Laura Lazăr îţi arată drumul spre feminitate

“Bricks”, noua colecţie primăvară-vară 2013 semnată de Laura Lazăr, ne invită, pe noi femeile, să pornim într-o căutare de sine, o căutare de noi teritorii şi inspiraţii. 

Feminitatea rămâne referinţa primordială şi în cadrul acestei colecţii, subliniată prin detalii “dure” precum ţintele, tăieturile aparent abrupte, care duc cu gândul la supereroinele din benzile desenate, transfigurate de această dată în registrul punk-rock, specific viziunii designerului. Contrar interpretărilor romanţioase a ceea ce constituie feminitatea, Laura Lazăr s-a jucat cu formele şi volumele, transformând-o în geometrie pură, extrem de bine conturată.

Colecţia se vrea o pledoarie pentru libertatea esenţială a femeii şi pentru curajul de o articula din punct de vedere vestimentar. Prin intermediul hainelor sale, Laura Lazar spune încă o poveste despre femeia modernă, oferindu-i posibilitatea de a se regăsi într-un stil puternic, eclectic, unic.

Colecţia a fost prezentată în cadrul târgului “Who’s Next” de la Paris şi se vinde în mai multe magazine din întreaga lume. De asemenea, ea este disponibilă în magazinul online şi în showroom-ul din Gheorghe Lazăr nr 13.
 
 
 

1 din 6

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod