Îndrăznește să visezi cu Pandora

Transformă fiecare zi a verii într-o aventură cu noile bijuterii Pandora, exotice și versatile, realizate din materiale veritabile, metale prețioase și finisate manual de către cei mai pricepuți bijutieri.
Noua Colecție de Vară 2019 le îndeamnă pe femeile de pretutindeni să își urmeze visurile, să îndrăznească și să exploreze, fiecare piesă a gamei complimentând perfect vibe-ul romantic și de nestăpânit al sezonului. Bijuteriile Pandora dedicate verii întruchipează diversitatea și au fost inspirate din culturile întregii lumi, prin culori vibrante, detalii impresionante și modele geometrice.

Împletind notele urbane și spiritul aventurier, bijuteriile verii pot fi asortate și combinate într-o multitudine de stiluri, exprimând feminitate, unicitate și curaj.
Piesa cheie a noii colecții, balonul cu aer cald, sugerând libertatea sezonului estival, poate fi regăsită atât pe brățări, cât și pe coliere. Noul pandantiv, Balon albastru cu aer cald, conferă dinamism și culoare oricărui look, fiind realizat din argint 925 și înfrumusețat cu un cristal în nuanțe de albastru intens.

Inspirate de moda tribală, noile inele Coroană Exotică și brățările realizate din Pandora Shine și zirconiu cubic strălucitor atrag atenția asupra mâinilor datorită modelelor grafice, geometrice, fiind ideale pentru a fi purtate suprapuse.
Cerceii rotunzi sunt reinterpretați, de această dată într-un design conic, masiv, fiind eleganți, dar și o piesă statement în același timp.

Sezonul acesta, întreaga lume este terenul tău de joacă. Aventurează-te, visează, creează îndrăznește să îți exprimi stilul fără bariere. Vara aceasta, este timpul să explorezi cu Pandora.

#TravelInStyle
#PandoraStyle


Cunoscută în toată lumea pentru bijuteriile sale de înaltă calitate, finisate manual, disponibile la preţuri accesibile, PANDORA creează, fabrică şi comercializează bijuterii moderne, realizate din materiale veritabile.
Inspirându-le pe femei să-şi accepte personalitatea şi să-şi exprime stilul propriu, bijuteriile fermecătoare şi feminine de la PANDORA simbolizează momentele de neuitat ale vieţii şi valorile personale. Creaţiile unice şi atent finisate de la PANDORA combină meşteşugul vechi de secole cu tehnologia modernă, fiind distribuite în peste 100 de ţări, de pe şase continente, prin aproximativ 7,700 de puncte de vânzare, incluzând peste 2,600 de magazine-concept.

Fondată în 1982 şi având sediul în Copenhaga, Danemarca, PANDORA are peste 27,700 de angajaţi în întreaga lume, dintre care aproximativ 14,000 sunt în Thailanda, unde compania fabrică produsele.
PANDORA este listată public la bursa NASDAQ din Copenhaga. În 2017, veniturile totale ale PANDORA au fost de aproximativ 3,1 miliarde de euro. Pentru mai multe informaţii, vă rugăm să accesaţi www.pandoragroup.net sau găsiţi-vă inspiraţia pe www.pandora.net.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod