Feminina si seducatoare

Colectia toamna-iarna 2001-2002, a Casei Irina Schroter, dovedeste faptulca tendintele de vara isi revendica puternic dreptul si in sezonul mairece. Nici o farama de tristete, doar feminitate si seductie la acestinceput de toamna romantica. Culorile acestui anotimp vor fi inveselitede accente de albastru, rosu sau mov.

Angela Gongescu, designer principal al Casei Irina Schrotter, spune,referindu-se la colectie, ca aceasta readuce in atentia publiculuifeminin caracteristicile anilor '80: " Am preluat croiala din tipareleclasice dar am facut-o mai sofisticata, cu ajutorul faldurilor largi aleumerilor si al cataramelor cu tinte, care au reprezentat un lait-motiv,atat la linia de zi cat si la cea de seara."

Corsajele in stil victorian, cu sireturi pe spate, cu balene si cupeconturate uneori de floricele si paiete par ca striga dupa o noaptede pacat, in timp ce cizmele aurii, foarte sic, cu toc stilet si varffoarte ascutit iti soptesc ca femeia acestei colectii nu este deloc unavulnerabila.

Culorile obisnuite ale toamnei, bej, ruginiu, brun vor fi puternicinveselite de accentele de rosu, albastru si mov, iar materialele invoga sunt matasea, lana, casmirul si blana.
Lungimea care se poarta inaceasta toamna este sau foarte scurt sau pana la linia tocului.

In ce priveste linia de seara, culoarea vedeta este negrul, cu o multimede transparente provocatoare si jocuri de stralucitor-mat. Volanele dauun plus de feminitate si senzualitate siluetei.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod