Dezvaluim o noua era Folli Follie “Fereastra catre Lume”

In acest sezon, Folli Follie dezvaluie inceputurile unei noi ere de comunicare, cu o perspectiva revolutionara asupra stilului. Descopera “Fereastra catre lume”, portalul oficial Folli Follie dintre universul brandului si consumatori.
Actionand asemeni unei ferestre, Folli Follie devine o prisma prin intermediul careia totul se simte mai dinamic si fantastic. Folli Follie alege sa prezinte la nivel aspirational, prin intermediul ferestrei, luxul si avangardismul prin care este recunoscut brandul, folosind intotdeauna note de suprarealism si spirit nonconformist pe care fanii le adora. Cu “Fereastra catre lume”, Folli Follie porneste intr-o serie indrazneata de aventuri de stil pe toate platformele, invitandu-si adeptii sa participe la misiunea de a inspira si influenta utopia modei de maine.

Colectia Santorini Flower

Descopera in acest sezon colectia exclusiva Santorini Flower.
Inspirata de rasaritul magic de pe insula, emblema unica a colectiei impodobeste fiecare geanta, bijuterie si ceas. Texturi luxuriante, metale si pietre radiante, nuante stralucitoare de toamna si siluete proaspete dau viata uneia dintre cele mai emblematice colectii de pana acum. Fiecare piesa actioneaza ca o parte a ferestrei brandului, purtand amprenta soarelui mediteranean in outfit-ul cotidian al femeii Folli Follie de pretutindeni.

Campania

Campania toamna/iarna 2015 lanseaza odiseea campaniei “Fereastra catre lume”.
In primul capitol, te alaturi femeii chic si cosmopolite Folli Follie in calatoria ei, intr-un aparat de zbor misterios, deasupra insulei Santorini, inspiratia care se afla in spatele colectiei principale a sezonului.  Fereastra ei dezvaluie prin intermediul prismei Follie Follie, peisajele maiestuoase ale insulei si tarmuri care inspira veneratie, asa cum nu au mai fost vazute pana acum.  Bijuteriile si accesoriile pe care le poarta ii desavarsesc look-ul in fiecare etapa a calatoriei, scotand in evidenta frumusetea pieselor Santorini Flower.  Exploreaza campania si experimenteaza efectele energetice si optimiste a ceea ce este vizibil prin “Fereastra catre lume”.

Brandul

Cu mai mult de 650 de puncte de vanzare in 30 de tari, Folli Follie ofera consumatorillor din intreaga lume accesorii trendy de foarte buna calitate la un pret accesibil.   
Vino, priveste prin “Fereastra Folli Follie catre lume” si descopera ce minuni poti gasi.
Pana la urma, viitorul este plin de un stil inca neexplorat.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod