Descopera colectia Jellyfish, semnata de Aleha Toncea!

Pesti exotici, meduze fluorescente, alge care se unduiesc, vietuitoare marine misterioase din adancurile marilor si oceanelor sunt tema noii colectii „Mood by Aleha”. Fire solara, vesnic indragostita de soare, de mare, de culoare, dar in acelasi timp fascinata de necunoscut, mister si imprevizibil, designerul roman si artistul plastic, Aleha Toncea si-a dorit „sa aduca la suprafata” propriile scenarii despre lumea de sub valurile marii. In acelasi timp, colectia intitulata sugestiv „Jellyfish” isi propune sa transmita un mesaj tuturor femeilor: acela de a iesi, macar din cand in cand, din corsetele rigide ale hainelor, cu care nu poti sa dai gres.
„Cred ca uzualul, rigiditatea, stereotipia, uniformizarea ucid imaginatia si prefer intotdeauna persoanele dornice sa experimenteze! Persoanele care aleg creatiile mele sunt in general femei sigure pe ele, sunt cele din centru atentiei, care monopolizeaza conversatiile si intorc capete, dinamice si pline de viata, dar sensibile si calde. Nu as vrea totusi sa conturez un profil pentru ca incet, incet oamenii isi cultiva gusurile, invata singuri sa aleaga, sa se puna in evidenta”.
 
Rochii feminine, topuri fluide, fust ample si salopete cu imprimeuri surprinzatoare si extravagante, imprimate pe matase si croite in asa fel incat sa puna in valoare fiecare tip de silueta, vor deveni piese vestimentare pe care orice femeie moderna si le va dori in garderoba ei.
Piesa vedeta a colectiei este o rochie alba cu meduze, a carei structura geometrica contrasteaza armonios cu dinamica imprimeului, ideala pentru un party pe plaja, la apus sau o escapada pe un yaht. Creatiile Mood by Aleha sunt disponibile in atelierul designerului, situat pe strada George Calinescu nr. 9.

„Rochiile mele sunt o poveste viu colorata inainte sa fie foarte sexy, foarte elegante, foarte cum se poarta in acest sezon. De aceea imi place sa cred ca si persoanele care aleg creatiile Mood by Aleha sunt asa ca mine: se trezesc dimineata si viseaza sa poarte o bluza colorata, aleg intotdeauna un rucsac turcoaz in detrimentul unei posete gri.
Imi doresc sa pastrez obiceiurile care m-au consacrat… fiecare piesa o sa fie unica, fiecarei cliente ii voi acorda timp si energie, nu voi renunta la culoare nici daca o sa fie un must-have si voi investi constant in educarea mea ca designer, dar si ca om de business”.

 
Foto Olga Thomas
Locatie Iconic Food Wine&Design
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod