Colorează-ți vara cu noua colectie de sandale Hotstepper

Sezonul estival 2018 înseamnă veselie, nonconvenționalism și culoare, iar noile piese semnate Hotstepper sunt elementele care completează acest melanj. Pielea naturală în diferite texturi, accesoriile inedite, prețioase, și nu în ultimul rând designul original sunt definitorii pentru noua colecție de sandale de zi și de seară.
Vei îndrăgi cu adevărat zilele calde de vară dacă vei opta pentru nuanțe vivante care vor atrage toate privirile și care îți vor deveni aliați în a-ți scrie propriul summer story. Tonuri de aquamarin, galben sau fuchsia se vor asorta în mod ideal cu rochiile vaporoase din materiale naturale, precum mătasea sau inul.

Designerii de la Hotstepper au o abordare out of the box a acestei colecții și propun tonuri de silver sau gold atât pentru modelele cu toc, cât și pentru cele fără toc, astfel concepând piese versatile și comode care pot fi purtate pe tot parcursul zilei.
Fustele plisate, bluzele diafane, salopetele stylish sau costumele din două piese se vor asorta perfect cu noile sandale, acestea fiind elementele cheie ale oricărui outfit.

Din noua colecție nu puteau lipsi sandalele cu tocuri amețitoare care vor pune și mai bine în evidență ținutele de seară, wedding sau de party.  În nuanțe diafane sau în tușe puternice precum roșu, negru, albastru sau verde, în combinație cu perle, franjuri, sticlă, tulle sau flori, noile modele de sandale vor fura toate privirile.

Toate perechile de încălțăminte Hotstepper sunt lucrate din piele naturală, dupa modele originale ale brandului, în atelierul din București.
Acestea pot fi comandate online pe www.hotstepper.ro sau probate și achizitionate din showroom-ul din Bucuresti, în Strada Baratiei, nr. 33.
 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod