Colecția Electric AFRICA Voyage to Africa

Meli Melo - Paris, unul dintre principalii retaileri locali de bijuterii şi accesorii fashion din România, lansează cea de-a doua colecţie din sezonul primăvară-vară 2015 – Electric AFRICA – inspirată de portul femeilor din triburile africane, opulența accesoriilor pe care ele le poartă și de animal print.
Aceasta va fi călătoria în Africa, pe care o aștepți de mult. Pregătește-ți bagajul! Noi ți-am pregătit bijuteriile și accesoriile cu ajutorul cărora te vei integra perfect, în peisaj.

Colecția te va duce direct în safari. Va fi experiența sezonului.

Printurile, materialele, combinațiile coloristice și piesele statement te vor duce instant cu gândul la opulența bijuteriilor din triburile africane.

Lemn, dar și accente metalice aurii, pietre colorate, dar și strălucitoare, toate pentru o colecție a stilului african, adaptat sezonului primăvară-vară 2015.

Bijuteriile au aplicații multifațetate și cristale, în culori vibrante, dar și lanțuri aurii, șiraguri.
Cerceii statement, în culori puternice, vor accentua animal printul din cadrul outfit-ului tău. E must-have!

Pentru ca ținuta să fie completă, poți alege una dintre gențile colecției. De la plicuri cu imprimeuri puternice și aplicații, până la rucsacul care nu trebuie să iți lipsească într-o astfel de expediție.
 
Noua colecţie Meli Melo Paris este disponibilă în întreaga reţea de magazine, atât în România, cât şi în Bulgaria sau Republica Moldova, dar și online pe www.melimelo.ro, începând cu 9 martie 2015.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod