Ce se mai poarta in 2009?

Romanitza se intoarce in timp


"Kabaret" este linia propusa de Romanitza pentru sezonul care vine. Tulul brodat si pictura manuala au fost gaselnitele creatoarei pentru a iesi in evidenta si de aceasta data. Pe materialele uni a fost preluata tema broderiei, prelungind motivul prin pictura manuala a pictoritelor Anda Nastasa si Vera Davidescu. Avand in vedere ca intreg spectacolul s-a petrecut intr-un cabaret imaginar, fustele au fost scurte, iar machiajul si perucile au dus cu gandul la aceste spectacole.

Ersa Atelier, o colectie a contrastelor


Brandul si-a construit momentul pe doua planuri. Primul a fost incarcat de culori naturale, materiale fluide, luminoase, cu tuluri din matase si accesorizate cu o serie de cordoane realizate din cristale Swarovski.

Pe de alta parte, cel de-al doilea a fost total diferit: culorile predominante fiind cele inchise, iar ca material folosit - fronseurile din tul foarte fin.


Clara Rotescu&Marina Stoica te indeamna sa te distrezi


"Sunshine in Ibiza" este o colectie creata special pentru femeile care adora plaja, soarele si marea in general. Intreaga linie a fost alcatuita din pasteluri si nuante intense. Asa cum si-a obisnuit deja publicul, Clara Rotescu a folosit fara zgarcenie imprimeurile florale alaturi de constructii picturale si piese specifice: pantaloni scurti sau lungi si largi sau rochii, tricouri, tunici si cardigane. O colectie cu piese vaporoase, comode, numai bune pentru o excapada la mare.

BSB, usor vechi, dar totusi atat de nou


Cam aceasta a fost ideea celor de la BSB atunci cand au creat aceasta linie. Fiecare tinuta are o tenta de folosit, de sters. Insa, daca au vrut ca piesele propuse sa scoata in evidenta femeia, cu siguranta ca au reusit.

Lany's sau "Fluide Origami"


Brandul a adus in fata publicului un joc al volumelor si al culorilor. Intreaga colectie porneste de la fusta pe care o muta radical sau o recreeaza apeland la o tehnica ce aminteste de origami. La capitlul croiala, liniile arhitecturale, in general foarte dure, sunt indulcite de materiale fluide.

Livia Mihu, multa culoare si tinerete


Designerul a creat pentru urmatorul sezon o colectie plina de culoare, care se adreseaza femeilor tinere, indraznete si extravagante. La capitolul materiale, Livia Mihu a folosit in mod special taftaua, matasurile naturale. Ca si croiala, s-au evidentiat piesele realizate din mai multe straturi de materiale suprapuse unele peste celelalte.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod