reserved

Fii stralucitoare cu Reserved

O ocazie speciala se “trateaza”special. Deci trebuie sa stralucesti cand sarbatoresti ceva. Atat la propriu, cat si la figurat. 

 

Credeai ca rochiile sunt un must pentru ocazii? Si ca o pereche de pantaloni nu ar garanta acelasi succes? Ai trecut si pe la Reserved? Daca nu, ar fi bine sa dai o fuga. Reserved e locul perfect pentru o sedinta expres de shopping. De pantaloni chic. Bumbac, elastan, vascoza, matase. Gri , maro si negru lucios sau mat. Ele sunt vedetele care iti vor asigura succesul. Pentru o seara intreaga.

 

 

Asadar oricand vrei sa “rupi gura targului”, trebuie sa apelezi la o bluzita cu paiete. Care sa dea viata tinutei tale. Si sa impietreasca privirile celor din jur. Voal si matase neagra. Cu aplicatii de paiete. Aceasta este recomandarea Reserved. Pentru toate femeile care vor sa–si exprime starea de spirit.

 

 

Culoare perfecta. Material fin. Si o croiala care sa-ti puna in evidenta liniile. Cam asa ar arata camasa perfecta. Camasa pe care s-o porti ori la birou. Ori pe strada. Sau oricand ai chef de un aer business. Nu stii unde s-o gasesti? Nu cauta prea mult! In magazinele Reserved camasile au dat navala! Asa ca nu mai trebuie sa-ti faci probleme. De maine pasesti si gandesti business.

Exprima ceea ce gandesti. Cu Reserved.