Aquatic touch şi nuanţele care conferă un look fresh. Inspiră-te!

Noile piese semnate SENSE se remarcă prin nuanţele tonice de aquamarin reuşind în acelaşi timp să se plieze şi cu o paletă cromatică pastelată pentru un look fresh în tendinţe.
De maxim efect sunt dungile reinterpretate în ţinute fie casual când un t-shirt din bumbac este ornamentat şi cu imprimeuri florale, fie în ţinute chic când topul prezintă decupaje decorative pe mânecă iar gulerul rotund şi şnurul decorativ te direcţionează clar într-o zona navy în special dacă este purtat în partea de jos cu piese imaculate.

Rochiile elastice înnobilate cu dungi stilizate mixate în tonuri tribale de albastru-turcoise-maro- alb prezintă mici drapaje în jurul taliei care reuşesc să mascheze micile imperfecţiuni ale siluetei, conferind o alură tonică şi o linie modernă ţinutei.
Extrem de delicată, dantela în nuanţe pudrate de albastru deschis devine o declaraţie de eleganţă atunci când este croită pentru rochii şi fuste cu design clasic, iar accentele glam date de bijuteriile aplicate sub formă unor coliere asigură o notă forte de rafinament.


Pentru cele care preferă un stil relaxat dar în trend, bluzele loose din mătase imprimată cu flori desprinse parcă din stampele japoneze, sunt piesele perfecte pentru a fi combinate cu jeans skinny elastic sau cu fuste creion. Un cardigan din tricot fin în aceiaşi nuanţă de azur, vine să acompanieze cu stil vestimentaţia.

Topurile cu croiala simplă, dar ornamentate cu broderie de mărgele în culori diferite de portocaliu-maro-auriu în jurul gatului se încadrează într-o zonă exotică prin minuţiozitatea detaliilor- devenind astfel piese versatile pentru  outfituri boho cu influenţe urbane.

Intră pe www.fashionsense.ro pentru a viziona toate modelele estivale propuse de designerii brandului!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod