Alina Botea: Îmbracă-te pe stradă ca în casă!

Acesta este mesajul designerului clujean care îţi propune ca în acest sezon că uiţi de conformism şi să adopţi un stil altfel.
Acesta este mesajul designerului clujean care îţi propune ca în acest sezon că uiţi de conformism şi să adopţi un stil altfel. Colecţia de toamnă/iarnă pe care a prezentat-o la Romanian Fashion Week de la Iaşi porneşte de la rochia petrecută a Dianei Von Furstenberg, de la ideea de a oferi o haină elegantă dar cât mai lejeră şi comodă.

Confortul în ziua de astăzi este cel mai dorit lucru de către toată lumea.
Hainele pe care le îmbrăcăm trebuie să ne asigure senzaţia de bine, de acasă, trebuie să ne simţim aproape ca atunci când stăm în propriul halat sau chiar în pijama. Inducând o stare de bine, homewear-ul devine o dorinţă permanentă. Astfel, vestimentaţia de casă se transformă în haine pentru stradă ori chiar în ţinute de seară.

Ţinute black, nude, fucksia sau create din materiale imprimate cu animale, Alina Botea propune rochii de seară inspirate de hainele de casă, fără să se teamă că outfit-urile ei pot fi ridicole sau nepotrivite.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod