Agnes Toma, "Ceremonial Rock" pentru o femeie puternica

Rafinament, eleganta, stil, toate aceste calitati pot fi atribuite, fara doar si poate, celei mai noi colectii semnate de Agnes Toma, "Ceremonial Rock". O femeie puternica care se simte foarte bine in negru, cam despre asta vorbeste, in linii mari, aceasta linie.

Rafinament, eleganta, stil, toate aceste calitati pot fi atribuite, fara doar si poate, celei mai noi colectii semnate de Agnes Toma, "Ceremonial Rock". O femeie puternica care se simte foarte bine in negru, cam despre asta vorbeste, in linii mari, aceasta linie.

Ca si materiale, creatoarea a apelat la catifea sau voal - materiale scumpe, care pe alocuri au fost completate de aplicatii de blana sau dantela. Ca si croiala, Agnes Toma propune o gama variata de modele.

De la rochii cu mult volum de la talie in jos sau numai evazate in partea de jos, pana la cele scurte.

Ceea ce cu siguranta ramane dupa ce privesti modelele "Ceremonial Rock" este ca aceasta linie i se potriveste perfect unei femei puternice, sigure pe ea, dar care nu uita niciun moment ca este femeie si ca, acest lucru, trebuie sa se vada din vestimentatia ei.

Daca este sa vorbim tot de croi, putem spune ca a fost realizata o revenire la moda anilor '20, printr-o talie extrem de coborata, dar si prin prezenta multor volane.

Este deja un lucru stiut ca moda vine, trece, si, in final, se repeta. Colectia prezentata aseara, 25 noiembrie, la hotelul Hilton din Bucuresti, se vrea o interpretare a celor mai importante momente ale modei, de la sfarsitul secolului XIX la inceputul secolului XX.

Aceasta colectie a fost creata ca o reinterpretare a vestimentatiei pentru evenimentele speciale din viata oricarei femei. Piese propuse de Agnes Toma pot fi purtate fie la cocktail-uri sofisticate sau la seratele de familie cu iz de sarbatori. Nu este gresit nici daca apelezi la modelele "Ceremonial Rock", daca trebuie sa participi la baluri sau la petreceriile oficiale organizate cu diferite ocazii. Le poti lua in calcul chiar si pentru Revelionul de la acest sfarsit de an.

Este important de stiut ca aceasta linie a fost realizata in regim unicat si ca incearca sa creeze o noua fata a luxului.

Soirees de la mode

Dupa Wilhelmina Artz, care a venit cu linia "Luxury", Agnes Toma este al doilea designer roman invitat sa realizeze o colectie special pentru "Soirees de la mode". Te intrebi poate, ce este "Soirees de la mode"? Ei bine, sub aceasta "umbrela" sunt adunate mai multe evenimente de moda, de elita, in care sunt invitati cei mai importanti designeri din Romania.

 

Acestia aduc in fata publicului o serie de colectii realizate special pentru acest regal. Nu trebuie omis faptul ca, prin aceasta serie de evenimente si prin colectiile propuse, organizatorii incearca sa realizeze o intoarcere in timp catre viata din Micul Paris, etalon al elegantei si al luxului.

Scopul, mai mult sau mai putin ascuns in realizarea acestui proiect, este acela de a demonstra celor interesati de moda ca luxul nu inseamna opulenta. Minimalismul, comoditatea sunt noile tendinte trasate de creatori pentru cei care vor sa fie la moda.

Poti da click daca vrei sa vezi doua videoclipuri de la prezentare.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod