PRIMĂVARA ’23 CLASSICS REBORN,
noua colecție cu care Tommy Hilfiger reinventează stilul prep

Renumitul stil prep prinde viață într-o nouă abordare a brandului Tommy Hilfiger în noua colecție a brandului American.
Tommy Hilfiger, unul dintre cele mai recunoscute branduri de lifestyle premium din lume lansează o nouă colecție în stilul emblematic, care prinde viață la intersecția dintre clasic și nou.

Celebrul brand Tommy Hilfiger pornește de la stilul american și îl transformă astfel încât să fie mereu de actualitate, oferind consumatorilor din întreaga lume calitate premium. 

Deși unele piese vestimentare și culori nu se vor demoda niciodată, în fiecare an, cu fiecare nou sezon apar noi tendințe. 
În acest sens, Tommy Hilfiger lansează campania Classics Reborn, cu o nouă colecție care integrează multe dintre tendințele actuale ale acestui sezon, reinventând astfel modelele clasice din toate timpurile. 

De la nuanțe de bej și neon până la jachete și accesorii, noua colecție Tommy Hilfiger are ca scop să îi mulțumească pe toți cei care vor să fie mereu în pas cu moda, indiferent de vârstă, sex, rasă sau cultură. 
Printre tendințele sezonului primăvară-vară 2023 se numără toate nuanțele de verde, bleu, neon și bej, dar și jachetele, jeansul, iluziile optice și tricotajele.
 
Nuanțele de bej
Tommy Hilfiger integrează în noua colecție diverse nuanțe de bej, folosite fie ca piesă de bază, fie ca punct de plecare pentru a construi un anumit look structurat și în trend.
 

 
Neon
Culorile neon sunt folosite dacă vrei să ieși în evidență indiferent ce porți și sunt perfecte pentru primăvară și vară. Verdele neon este integrat în noua colecție Tommy Hilfiger și se potrivește perfect persoanelor îndrăznețe care adoră să fie la modă și care vor să poarte piese statement.
 
Toate nuantele de verde
Verdele este una dintre cele trei culori predominante pentru primăvara-vara anului 2023, pe lângă negru și lila. Verdele într-o multitudine de nuanțe a avut un impact uriaș asupra tuturor colecțiilor din cadrul prezentărilor de modă din New York, Milano și Paris. Tommy Hilfiger îl folosește pentru a da un plus de culoare ținutelor și a readuce la viață piese vestimentare clasice precum rochiile sau vestele.
 
 
Bleu
Baby blue este una dintre cele mai delicate tendințe pentru moda primăvară-vară 2023, fiind o culoare-vedetă pe podiumuri. Această cromatică blândă emană inocență, scoate silueta în evidență și este perfectă pentru primăvară. Tommy Hilfiger o integrează perfect în accesorii precum gentile și șepcile dar și în trench-uri, cămăși sau hanorace.
 
Jachete
În principiu, sezonul acesta, în ceea ce privește jachetele, sunt recomandate modelele cu croială lejeră și comode care să îți ofere confortul de care ai nevoie. Culorile predominante în acest sezon în ceea ce privește jachetele vor fi roșu, galben, maro, negru, verde și albastru, albastru închis fiind des folosit în noua colecție Tommy Hilfiger, fiind una din culorile reprezentative ale celebrului brand.
Campania Classics Reborn păstrează amprenta Tommy Factory și aduce în prim-plan o nouă colecție Tommy Hilfiger, menită să resusciteze celebrul stil prep cu modele din lumea modei, muzicii și divertismentului. Georgia May, Aoki Lee Simmons, studentă Harvard și ambasadoare pentru generația tânără, artista și modelul Kesewa Aboah, artistul multidisciplinar Kailand Morris, muzicianul Dylan Brosnan, pictorul Paris Brosnan și artistul Sean Koons sunt imaginea unei campanii care îmbină vechiul cu noul, păstrând în același timp semnătura Tommy Hilfiger care este inconfundabilă. 

Imaginile pentru Classics Reborn, realizate de Gregory Harris, au ca scop evidențierea faptului că această nouă colecție poate fi purtată atât într-o manieră mai elegantă, cât și casual sau undeva la mijloc. 

De la stilul elegant la casual, e foarte ușor atât să combini modelele Tommy Hilfiger din noua colecție, cât și să le integrezi în ținutele preferate sau în stilul personal. E imposibil să nu găsești ceva care să nu ți se potrivească!

Tommy Hilfiger a mizat pe faptul că modelele clasice nu se demodează niciodată, așa că le-a folosit ca bază și le-a dat o nouă față. Astfel, este clar pentru noi toți că un stil clasic reinventat constant nu va muri niciodată.

În noua colecție regăsim cămași și rochii cămașă tip Oxford reinventate, astfel încât noua generație să nu simtă că poartă ceva demodat, ci din contră. De asemenea, blazerul, seturile chino, puloverul pop tricotat în stil fagure, o parka necăptușită și o cămașă tip rugby sunt doar câteva modele foarte ușor de adăugat la piesele vestimentare pe care le ai deja în dressing. 

Și cum toate nuanțele de verde sunt în vogă în acest sezon, Tommy Hilfiger pune accent pe verdele lime, adăugând o notă de culoare și veselie rochiilor elegante sau produselor cu gulere voluminoase tip crewneck. Pe de altă parte, orice ținută de seară poată fi transformată într-una de zi și invers cu ajutorul blazerelor unisex.

Colecția Primăvară 2023 Classics Reborn este disponibilă pe tommy.com,  în magazinele Tommy Hilfiger din România în București Mall - Vitan, Băneasa Shopping City, AFI Cotroceni, Palas Iași, Iulius Town Timișoara, Iulius Mall Cluj -Napoca, City Park Mall Constanța, AFI Brașov și Promenada Mall Sibiu.
 
Prietenii și fanii brandului sunt invitați să se alăture conversației în social media folosind #TommyHilfiger și @TommyHilfiger.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod