Reguli de stil: Cum să porți un colier choker. 30 de imagini

Pentru că îl poți asorta atât cu ținutele casual, cât și cu cele elegante, colierul choker nu trebuie să lipsească din colecția ta de accesorii în acest sezon. Află cum să porți un colier choker.

Choker din catifea

Fără îndoială, chokerul simplu, din catifea neagră, este piesa de rezistență în materie de accesorii pentru acest sezon. Poate fi inclus în ținutele casual, de zi, atunci când porți un tricou simplu și o pereche de blugi, dar la fel de bine se potrivește și cu o rochie sexy de seară. Este un accesoriu versatil, pe care trebuie să îl ai în colecția ta.

Colier choker și top cu umerii goi

Un choker clasic va fi foarte bine pus în valoare atunci când porți un top sau o rochie cu umerii goi. Va completa perfect orice ținută, iar dacă nu știi ce tip de choker să alegi, optează pentru unul clasic, negru, de lățime medie.

Choker tip șiret

În afara colierului de tip bandă, care este vedeta sezonului în materie de coliere, încearcă și chokerul în stil șiret. Acesta este lung și se înfășoară în jurul gâtului de câteva ori.
Poartă acest tip de colier cu cămăși, dar și cu topuri sau rochii cu decolteu în forma literei "V". Capetele lungi lăsate libere vor fi mult mai vizibile asociate cu o astfel de piesă vestimentară.

Choker dublat

Un alt trend important pe care să îl încerci este cel al colierelor stratificate, în care să incluzi și chokerul. Asociază un choker lat, din material textil, cu unul sau mai multe lănțișoare aurii la baza gâtului sau unul lung, cu pandantiv.

Chocker tip eșarfă

O eșarfă subțire, înfășurată și legată în jurul gâtului poate deveni un choker modern și original. Este un look care se potrivește perfect cu puloverele cu decolteu adânc, fiind un accesoriu ideal pentru începutul de primăvară.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod