Modă. 6 trucuri pentru ca purtarea pantofilor cu toc să nu devină un chin

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în materie de frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în materie de frumusețe și modă
Relaţia dintre femei şi pantofi este una specială. Iar uneori abuzivă. Chiar dacă ne simţim foarte sexy când încălţăm o pereche nouă de pantofi cu toc, trebuie să recunoaştem că de multe ori durerea este nelipsită.
Există câteva mici trucuri care îţi pot face viaţa pe tocuri mai uşoară. Iată care sunt:

Lipeşte-ţi degetele

Te aşteaptă o noapte întreagă de dansat pe tocuri? Înainte de a pleca de acasă, foloseşte un leucoplast tip bandă transparentă pentru a înfăşura împreună degetele al treilea şi al patrulea. Când stai pe tocuri, "pernuţele" din talpă, din imediata apropiere a degetelor, preiau toată greutatea. Iar între aceste două degete există un nerv care este în acest fel intens stresat, ceea ce îţi provoacă multă durere. Lipindu-ţi degetele durerea va fi mult mai mică.

Pulverizează deodorant

Chiar şi foarte puţină transpiraţie la nivelul picioarelor face ca pantofii sau sandalele să se frece de piele, ceea ce îţi provoacă băşici şi bătături dureroase. Să nu mai vorbim de faptul că ai o neplăcută senzaţie că pantofii îţi vor scăpa din picioare. Pentru a evita aceste situaţii neplăcute, pulverizează spray antiperspirant pe picioare înainte de a te încălţa. Transpiraţia va fi blocată, iar picioarele şi tălpile vor rămâne uscate.

Mătuieşte talpa

Nu ai stabilitate când încalţi o pereche nouă de pantofi cu toc? De vină este suprafaţa prea netedă a tălpii, care poate aluneca foarte uşor pe gresie, parchet, marmură etc, mai ales dacă podelele sunt uşor umede. Un truc simplu te va ajuta să scapi de această problemă. Foloseşte o bucăţică de glasspapir pentru a mătui uşor tălpile. Freacă cu grijă hârtia abrazivă de talpă, fără să apeşi foarte tare sau să insişti prea mult pentru că rişti să-ţi distrugi pantofii! Talpa va căpăta în acest fel mai multă aderenţă încă de la prima purtare.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • MariusTitulescu pe 22 Oct 2015, 11:31
    Bune sfaturile

    Chiar am 2 nunti saptamana viitoare deci o sa le aplic. http://stonecreek.eu/pantofi-barbati/pantofi-barbati/smart.html

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod