Mărturii prețioase de la Luxury Gifts pentru evenimente de neuitat

Cele mai frumoase evenimente din viața fiecăruia dintre noi – nunțile și botezurile – sunt momente unice, emoționante și pline de viață, pe care vrem să le purtăm pentru totdeauna în suflet.

Mărturiile - aceste mici daruri cu care oaspeții pleacă acasă - ne ajută să păstrăm vii în mintea și inima invitaților emoția și însemnătatea fiecărui astfel de eveniment. Pentru alegeri inspirate, accesează www.luxurygifts.ro sau vino în Concept Store-ul din Piața Dorobanți, numărul 6, București. Găsești aici mărturii de cea mai bună calitate, pentru nunți și botezuri, din materiale premium, care arată bine și își păstrează frumusețea odată cu trecerea timpului.



Cu mărturiile de la Luxury Gifts ai certitudinea că toți invitații își vor aminti cu drag de peterecerea la care au fost invitați.



Compania Luxury Concepts are o experiență de 22 de ani în comercializarea cadourilor și bijuteriilor de lux.

În 2008 a fost creat magazinul online www.LuxuryGifts.ro, special pentru a pune la dispoziția clienților modalitatea simplă de a cumpăra bijuterii, accesorii, mărturii de nuntă sau de botez și cadouri pentru toată familia. Succesul înregistrat s-a bazat pe căutarea continuă a noului, o permanentă atenție la detalii și la calitatea produselor.



www.LuxuryGifts.ro este locul în care găsești cele mai inspirate cadouri pentru orice ocazie, de la cadouri, magazinul îți pune la dispoziție decorațiuni, accesorii, mărturii pentru nunți și botezuri, dar și o gamă impresionantă de icoane ortodoxe și catolice.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod