Ce genți se poartă în 2017. 8 tendințe

Minipoșetele, gențile cu imprimeuri florale și poșetele cu mâner lateral se numără printre cele mai importante tendințe în materie de genți pentru acest an.
Iată câteva dintre gențile și poșetele care se poartă în 2017:

Minipoșetele

Poșetele compacte, de foarte mici dimensiuni și cu o curea lungă, pot fi considerate starurile acestui an în ceea ce privește astfel de accesorii. Sunt simplu de asortat cu aproape orice ținută de zi, iar datorită dimensiunilor reduse sunt și cât se poate de comode. Minipoșetele par să fie un fel de război declarat genților imense, pline și grele, care au devenit o corvoadă pentru cele mai multe femei.

Gențile cu imprimeuri florale

Printurile de inspirație florală și botanică sunt de nelipsit anul acesta din garderoba ta. Iar o geantă decorată cu astfel de modele este exact ceea ce îți trebuie pentru a oferi un plus de culoare și prospețime oricărei ținute. 



Poșetele în nuanțe metalice

Poșeta devine anul acesta un accesoriu dificil de ignorat. De la modelele foarte colorate, la cele cu aplicații neobișnuite sau chiar mesaje amuzante, gențile sunt în 2017 elementul central al ținutelor.
Din această categorie fac parte și poșetele în nuanțe metalice, care au putut fi observate în cadrul multor colecții pentru sezonul primăvară-vară 2017 și nu numai. O poșetă aurie, argintie sau arămie va atrage cu siguranță toate privirile, fiind alegerea perfectă pentru a oferi un plus de originalitate unei ținute.



Genți cu printuri hippie

Culorile puternice, saturate, și imprimeurile psihedelice, inspirate de cultura hippie a anilor '60 - '70 se regăsesc printre tendințele în materie de genți ale acestui an. Sunt genți sau poșete statement, care îți permit să-ți exprimi personalitatea și să le oferi ținutelor tale un plus de originalitate.



Poșetele cu lanț

În anii '90, poșetele cu barete din lanț erau de nelipsit din colecțiile celor mai multor femei. Inspirate de stilul acelor ani, poșetele prevăzute cu lanț revin în tendințe în 2017.
Lanțurile lungi, în nuanțe metalice de argintiu și auriu sau vopsite, reușesc să ofere genților un look retro, nostalgic.



Poșetele cu mesaje

O altă tendință a acestui an care amintește că în 2017 gențile și poșetele sunt o modalitate excelentă de a-ți exprima individualitatea. Gențile cu mesaje interesante au putut fi observate în cadrul colecțiilor pentru acest an ale marilor case de modă precum Dolce & Gabbana, Gucci sau Dior.



Gențile cu franjuri

Inspirate de moda anilor '70, gențile cu franjuri se mențin în tendințe încă de anul trecut. Au un aer ușor retro și se potrivesc cu ținutele cu aspect relaxat.
Alege-le pe cele cu franjuri lungi, care oferă fluiditate poșetei în timpul mersului, dar și franjurii decorați cu accente metalice, pentru un efect punk.



Poșete cu mâner lateral

O invenție practică și interesantă se numără printre tendințele acestui an în materie de poșete. Mânerul lateral, care îți permite să ții poșeta mult mai ușor cu o mână, este adaugăt atât pe plicuri, clutch-uri, cât și pe poșetele de umăr, prevăzute cu o curea sau lanț.


 
Foto: fashionisers.com 
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod