Bijuterii pentru barbosi

A apărut prima colecţie de bijuterii pentru bărbații cu barbă

Şi bărbile au nevoie de bijuterii! Aşa s-au gândit unii stilişti şi au lansat deja prima linie de bijuterii speciale pentru bărbaţii cu barbă.

Prima colecţie semnată Krato Milano, un brand elegant, este dedicată bărbaţilor cu barbă care vor să iasă în evidenţă. Astfel, prima colecţie de bijuterii pentru bărbaţii cu barbă oferă diverse modele, precum un craniu, o ancoră sau cristale clasice. Bijuteriile au dimensiuni mici şi pot să fie folosite şi pentru bărbile care nu sunt lungi.

Noua modă a bijuteriilor pentru bărbaţii cu barbă este dedicată bărboşilor "excentrici" care îşi privesc barba şi felul în care o aranjează, ca o expresie a personalităţii lor.

Potrivit BrightSide, ele sunt deja disponibile pe piaţă, pot să fie comandate pe Kickstarter şi costă între 28 şi 70 de dolari.

Bijuterii pentru barba

Bijuterii pentru barba

Bijuterii pentru barba

Bijuterii pentru barba

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • vivi pe 3 Oct 2016, 14:57
    bijuterii cretine

    Pentru anus nu sunt bijuterii? In forma de creier?...Nu de alta da homosexualii "reprimatii" au si ei nevoie de gandire nu? Intr-o forma sau alta, ca sa nu mai zicem de parul destept paraseste capul prost, si se duce in barba...

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod