Emoții pe care le experimentează noile mămici

Nopțile fără somn, sentimentul că nu ești suficient de bună orice ai face sunt doar câteva dintre acele emoții pe care le experimentează noile mămici.
Însă zâmbește, deoarece toate acestea vor trece și te vei bucura să fii mămică mai repede decât îți poți imagina!

5 emoții pe care le experimentează noile mămici

1. Somnul este un vis


Deprivarea de somn apare în viața fiecărei noi mămici. Nimeni nu scapă de aceste emoții. Și nu are loc o singură dată, putând dura chiar mai multe luni, ducând la dureri de cap, iritabilitate, amnezie și, în cel mai rău caz, depresie. Însă noile mămici se pot bucura de ajutorul celor dragi.
Pot dormi atunci când partenerul sau o persoană apropiată are grijă de copil.

2. Perechea preferată de blugi este o amintire îndepărtată


Nu ți se mai potrivesc blugii preferați. Nu te mai simți sexy și, de multe ori, te simți chiar destul de incomod în propria piele. Însă ești frumoasă, iar talia ta nu reprezintă un factor după care să îți fie judecată atractivitatea. Vei reveni în formă, așa că nu îți pierde speranța! Copilul tău este neprețuit și merită toate aceste sacrificii.
Iar aspectul tău anterior este la câteva exerciții și diete depărtare.

3. Alăptarea nu este cel mai plăcut proces


Alăptarea poate fi dificilă. Așezi bebelușul în poziția greșită și există posibilitatea să te trezești cu mameloane crăpate și disconfort. Nu îți face griji! Un consultant pentru lactație și produsele care te ajută să te vindeci sunt recomandate în această perioadă. Ai grijă să mănânci sănătos, iar toate celelalte lucruri pot fi remediate.

4. Hormonii o iau razna


Intri într-o cameră și nu îți aduci aminte de ce. Iar următorul lucru pe care îl faci este să-ți lași cheile în frigider și farfuriile murdare în mașina de spălat.
Însă nu te panica. Hormonii sunt de vină, nu tu. Va dura ceva timp, dar te vei întoarce la sinele tău normal, sensibil și care nu uită ce voia să facă.

5. Te simți singură


Te simți singură în toate eforturile tale. Te simți ignorată și cauți sprijinul emoțional de la partenerul tău, care are nevoie de indicii pentru a-și da seama. Copilul tău te iubește nespus în unele momente și pare a te detesta în altele. Nu știi unde să te duci. Toate aceste lucruri vin ca o provocare.
Însă spune-le oamenilor din jurul tău cum te simți. Evitarea emoțiilor tale nu îți va face decât rău.
iulia-mirica
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod