Pampers pune la culcare grijile părinților legate de somnul bebelușilor

București, 16 noiembrie 2017 – De ce se trezește noaptea? De ce nu adoarme? Cât ar fi indicat să doarmă? Somnul bebelușului este un subiect extrem de important pentru părinți, care naște întrebări și multe motive de îngrijorare. Pampers vine în întâmpinarea acestora cu o nouă campanie, invitându-i să spună Noapte bună, grijilor, bebelușii noștri dorm, printr-o serie inedită de cântece de leagăn, dezvoltate în colaborare cu DeMoga Music.

Shhhh, nu treziți copilul!
Cel mai des întâlnit motiv de îngrijorare în rândul părinților este lipsa odihnei pentru cei mici, arată un studiu* recent, care stipulează și că 8 din 10 copii până în trei ani se trezesc cel puțin o dată pe timpul nopții.

Oana Vlah, consultant certificat în somnul copilului, declară: „Bebelușii au nevoie de un somn sănătos pentru a crește armonios și a dezvolta un sistem imunitar puternic. În timpul somnului se secretă hormonii de creștere - cei implicați în dezvoltarea mușchilor, creșterea oaselor și metabolizarea grăsimilor și a carbohidraților. La fel de important, în somnul profund, copiii beneficiază de o activitate intensă a celulelor care lucrează la regenerarea țesuturilor și a organelor interne. În timpul primilor ani de viață, somnul se concentrează în special noaptea, iar somnul din timpul zilei va fi din ce în ce mai scurt. Dacă, din diverse motive, bebelușii nu au parte de somn adecvat vârstei lor, aceștia vor fi mai puțin alerți pe parcursul zilei, vor manifesta crize de furie mai dese, se vor concentra mai greu și vor avea un sistem imunitar mai slab.”




Grijilor, treceți la somn! Bebelușii noștri dorm.
Pampers vine în întâmpinarea părinților cu o serie de cântecele de leagăn, menite să adoarmă nu doar copiii, ci și grijile legate de somn ale părinților lor.

Cântecelele au fost create în colaborare cu autorii DeMoga Music, iar prima piesă poate fi deja ascultată pe pagina de Facebook Pampers România și pe canalul de YouTube Pampers România, ce poate fi accesat la acest link:  https://www.youtube.com/watch?v=bubBHgzALRM

„Știm cu toții că un somn liniștit este esențial pentru cel mic. Îmi amintesc că la scurt timp după ce a împlinit un an, Maria a început să fie agitată și refuza să mergem la somn când se apropia ora de culcare,” spune Marius Moga. „Am încercat diferite metode prin care să o adormim, timp de mai multe săptămâni și, într-un final, cel care ne-a ajutat a fost ursulețul de pluș. Ursulețul era obosit și trebuia pus la somn, dar nu pur și simplu, ci trebuia trecut printr-o rutină care presupunea învelit în pătura preferată și spus povești pe un ton cât mai șoptit.
Și uite așa, adormindu-l pe ursuleț, adormea și Maria. Ca tătic, am rezonat din prima cu această campanie și m-am bucurat să transform împreună cu Adrian Klein și Loredana Căvășdan grijile părinților legate de somnul bebelușilor în cântece de leagăn. Sper să le fie de ajutor atât celor mari, cât și celor mici.”

Întrebați de factorii pe care îi consideră importanți pentru somnul bebelușilor, 85% dintre părinți* au apreciat că scutecele sunt importante și extrem de importante în asigurarea unui somn de calitate pentru cei mici.

Pentru toți bebelușii care se trezesc în timpul nopții și pentru părinții care vor să le asigure acestora un somn linistit, Pampers a creat scutece care păstrează umezeala în interior, departe de pielea bebelușilor.
Cele trei canale absorbante ajută la distribuirea lichidului în mod uniform, evitând concentrarea acestuia într-un singur loc, pentru până la 12 ore de protecție împotriva umezelii. Atât cei mici cât și părinții, se pot bucura acum de un somn liniștit și odihnitor.

Este timpul ca toate grijile părinților legate de somnul bebelușilor să meargă la culcare. Spune și tu noapte bună, grijilor, bebelușii noștri dorm!


 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod