De ce se despart cuplurile după ce fac un copil?

Atunci când plănuiți să faceți un copil, există o lungă listă de lucruri pentru care trebuie să vă pregătiți.

Minciuni pe care le spun părinții copiilor

Șansele sunt ca piticul tău să își dea seama de adevărul din cuvintele tale. De aceea, vei putea avea parte de experiențe sincere și emoționante alături de copilul tău. Este o situație din care câștigă toată lumea.

Ar putea ajuta sulforanul copiii care suferă de autism?

Sulforanul este un compus natural care se găsește în legumele crucifere, cum ar fi broccoli. Cercetările recente arată că un consum ridicat al acestui compus poate ameliora simptomele asociate cu autismul la copii.

Ar trebui să îi controlezi telefonul copilului tău sau nu?

La vârsta de 9 ani, copiii nu au nevoie de un telefon, dar probabil că vor avea unul până împlinesc vârsta de 12 ani.

Cum să-ți ajuți bebelușul să doarmă mai bine

Unii bebeluși dorm mai mult decât alții, fie mai multe ore la rând sau în runde separate de 2-3 ore. Este posibil ca bebelușul tău să adoarmă fără probleme, dar și să se scoale des noaptea. Nu îl compara cu alți bebeluși, ci învață să creezi rutina care îl ajută să adoarmă mai ușor.

Mami, știu că mă iubești, dar învață-mă să merg pe drumul meu!

Ai avut multe zile grele. Când ai născut, când i-ai făcut prima băiță, prima temperatură, prima iubire. Dar nimic nu te pregătește pentru ziua aceea. Ziua aceea când copilul tău își va pune traista-n spate și va pleca de lângă tine. Așa că îți las rândurile de mai jos.

Un copil a blocat tableta tatălui său până în anul 2067

Mulți părinți le dau copiilor tableta sau telefonul în schimbul a câteva minute de liniște și pace.

Cele mai bune jucării non-electronice pentru preșcolarul tău

Până în momentul în care copilul ajunge la vârsta perfectă pentru a merge la școală, acesta începe să folosească obiectele conform scopului pentru care au fost create - un creion este un instrument pe care îl poți folosi pentru a scrie.

Fraze pline de iubire pe care să i le spui bebelușului, chiar dacă nu le înțelege încă

Discuțiile cu bebelușul chiar și atunci când este în burtică reprezintă una dintre cele mai bune modalități de a întări legătura dintre părinți și copil.

Mami, datorită ție voi deveni un tată și un soț model

Știu. Ți-e greu, uneori. Râzi, plângi, te bucuri, îți faci griji. Așa e viața de mămică. Cu de toate. Dar ești atât de importantă pentru copilul tău și are atât de multă nevoie de tine, încât merită orice efort. La final, îți vei putea bea cafeaua, în sfârșit, liniștită cu mândrie în suflet că bucățica aceea de copil e om mare acum datorită ție.

De ce dorm copiii în locuri ciudate?

Abilitatea copilului tău de a dormi oriunde și oricând este ceva ce și-ar dori orice adult să poată face.

Care sunt simptomele săptămânii 31 de sarcină

În săptămâna 31 de sarcină, simțurile bebelușului sunt deja funcționale. Ești entuziasmată să îți cunoști copilul.

O mamă și-a numit fetițele după fiii care muriseră într-un accident de mașină

O femeie din North Dakota, care a născut la mai puțin de un an după ce și-a pierdut cei doi fii într-un accident de mașină, și-a numit fiicele în onoarea fiilor săi.

Primul născut este mai inteligent decât restul fraților, conform studiilor

Ordinea în care se nasc copiii într-o familie nu afectează personalitatea, dar se pare că le oferă baza succesului anumitor frați, conform cercetărilor. Iată de ce are primul născut avantaje intelectuale față de frații săi!

Tulburarea de angajare socială dezinhibată. Ce este și cum o recunoști

Copiii ar trebui să aibă, în mod natural, o teamă sănătoasă față de oamenii necunoscuți. Cei mai mulți dintre ei sunt precauți cu adulții pe care nu îi cunosc. Dar copiii cu tulburarea de angajare socială dezinhibată nu se tem de străini.

Diversificarea dietei bebelușului: Când, cum și cu ce alimente să începi

Introducerea alimentelor solide în dieta bebelușului are loc treptat, iar la început va conta mai puțin cât de mult mănâncă, fiind prioritar să îi placă noile texturi. Descoperă cum poți realiza diversificarea bebelușului pentru a-ți ajuta copilul să aibă multă energie și toți nutrienții de care are nevoie.

De ce sunt cărțile fizice mai bune decât e-books când îți înveți copilul să citească

Părinții și copiii discută mai mult atunci când citesc cărți fizice împreună comparativ cu e-books, conform unui nou studiu realizat de Universitatea din Michigan.

Cum să înțelegi emoțiile de bază ale bebelușilor

Abordările cognitive și cognitiv-comportamentale au ajuns să domine domeniul psihoterapiei, dar emoțiile pe care bebelușii le au începând cu momentul nașterii pot oferi forme alternative de terapie.

Sunt atât de haioşi! 10 copii care te vor face să râzi în hohote

Creativitatea copiilor nu cunoaşte limite şi, de cele mai multe ori, rezultatele sunt extrem de hilare!

De cât de mult somn are nevoie copilul tău?

La fel ca și în cazul adulților, rutina de odihnă a bebelușilor sau a copiilor poate varia. Încă de la naștere unii copii vor avea nevoie de mai multe sau mai puține ore de somn față de alți copii. Află cât trebuie să se odihnească cel mic într-un interval de 24 de ore.