Nu realizezi ce a făcut mama ta pentru tine până nu devii și tu mamă

Când devii mamă începi să înțelegi și să vezi lucrurile altfel. De fapt, când devii părinte, căci sunt sigură că și bărbații trec prin asta.

Studiu. Mamele singure fac mai puține treburi casnice și dorm mai mult decât mamele căsătorite

Viața mamelor care își cresc singure copiii este plină de provocări, dar stereotipurile care spun că nu au niciodată timp pentru ele ar trebui uitate.

Mulți adulți cu copii, puțini părinți cu adevărat

Te-ai întrebat vreodată de ce persoanele fără copii îi judecă atât de repede și ușor pe cei care au copii? N-au dreptul să facă asta, nu-i așa?

De ce o căsnicie toxică face mai mult rău unui copil decât un divorţ?

În cele mai multe cazuri, divorţul este dureros pentru întreaga familie. Deşi, din motive de bunăstare a copiilor, uneori este mai bine să iei decizia de a te despărţi, decât să stai într-o căsnicie dificilă.

Să NU te murdărești! Să NU vorbești cu țiganul ăla! Să NU iei note mici! Sau cum să devii un părinte toxic…

Să NU te murdărești! Să NU vorbești cu țiganul ăla! Să NU iei note mici! Să NU cazi! Să NU spui că nu ți-am zis! Sau cum să fii un părinte toxic și să crești un copil anxios și complet nepregătit pentru viață…

Un copil are nevoie de iubire, nu de moștenire

Cum să scriu articolul ăsta, oare? În calitate de mamă, în calitate de copil sau de amândouă la un loc?

Cu o mamă nu te pui!

Dacă ești curios cum se simte lovitura unui uragan, focul de dragon și cea mai învolburată apă din lume, te invit să superi o mamă. De fapt, supără-i copilul și o să vezi ce se întâmplă!

Cum să îți înveți copilul că nu trebuie să exceleze în orice

Ai observat vreodată tendințele perfecționiste la copilul tău? Acea dorință de a face totul perfect, dar care poate avea consecințe paralizante asupra dezvoltării celui mic. Iată cum să îți înveți copilul că nu trebuie să exceleze în orice!

Nu, copilul nu este dator să aibă grijă de tine la bătrânețe!

Azi am auzit asta la televizor din gura unei mame. Mă sacrific atât de mult pentru copilul meu, însă la un moment dat se vor schimba lucrurile. El va fi cel care trebuie să aibă grijă de mine! Stai. Ce??

Poți să bei cafea când ești însărcinată?

Poate că te-ai obișnuit să bei cafea pentru a-ți începe ziua cu multă energie, dar oare este un obicei benefic și pentru cele 9 luni de sarcină? Află care este opinia specialiștilor.

Înainte să mai faci pe cineva să sufere, amintește-ți asta

Știi... sunt mamă. Și e al naibii de greu. Pentru că din momentul în care au apărut cele două liniuțe roz, viața mea s-a schimbat. Viața de mamă=griji.

Consumul ridicat de zahăr din timpul sarcinii crește riscul de astm pentru copii

Un nou studiu a examinat legătura dintre consumul de zahăr în timpul celor 9 luni de sarcină și riscul de astm al copiilor.

Copilul îți pune la încercare relația, nu o sudează!

Dacă ți-ai imaginat vreo secundă că un copil te leagă de celălalt, te înșeli. Într-adevăr, căpătați un statut pe care divorțul nu vi-l poate lua niciodată: acela de părinți.

Cât de mult se deformează capul copiilor în timpul nașterii?

În momentul în care bebelușii trec prin canalul de naștere al mamei, locul acesta strâmt le deformează temporar capul, alungind craniul lor flexibil și schimbând în același timp forma creierului.

Schimbările climatice ar putea afecta inima bebelușilor

Schimbările climatice sunt reprezentate de topirea ghețarilor, intensificarea furtunilor, albirea recifului de corali. Iar un nou studiu sugerează că ar putea afecta și inima bebelușilor. Iată cum au ajuns oamenii de știință la această concluzie!

Mama care a devenit celebră datorită modului prin care a reuşit să îşi convingă fiul să mănânce legume

O femeie din Melbourne, Laleh Mohmedi, a avut ideea originală de a transforma pasiunea fiului său pentru personajele de desene animate într-o pasiune pentru mâncarea sănătoasă!

De ce plâng bebelușii în avion?

Indiferent dacă ești acel părinte stresat sau pasagerul ghinionist care stă pe un loc vecin, plânsul unui copil în avion nu este niciodată ceva ce ți-ai dori să auzi. Probabil că ai trecut deja prin această experiență.

10 greşeli pe care majoritatea părinţilor regretă că le-au făcut

Toţi părinţii îşi doresc cea mai bună viaţă posibilă pentru copiii lor!

Ce se întâmplă dacă faci varicelă când ești însărcinată

Varicela poate fi periculoasă pentru persoanele de toate vârstele, dar virusul acesta contagios reprezintă o amenințare deosebită pentru femeile gravide.

De ce gânguresc bebelușii?

Dacă bebelușii ar avea o trăsătură universală, ar fi gânguritul. În primele luni ale vieții lor, bebelușii interacționează prin gângurit.