Invata-l sa te faca fericita!

Barbatii vor sa ne faca fericite! Spre deosebire de noi, nu au crescut analizand toate aspectele unei relatii. Asa ca fiind in necunostinta de cauza este foarte probabil sa o dea...
Barbatii vor sa ne faca fericite! Spre deosebire de noi, nu au crescut analizand toate aspectele unei relatii. Asa ca fiind in necunostinta de cauza este foarte probabil sa o dea in bara chiar si cand au intentii bune. Dar nu sunt toti atat de nestiutori pe cat banuim. Unii poate sunt asi in unele domenii, iar in alte privinte lasa mult de dorit. Asa ca cea mai usoara metoda pentru a-l educa pe iubitul tau este sa-i arunci "pastila" dorintelor tale imbracata in catifea.

Daca nu stie sa se imbrace

Un barbat care nu are simtul stilului cu siguranta este constient de defectul lui, asa ca nu are sens sa ii spui "ai de gand sa iesi cu mine pe strada in camasa aia" pentru ca se va simti dominat si jignit (si probabil ca isi va aminti de mama lui). Asa ca aceasta "strategie" nu da deloc rezultate. Trebuie sa-i sugerezi lucruri pe care le are deja si ii stau bine apoi... trebuie sa mearga cu tine la cumparaturi. Poti sa pui problema de genul "Iubitule, arati atat de bine, parul iti sta superb si ai umeri frumosi. De ce vrei sa-i ascunzi cu camasa aia cu guler mare?". Asa ca, trebuie sa stii, cheia consta in complimente!

Daca mananca vrute si nevrute

Daca e genul care mananca la fast-food si singurele lucruri din frigider sunt katchup si o sticla de apa, poti sa ii reprosezi ca nu are "nimic de mancare in casa" si puteti merge impreuna la supermarket sa faceti cumparaturile, iar data viitoare cand vii in vizita poti sa-i gatesti o masa sanatoasa. De retinut, barbatii adora sa fie hraniti. Cu timpul il poti invata si pe el sa-si schimbe obiceiurile alimentare.

Daca la el acasa e dezastru

In cazul de fata primul lucru pe care ai putea sa-l faci este sa-l ajuti sa faca curatenie. Apoi, povesteste-i ce frumos ar fi daca... si parca... Da-i sugestii de mobila si design interior pe gustul tau. Daca nu imbratiseaza atat de mult schimbarea, poti pur si simplu sa-i sugerezi o menajera. Daca nu va accepta nici aceasta propunere, cel putin stii ca data viitoare sunt sanse foarte mari sa vezi ca locuinta lui este mai curata.

Daca nu stie sa faca planuri

Daca in mod constant te pune sa iei decizii si sa hotarasti locul in care va petreceti serile, calatoriile sau pur si simplu nu te surprinde cu nimic, ai voie sa il pui la punct (cu manusa de catifea, desigur). O replica de genul "Sunt atat de fericita cand te gandesti sa facem ceva impreuna. Pana si initiativa se invata. Sau poti folosi alta formula: "Imi place atat de mult cand vii cu idei, pentru ca sunt atat de originale!".

Daca nu are memorie pentru zile importante

Este grozav daca iubitul tau tine minte toate detaliile legate de aniversarile tale si ale prietenilor si familiei daca se poate. Sau date de genul cand v-ati sarutat prima oara sau aniversarea relatiei vostre. Dar majoritatea barbatilor nu poseda aceasta calitate. Asa ca, pentru a-i forma obisnuinta, pune un calendar mare si incercuieste zilele importante pentru tine cu rosu. Cu timpul poate ca le va invata.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod