Zodiile care spun ce gândesc versus zodiile care evită confruntarea

Comunicarea este foarte importantă în orice relație. Deși la început poate părea greu pentru unii, este adesea singura modalitate de a rezolva conflictele, mai ales în dragoste!

Unele zodii nu au nicio problemă în a spune ce gândesc, pe când altele își blochează cuvintele și sentimentele și fug de conflict ca din gură de șarpe. Acestea din urmă au nevoie de mai mult timp pentru a procesa ceea ce gândesc, iar când lucrurile sunt prea greu de explicat, mai degrabă recurg la tăcere.

Fiecare semn zodiacal tratează situațiile dificile în mod diferit.

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Încrederea de sine a Berbecului este invidiată de multă lume. El o folosește adesea în favoarea lui atunci când vorbește despre o anumită problemă. Onestitatea lui caracteristică nu îl lasă să stea pe margine și să tacă dacă simte că este nevoie să strige în gura mare, mai ales că impulsivitatea este una dintre trăsăturile lui de bază.

Deși poate reacționa așa pentru că e supărat sau nervos, el o poate face și din pasiune pentru subiect sau pentru cealaltă persoană.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Taurul este extrem de devotat și de încredere, atât ca partener, cât și ca prieten. Nu ar spune niciodată ceva care să ofenseze sau să provoace o schimbare drastică în relație și nici nu ar risca să destabilizeze o situație decât dacă ar fi absolut necesar.

Cu toate acestea, el este, de asemenea, încăpățânat și nu vrea să facă compromisuri, ceea ce îl face mai predispus să spună ce gândește decât alte zodii dacă consideră că trebuie. Dorința lui de a-i proteja pe ceilalți îl determine să-i apere pe cei la care ține și, dacă asta presupune confruntare, o va face.

Citește și: Ce o să regreți dacă te desparți de el, în funcție de zodia lui

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Gemenii sunt oameni plăcuți, care se adaptează ușor. Întodeauna lasă loc pentru ca ceilalți să se facă auziți. Deși sunt departe de a spune direct ce gândesc, abilitățile lor de comunicare sunt dezvoltate.

Nu vor căuta ceartă, dar vor fi deschiși spre dialog de dragul prieteniei sau relației, mai ales din cauza fricii lor de a fi singuri. Cu toate acestea, dacă Gemenii vorbesc despre o problemă, e o decizie înțeleaptă să le oferi ceva timp înainte de a face compromisuri într-un mod pe care l-ai putea regreta ulterior. Sunt indeciși și adesea sentimentele lor sunt inconstante.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Deși Racul nu este o persoană care caută confruntare, el poate deveni pasiv-agresiv față de oamenii din viața lui. Pentru Rac, a spune ce gândești înseamnă a fi convingător sau manipulator pentru a obșine ceea ce îți dorești și pentru a prelua controlul asupra situației.

Racul se află la mijlocul acesti top, deoarece, deși nu își exprimă adesea gândurile și sentimenele în mod direct, cu siguranță nu ignoră problemele și nu rămâne tăcut în fața nedreptății.

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!  

Leu(22 iulie - 22 august)

Deși Leul nu este adeptul confruntărilor, se bucură să preia conducerea în soluționarea conflictelor. Îi place să domine situațiile mai puțin dorite și să dețină controlul. Pe scurt, e lider înnăscut.

Totuși, nu te aștepta să facă vreun compromis. Leul este încăpățânat și insistă să facă totul în felul lui.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Deși Fecioara este extrem de atentă la detalii, ea crede uneori că problemele se vor rezolva fără să fie nevoită să vorbească. Atenția acordată detaliilor o face să fie extrem de critică față de ea însăși și față de gândurile sale, așa că, de obicei, alege de cele mai multe ori să tacă.

Simplul gând de a atrage atenția asupra grijilor ei îi provoacă o anxietate imensă. Ea acceptă că nu deține întotdeauna controlul și că dezamăgirea sa e inevitabilă în anumite situații.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

De departe, Balanța este zodia cea mai predispusă să se închidă în sine și să nu spună ce gândește. Ea refuză să fie vocală, chiar dacă asta prespune să poarte resentimente luni sau ani de zile.

Nu îi plac confruntările și ar face orice pentru a menține liniștea în toate relațiile sale. Acceptă și e conștientă că dezamăgirea este inevitabilă uneori.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Scorpionul este rigid și trăiește pentru a avea dreptate. Nu este o surpriză faptul că nu se teme să-și spună părerea dacă aude ceva ce percepe ca fiind informații greșite.

Cu toate acestea, e neîncrezător și gelos, ceea ce ar putea denatura realitatea situației. Deși nu îi e frică să tragă frâna dacă este nevoie, e bun să facă asta cu calm.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Toată lumea știe că Săgetătorul spune ce gândește, așa că nu e de mirare că e cel mai predispus să vorbească atunci când ceva îl enervează. E nerăbdător și nu își va pierde timpul întrebându-se dacă a fost o decizie bună să spună lucrurilor pe nume.

Din fericire, nu trebuie să mergi pe coji de ouă în preajma lui. Are un simț al umorului dezvoltat și acest lucru ușurează puțin confruntarea, iar curiozitatea îl face să fie deschis în ceea ce privește discuția.

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Capricornul este o persoană amabilă și pesimistă la suprafață. Cu toate acestea, duce dorința de autocontrol la extremă, ceea ce îl împiedică să vorbească deschis în momentele în care este necesar.

E foarte autodisciplinat, iar relațiile sale sunt atât de prețioase încât pot fi un motivator important pentru acest autocontrol al său. De asemenea, el se așteaptă la ce e mai rău de la un dialog, așa că de multe ori pur și simplu evită totul.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Vărsătorul este intuitiv și prețuiește timpul de unul singur, doar el cu gândurile sale. Acest lucru nu înseamnă că e antisocial, deoarece e unul dintre cei mai loiali și de încredere prieteni pe care îl poți găsi. Dorința de a-i ajuta pe ceilalți este una dintre calitățile sale cele mai puternice.

Cu toate acestea, tremură în fața expresiei emoționale care îl impiedică să spună ce gândește, chiar și în situații critice. Orice dezamăgire care apare din tăcerea lui este umbrită de ușurarea pe care o simte pentrus că își păstrează sentimentele secrete.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Compasiunea și sensibilitatea Peștilor sunt trăsături naturale. Se bucură de introspecție profundă și de singurătate, dorind să scape adesea de realitate atunci când lucrurile sunt mai puțin bune. Acest lucru are o importanță majoră în ceea ce privește motivul pentru care preferă să stea liniștiți atunci când apar oportunități de a spune ce gândesc. Preferă să țină totul pentru ei înșiși.

Deși s-ar putea să nu recunoască acest lucru, le este frică de reacțiile adverse ale celorlalți atunci când își exprimă opiniile și sunt îngroziți de critici. Pe scurt, Peștii preferă să știe doar ei ce gândesc sau simt.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod