Top cele mai infidele 4 zodii de femei

Opinia stereotipică spune că bărbaţii sunt mai predispuşi la infidelitate decât femeile.
Cu toate acestea, infidelitatea feminină este, de asemenea, comună, iar astrologii cred că aceste 4 zodii de femei sunt cele mai trădătoare şi mincinoase.

Care sunt cele mai infidele zodii de femei?


1. Berbec

Femeia din această zodie ocupă locul fruntaş în topul zodiilor infidele. Ea îşi doreşte să fie mereu în centrul atenţiei şi e capabilă de schimbări drastice pentru a atrage şi mai mult privirile asupra ei. Reprezentantele acestui semn nu privesc infidelitatea ca pe ceva greşit, ci doar ca pe o experienţă nouă.
Cu toate acestea, când îşi iubesc sincer partenerii, femeile din zodia Berbec rămân mereu credincioase. Ele nu sunt foarte romantice şi nici prea pricepute în a-şi exprima sentimentele, dar nu pare să fie o problemă pentru ele. Plictiseala şi disperarea sunt motivele principale care le fac să încerce să revină la viaţă prin intermediul unei aventuri.

2. Leu

Fermecătoarele femei din această zodie sunt cele care domină în relaţii, deoarece au o nevoie constantă de recunoaştere şi admiraţie. Dacă decid să înşele, ele au un motiv serios.
În primul rând, poate fi vorba despre ambiţii nesatisfăcute sau de lipsa de afecţiune şi adorare a partenerului. Ele privesc infidelitatea ca pe o cale de a atrage atenţia, dar cea mai mare problemă aici este lipsa lor de sentimente. Uneori, e posibil să nu înţelegi nemulţumirea lor faţă de relaţie decât atunci când e deja prea târziu.

3. Taur

Femeia din această zodie crede în dragostea adevărată şi nu va sta prea mult timp lângă un bărbat dacă nu îl iubeşte. De aceea, ea caută fericirea în altă parte. Cu toate acestea, infidelitatea o determină să simtă un profund sentiment de vinovăţie.
Ea nu vrea să înşele şi nici să fie înşelată. De asemenea, ea iubeşte pacea, lucrurile frumoase şi scumpe, precum şi oamenii demni şi responsabili. Viaţa cu un partener gelos sau indiferent faţă de viaţa de familie poate fi un alt motiv care o împinge spre trădare.

4. Peşti

Romantica femeie din această zodie caută pasiuni necunoscute. Ea trăieşte în visare şi, uneori, pierde contactul cu realitatea, idealizând un potenţial partener. După ce se implică într-o nouă relaţie, ea o va continua şi pe cea veche, ascunzând cu atenţie faptul că a fost infidelă.
Dacă secretul iese la iveală, femeia Peşti va fi extrem de fericită dacă partenerul său îi iartă trădarea. În acelaşi timp, chiar şi cea mai mică incertitudine cu privire la partener o poate împinge spre infidelitate. Ea are nevoie de o persoană capabilă să-i înţeleagă mentalitatea, fără să intre prea mult în lumea ei ficţională.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod