Infidelitate

Top 4 cele mai infidele zodii

Anumitor persoane le e foarte greu să fie fidele partenerilor de viaţă, iar motivele sunt numeroase. Descoperă cele mai predispuse zodii la infidelitate!
Fiecare situaţie este unică, unii oameni nu au curajul să pună punct relaţiei în care sunt angajaţi înainte de a începe o alta, pe când alţii pur şi simplu pur propriile dorinţe înaintea oricui.

Chiar dacă nu toţi reprezentanţii acestor zodii sunt infideli, acordă o atenţie deosebită trăsăturilor lor de personalitate care ar putea să îi facă să fie necredincioşi.

Top 4 cele mai infidele zodii: Săgetător


Săgetătorul este o persoană neliniştită, curioasă şi în mereu în căutare de lucruri noi şi interesante. Este un om spontan, care ia decizii de moment fără să se gândească la consecinţe. Prin urmare, un Săgetător nefericit îşi va înşela de multe ori partenerul, fie cu o singură persoană, fie cu întreruperi, ori cu mai multe persoane.
Atitudinea lui lipsită de griji şi spiritul aventuros îl face să fie foarte atractiv pentru alţii. El va fi cinstit cu persoana cu care înşală spunându-i că este într-o relaţie dacă este întrebat de motivele pentru care face acest lucru.

Scoprion


Scorpionul este obsedat de sex, lucru care ar putea fi mult prea mult pentru alte semne ale zodiacului. Din această cauză, acest nativ ar putea să caute în altă parte ceea ce îşi doreşte atât timp cât nu îşi poate exprima pasiunea în relaţia în care este angajat. Atunci când un Scorpion vede ceva ce îşi doreşte, fie că este într-o relaţie, nu îl va opri nimic să obţină. Este în stare să mintă şi să manipuleze pentru a-şi atinge scopul.
Pe de altă parte, când un nativ din această zodie este foarte îndrăgostit el este loial. O viaţă sexuală extrem de activă nu este o soluţie pentru a avea o relaţie de succes cu un Scorpion, ci mai degrabă reacţionând la emoţiile şi sentimentele lui pentru a-l face să muncească pentru relaţia lui. Odată ce el şi-a pus ceva în cap, nimic nu îl va opri din drum.

Leu


Leilor le place să fie în centrul atenţiei şi le va fi greu să reziste lângă persoane care îi tratează de sus. Ego-ul lor şi încrederea de sine poate să îi facă atractivi pentru alţii, iar dacă au o poziţie autoritară vor avea şi mai mult succes. Ei pot călca foarte uşor strâmb dacă le este gâdilat orgoliul de un potenţial pretendent.
Părerea atât de bună pe care o au despre ei îi face să simtă că e de datoria lor să împărtăşească dragostea şi corpul lor cu mai mult de o persoană. Ei sunt sufletul petrecerii şi persoane foarte sociabile, ceea ce le uşurează calea spre infidelitate. De asemenea, le place să facă o dramă chiar şi atunci când ei sunt cauza dramei în sine.

Cele mai infidele zodii: Balanţă


Balanţa este cel mai elegant trişor dn întreg zodiacul. Atunci când există dificultăţi în relaţia lor, ei vor munci din greu pentru a încercă să restabilească armonia. Cu toate acestea, unei Balanţe nu îi plac neînţelegerile şi le va evita cu orice preţ. Ei ar prefera să trăiască o viaţă în paralel cu tine şi să nu sufle o vorbă despre asta.
Balanţa este cel mai puţin probabil să trişeze doar la nivel fizic, ci mai degrabă se va implica emoţional. El poate reîncerca să reia relaţiile cu foştii parteneri sau să caute potenţiali pretendenţi cărora le va menţiona foarte clar că nu sunt disponibili pentru întâlniri pentru că sunt într-o relaţie. Dacă relaţia ta cu o Balanţă se apropie de sfârşit, ea va încerca să o facă politicos şi prietenos.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod