Ți-e frică să nu-ți frângă inima? Iată ce spune zodia lui!

Dacă ai putea evita să te implici într-o relație cu cineva care e posibil să-ți frângă inima, ai face-o? Caracteristicile zodiei lui te pot ajuta să iei această decizie!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Berbecul se îndrăgostește repede și îi trece și mai repede. Când termină cu tine, te vei întreba ce-ai greșit și ce a dus la despărțire în primul rând.

Berbecul nu zăbovește asupra acțiunilor lui, te va părăsi și va merge mai departe, iar asta doare cel mai mult: sentimentul că nu i-a păsat niciodată cu adevărat de tine.

Nu face greșeala de a deschide o discuție cu el după despărțire, deoarece îți va cauza multă suferință. Când este provocat, Berbecul poate fi îngrozitor și nu are nicio problemă în a te dărâma puțin câte puțin.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Pe cât de drăguț și minunat poate fi, pe atât de rece și crud poate deveni un Taur. Crezi că totul merge bine când, dintr-o dată, se întoarce împotriva ta.

Taurul te poate înjunghia în spate atunci când își pune în minte să-ți facă rău.

Dacă decide să se despartă de tine sau consideră că l-ai trădat într-un fel, este imposibil să se răzgândească.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Nu vei sti niciodată care e situația ta cu nativul din Gemeni. Într-o clipă te învăluie cu dragoste și flori, în următoarea clipă se pare că te-a uitat complet.

Deși s-ar putea să nu fie o surpriză totală când se desparte de tine, tot vei suferi îngrozitor. Ai crezut că te-a înțeles și că nu a purtat cu nimeni discuții atât de profunde ca cu tine.

E inteligent și fermecător, dar și mortal când vine vorba de inima ta.

Citește și: Cea mai atractivă trăsătură fizică a fiecărei zodii

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Racul ar alege să facă orice decât să frângă inima cuiva. Dacă rănește pe cineva, se va simți îngrozitor din această cauză și îl poate face chiar să refuze să se mai implice într-o altă relație pe viitor.

Dacă se desparte de tine, cu siguranță va încerca să rămâneți prieteni, deoarece s-ar simți groaznic dacă l-ai urî.

Cel mai comun motiv pentru care Racul se desparte de cienva este dacă partenera sa nu s-a înțeles cu familia lui, deoarece familia este cea mai importantă pentru el. Poate avea o altă parteneră, dar nu o nouă familie!

Leu(22 iulie - 22 august)

Leul îți va frânge inima făcându-te să te simți mică și neimportantă. Leul trebuie să fie în centrul atenției și dacă te iubește, îți va face un loc chiar lângă el.

Cu toate acestea, atunci când Leul nu mai este interesat de tine, pur și simplu te va împinge din ce în ce mai în spate, până când vei simți că lumea ta și a lui sunt două entități separate.

Când Leul se desparte de tine, poate fi o lovitură zdrobitoare pentru stima ta de sine și poți pune la îndoiala valoarea ta. Nu-l lăsa să-ți frângă inima, ești mai puternică decât atât! Nu ți-ai fi asumat o relație cu el dacă nu ai fi fost puternică, trebuie doar să accesezi acea putere.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Nativul din Fecioară îți va frânge inima concentrându-se asupra fiecărui lucru mic pe care l-ai greșit de-a lungul relației și de-a lungul vieții tale.

El poate fi extrem de critic, iar atunci când va acționa asupra ta ca un laser, îți va distruge stima de sine, încrederea și sentimentele de valoare.

El nu o face ca să-ți provoace suferință, ci consideră că îți spune lucruri pe care ar trebui să le știi pentru ca, în viitor, să fii o persoană mai bună și să ai relații mai bune.

Dacă poți supraviețui atacului lui, atunci poți supraviețui la orice.

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!  

 

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Nativul din Balanță nu vrea să rănească pe nimeni, așa că atunci când o face, se întâmplă de obicei ca o reacție la a fi rănit. Are tendința de a se implica total într-o relație mult prea repede, iar când lucrurile încep să devină reale, decide să trebuie să se despartă și să plece. De asemenea, nu este adeptul unei despărțiri față în față.

Urăște conflictele și despărțirea de cineva îl poate face să se simtă prost sau vinovat, așa că decide să dispară ca o fantomă. Acest lucru poate fi cel mai dureros posibil!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Scorpionul simte totul la o intensitate maximă și, atunci când se implică într-o relație cu cineva, intenționează să o facă să dureze cât mai mult timp. Cu toate acestea, dacă Scorpionul este rănit, el va ataca într-un mod care poate provoca multe daune.

Are un instinct pentru ceea ce îi rănește pe oameni și îți cunoaște slăbiciunile și temerile secrete, iar pe acestea se va concentra.

Dacă îl rănești sau îl trădezi, el se va concentra pe cele mai îngrozitoare moduri de a te face să plătești. Un Scorpion rănit este extrem de periculos, ai grijă!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Săgetătorul își va pune întotdeauna nevoile și dorințele deasupra celorlalți.

Dacă vrei să rămâneți împreună mai mult timp, nu vei avea parte de acest lucru, deoarece deja și-a făcut planuri de călătorie sau s-a hotărât deja să-și atingă un anumit obiectiv pentru el însuși. E foarte egocentric și e întotdeauna propria lui prioritate.

Ceea ce e mai rău este că după ce îți va frânge inima, el nu va înțelege de ce suferi atât. Săgetătorul nu e o persoană empatică și nu e capabil să se pună în pielea altcuiva, așa că se va întreba de ce nu treci odată pentru totdeauna peste asta.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Dacă ideile tale despre ceea ce înseamnă o relație nu se contopesc cu ideile Capricornului, te va părăsi fără să se uite în urmă.

El poate fi extrem de inflexibil și nu face compromisuri atunci când vine vorba de viața lui personală. Nu e vorba că e rău la suflet, dar îi e mult prea frică de a fi rănit și preferă să te părăsească înainte de a o face tu.

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

 

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Vărsătorul nici nu trebuie să se despartă de tine pentru a-ți frânge inima. El va flirta cu alte femei chiar de față cu tine, pe deplin conștient de ceea ce face, iar imediat apoi îți va spune că te iubește și că nu vrea să plece niciodată de lângă tine.

Când se va despărți de tine, o va face dintr-un sentiment de superioritate intelectuală, de parcă nu i-ai putea înțelege nevoile creierului.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Nativul din Pești este super dulce atunci când e îndrăgostit, dar când nu este, arată altă latură a sa. Te va răni într-o mulțime de moduri și apoi se va întoarce jucând rolul victimei, făcându-te să te simți tot pe tine rău.

El nu va recunoaște nicio faptă greșită și, până când va termina cu negarea, vei plânge și te vei întreba dacă a fost cu adevărat vina ta tot timpul. Vei fi uimită cât de rece și insensibil poate deveni.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod