soarta relatiei tale

Soarta relației tale. 6 perechi de zodii și destinul lor

Rac și Pești


Racul și Peștii sunt două semne de apă, care este elementul cunoscut pentru sensibilitatea sa. Ceea ce vedem aici este un Rac sensibil și un Pește pasiv agresiv, care sună de coșmar, dar care, de fapt, formează un cuplu grozav. Împărtășesc multe tendințe emoționale. Ambele sunt semne idealiste, tolerante, simpatice și vulnerabile, care caută întotdeauna să vindece alte persoane și sunt în ton cu nevoile altora. Împreună, acest cuplu va crea un mediu extrem de grijuliu, un spațiu în care oricine se poate simți în siguranță.

Aceste zodii sunt, de asemenea, pline de imaginație. Amândouă adoră să viseze cu ochii deschiși și să aibă fantezii, vâzând lumea în roz. Cei doi știu când să stea și când să se retragă, de aceea se înțeleg atât de bine.

Ambele semne se bazează mai mult pe instinctele lor decât pe logică pentru a-și croi un drum.

Acest lucru este extrem de benefic atunci când vine vorba de dezacorduri. Nu este nimic mai rău decât să încerci să argumentezi fapte cuiva care a ajuns deja la o concluzie fără să asculte versiunea celuilalt. Acest cuplu nu va avea niciodată această problemă. Atât Racul, cât și Peștii au o gamă emoțională profundă, dar și o maturitate incredibilă. Sunt capabili să recunoască problemele care apar din nesiguranță și să poarte un dialog eficient.

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!   

 

Leu și Vărsător


Aceasta este o altă pereche de semne surori cu asemănări fermecătoare. Este genul de iubire care crește împreună.

Leul este dominat de vedete YouTube, influenceri de pe Instagram și oameni care arată imposibil de perfecți. Vărsătorul, în schimb, este mai degrabă genul de tocilar, artist și rebel, din toate câte puțin.

Ambele zodii respectă autenticitatea și nu se tem să iasă în evidență. Când sunt împreună, nu trec neobservați. Leul gravitează spre lumina reflectoareor și Vărsătorul știe când să-l lase pe Leu să se bucure de ea. În schimb, Leul este mai mult decât fericit să-l asculte pe Vărsător ori de câte ori acesta are nevoie. Fiind oameni plini de idei, amândoi adoră să vorbească, să asculte, să dezbată și să-și spună propriile opinii.

Leii și Vărsătorii sunt generoși, idealiști, creativi și independenți. Ei respectă gândurile și emoțiile altor oameni, prețuind loialitatea mai presus decât orice. Împreună, ei sunt dedicați unui proces de creștere și dezvoltare personală. Intelectul nativ al Vărsătorului va inspira ambiția înnăscută a Leului, va încuraja munca asiduă și va alimenta idei noi.
Sistemul ferm de valori al Leului și compasiuna sa vor stimula dorința de progres a Vărsătorului. Amândoi își doresc să fie originali și ambii cer respect. Relația lor este un teren propice pentru admirație reciprocă.

Fecioară și Capricorn


Ambele sunt semne de pământ care emană în mod natural tărie și convingere. Fecioara și Capricornul sunt zodii renumite pentru inteligența și rațiunea lor. Știu ce vor și știu cum să obțină.

Ambele semne au nevoie de mult timp pentru a se apropia de oameni. Dar, atunci când o fac, rar se mai despart de ei. Fecioarele și Capricornii sunt capabili să aibă o relație deoarece împărtășesc atâtea valori: determinare, pragmatism, maturitate și rezistență. Aceste semne sunt printre cele mai implicate din zodiac. Ambele sunt de neclintit cu aspirațiile și mentalitățile lor, lucrând metodic, fiind echilibrați și mereu deținând controlul.

Ca și cuplu, se vor admira reciproc și, probabil, vor primi și admirația celor din jur.

Fecioara va aprecia capacitatea Capricornului de a conduce și de a organizată fără a exagera. Capricronul va aprecia atenția Fecioarei pentru detalii și elocvența. Ambele zodii sunt sceptice, care preferă faptele și tot ce este practic. Deși pot părea rezervate, uneori chiar arogante, la prima vedere, ele sunt persoane extrem de grijulii care vor să se înțeleagă bine cu ceilalți. 

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

 

 

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod