Semne că se gândește în secret la tine, în funcție de zodia lui



Balanță

Dacă se gândește și te place în secret, nativul din zodia Balanță va deveni indecis. El este un mare iubăreț, dar e și stăpânul echilibrului și păcii. Când se îndrăgostește, lumile lui sunt doborâte, astfel încât e super precaut și va cântări toate posibilitățile înainte de a se implica cu adevărat. Vrea să știe dacă persoana respectivă merită sau nu.

Scorpion

Chiar dacă pare foarte liniștit, nativul din Scorpion își face o mulțime de griji. Se gândește că ai putea avea pe altcineva sau că nu îl placi așa cum te place el.
El e cunoscut pentru faptul că e extrem de fidel oamenilor pe care îi iubește, așa că atât în faza incipientă, cât și după aceea se va arăta destul de posesiv. La el e totul sau nimic!

Săgetător

Dacă un Săgetător te place și se gândește în secret la tine, el va vrea să facă totul cu tine. Îți va propune să plecați în excursii de weekend, te va duce în locuri în care nu ai fost niciodată și va încerca să te facă să râzi. Cu cât va experimenta mai mult cu tine, cu atât va fi mai interesat.

Capricorn

Îți vei da seama că te place și că se gândește în secret la tine dacă îți va pune întrebări despre viitor.
Nativului din Capricorn îi place să planifice totul și va fi întotdeauna cu picioarele pe pământ. Nu îi place să nu știe în ce stadiu se află și nu va continua să fie interesat de tine dacă relația voastră nu duce nicăieri.

Vărsător

Dacă un Vărsător te place și se gândește în secret la tine, cu siguranță își va pune obiectivele personale pe plan secund în favoarea ta. Un Vărsător este mereu conectat cu munca lui, așa că dacă se va distanța de acest plan al vieții lui pentru a petrece timp cu tine, vei știi că el e cu adevărat interesat de tine.


Pești

În principiu, dacă te place și se gândește în secret la tine, va scrie poezii despre tine și va plânge mult. Când acest nativ începe să se îndrăgostească, el se comportă ca un îndrăgostit tipic și boem. Va fi creativ și foarte romantic.

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI!

 

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod