Femeie puternică

Propoziţia care te descrie perfect, în funcţie de zodia ta

Descoperă cum pot fi descrise semnele zodiacale într-o singură propoziţie pentru a afla mai multe despre tine!

Berbec


Persoana care face regulile!

Berbecul e un semn care domină, are abilitatea de a fi admirat de toţi, ştie să fie un lider şi un prieten, găsind acel echilibru perfect între cele două roluri.

Taur


Persoana care intră în inima oricui!

Taurul este un partener şi un prieten pe viaţă, ştie să facă pe cineva să se simtă special şi iubit. Mai mult decât atât, ştie să facă faţă iubirii ca nimeni altcineva.

Gemeni


Persoana care străluceşte!

Nativul din Gemeni ar putea fi prea intens pentru unii, dar pentru alţii e spectaculos. El e mereu în centrul atenţiei şi luminează orice încăpere atunci când păşeşte în ea.
Îi simţi lipsa atunci când nu e.

Rac


Eşti o persoană complexă!

Niciodată nu ştii la ce să te aştepţi atunci când ai de-a face cu un Rac. Chiar dacă e mereu schimbător, el se adaptează mai uşor ca nimeni altcineva. Poate fi blând, dar şi furios, romantic şi rece, îndrăzneţ şi cuminte.

Leu


Eşti o persoană ruptă din soare!

Lumea se învârte în jurul acestui nativ, ca şi cum oamenii ar fi stele şi planeta, iar el Soarele. Tinde să aducă lumină oriunde merge, lucru care îi atrage pe cei din jur. Îi place să fie în centrul atenţiei.

Fecioară


Persoana care se încrede numai în ea!

Fecioara ştie că persoana cea mai de încredere este chiar ea, de aceea nu ia în considerare sfaturile altora în cele mai multe cazuri. Oamenii ştiu cât de înţeleaptă e şi ei vor fi cei care îi cer ajutorul.
Este puternică şi privită adesea ca pe un lider.

Balanţă


Eşti o persoană plină de iubire!

Orice Balanţă vrea să se asigure că toate lumea din viaţa ei e iubită. Ea e altruistă şi are de multe ori grijă de alţii, ceea ce o face un partener şi un prieten uimitor. E dezinteresată şi nu aşteaptă nimic în schimb.

Scorpion


Persoana care ştie să intre în inima cuiva!

Scorpionul adoră iubirea, ceea ce înseamnă că întotdeauna încearcă să te câştige cu vorbe frumoase, surprize şi daruri. Scopul lui este acela de a se asigura că prietenii şi familia ştiu că sunt extrem de importanţi pentru el.


Săgetător


Persoana care caută mereu ceva nou!

Săgetătorul e un spirit liber care e întotdeauna deschis spre experienţe noi. Iubeşte ideea de a nu fi legat de nimeni şi caută mereu experienţe interesante.

Capricorn


Persoana care vrea să fie mereu pe primul loc!

Capricornul atinge întotdeauna culmi noi, dorind în mod constant să înveţe mai mult. Îi place să cunoască tot mai multe lucruri şi să îşi împărtăşească cunoştinţele cu alţii.

Vărsător


Persoana care este unică!

Vărsătorul este unic, trăieşte pentru sine şi nu îi pasă de ce gândeşte lumea despre el. Îşi trăieşte viaţa încercând să aducă culoare şi emoţie oamenilor.

Peşti


Persoana care visează ceva de neimaginat!

Peştii sunt criticaţi pentru că sunt întotdeauna cu capul în nori, dar în realitate, ei doar visează la lucruri imposibile pentru această viaţă.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod