Ceartă

5 zodii cu care nu ar trebui să te contrazici niciodată

Dacă vrei cu adevărat să îţi salvezi pielea şi să înveţi să eviţi confruntările, iată cu cine nu trebuie să te pui!
Berbec

Pur şi simplu nu o face cu acest nativ! Nu e vorba că au dreptate sau nu, dar  aceşti nativi sunt luptători, iar lupta lor este alimentată de mândrie şi agresiune. Când intri într-o discuţie cu acest nativ, eul lui se activează şi nu are de gând să cedeze în nicio condiţie. Este un jucător nedrept, dar cu o inteligenţă ieşită din comun. El intră în joc ca să câştige şi are natura unui războinic.

Balanţă

Ai încercat vreodată să ai o confruntare cu acst nativ? Vei pierde pur şi simplu pentru că e înzestrat cu un mecanism de supravieţuire care nu îl lasă să îşi arate puterea deplină, iar acest lucru duce la un comportament pasiv-agresiv.
Te va face să te simţi ca şi cum te-a învins şi o va face zâmbind. Când te lupţi cu o Balanţă, vei ajunge să te simţi complet nemulţumit, ca şi cum tot ceea ce ai încercat să dovedeşti nu numai că e în regulă pentru ea, ci şi că nu merită să vă certaţi. Sentimentul e ca şi cum te-ai certa cu un perete, pentru că ea fuge de confruntări. Ea te va privi, va da din cap şi va zâmbi în timp ce tu eşti aprins la maximum.

Leu

În cazul Leului e o chestiune de mândrie. Acesta este egomaniacul zodiacului, îi place spectacolul şi are întotdeauna dreptate.
Indiferent de ceea ce zici, el îţi manipulează cuvintele astfel încât să te facă să te simţi nebun pentru că ai spus acele lucruri. Poate că doreşti să îi demontrezi ceva şi să îi pui inteligenţa la îndoială, şi s-ar chiar să câştigi, dar asta nu contează pentru acest nativ. El va neglija tot ceea ce ai spus pentru că doar el cunoaşte adevărul absolut!

Fecioară

Perfecţionistă din fire, Fecioara crede că tot ce spune e adevărat şi...perfect. Acest adevăr poate să nu aibă nimic de-a face cu realitatea, mai ales cu realitatea ta.
Ea are o mulţime de lucruri de spus şi nu se pierde în timpul unei discuţii. Ea crede că te cunoaşte mai bine decât o faci tu şi cum poţi să crezi că tu ai avea dreptate şi nu ea? Tot ce poţi să faci este să zâmbeşti şi să aştepţi să se calmeze, după care să îţi vezi de viaţa ta.

Gemeni

Acest nativ vrea să te salveze. El are impresia că e aici pentru a face bine celor din jur şi pentru a fi bun, dar asta atât timp cât eşti de acord cu el. El nu se ceartă cu tine, el te salvează, e de datoria lui să îţi deschidă ochii.
El ştie totul mai bine decât tine, cel puţin în mintea lui, iar acest lucru te va scoate din minţi, te va face să te simţi janic şi te va frustra. Nu e nimic mai rău decât să existe o persoană care ştie mai bine decât tine ce ţi se potriveşte, eliminând complet opinia ta.  

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod