Poveste adevărată: "M-am îndrăgostit de tata şi am făcut sex virtual cu el"

Când Grig a venit în România, după mai bine de 20 de ani de când fugise în State, a vrut neapărat să-i revadă pe ai mei. Mama şi tata fuseseră colegi cu el la uzina comunistă din oraşul nostru de provincie, şi foarte buni prieteni. Făcuseră şi liceul împreună şi pe vremuri îşi ziceau Cei trei muşchetari.
Când Grig a venit în România, după mai bine de 20 de ani de când fugise în State, a vrut neapărat să-i revadă pe ai mei. Mama şi tata fuseseră colegi cu el la uzina comunistă din oraşul nostru de provincie, şi foarte buni prieteni. Făcuseră şi liceul împreună şi pe vremuri îşi ziceau Cei trei muşchetari. Mama fusese întotdeauna o fire mai rebelă, mai aventurieră, parcă încerca să-i suplinească şi lipsa de iniţiativă a tatei.

Eu aveam 22 de ani când l-am văzut pentru prima dată pe Grig. Nu-mi venea să cred că e de-o vârstă cu părinţii mei, adică avea 45 de ani. Dar era cool, tânăr, sexy, mirosea bine şi avea un umor nebun. Ce mai, mi s-au aprins călcâiele după el.

Revederea cu ai mei s-a lăsat cu petreceri toată săptămâna cât a fost în ţară, cu vizite şi amintiri din tinereţea lor zbuciumată. Lui Grig nu-i venea să creadă că mama se măritase cu tata, pentru că, zicea el, întotdeauna l-a crezut pe tata prea timid ca să-i spună mamei că o iubeşte.


Ei se căsătoriseră la scurtă vreme după ce Grig a fugit în Iugoslavia, şi n-au mai auzit mulţi ani de el. Ulterior, după Revoluţie le-a telefonat, le-a scris, dar nu a venit niciodată în ţară până atunci. Aşa că acum, la revedere, toţi erau aşa de emoţionaţi că dădeau deseori din râs nebun în plâns de emoţie.

Grig ne-a povestit despre viaţa lui în California, despre mariajul lui eşuat, despre cum a făcut bani şi i-a pierdut, dar că în general o ducea bine, nu se plânge. Avea o mentalitate cu totul diferită de a părinţilor mei. Era ca un om care respirase aer de munte, în faţa a doi asmatici, aşa păreau mama şi tata pe lângă el. Eu eram cucerită iremediabil.

Atunci Grig s-a purtat cu mine curtenitor, dar părinteşte. Eram fiica celor mai buni prieteni ai lui, chiar dacă, mi-a spus mai târziu, ca „gagică” îi păream bună de la început. Pe gustul lui. După ce a plecat înapoi am făcut schimb de email-uri ca să corespondăm mai uşor.
Ai mei nu erau familiarizaţi cu beneficiile Internetului, aşa că m-am oferit să le intermediez comunicarea cu Grig, ca să-l am şi eu astfel aproape.
Aşa a început saga noastră, a mea cu Grig. Discuţiile interminabile pe mess, videochat-ul şi chiar sexul virtual. Ajunsesem ca nebunii, amândoi, să ne masturbăm în faţa camerei web şi să ne facem declaraţii pe care n-aş fi crezut vreodată că o să i le fac unui bărbat de vârsta tatălui meu. Eram îndrăgostită până peste cap. Plănuiam să mă duc la el, în vizită, făcusem un itinerariu cu locurile prin care mă va duce şi îmi promitea nopţi fierbinţi de dragoste.

Până într-o seară când mama a intrat în camera mea pe neaşteptate, iar eu eram cu sânii goi în faţa calculatorului. Când l-a văzut pe Grig pe ecran a luat-o razna. Bănuiam că nu i-ar conveni să ştie ce fac eu pe Internet, dar nici chiar aşa. În fond eram doi oameni liberi iar eu eram majoră.

Aşa a aflat mama de iubirea noastră şi de planurile noastre de a călători peste ocean.
Mama mi-a plesnit o palmă peste gură, lucru pe care nu-l făcuse în toată viaţa ei cu mine. Era desfigurată şi eu nu pricepeam ce o apucase. Înţelegeam diferenţa de vârstă, dar nu am fi fost primul cuplu cu o asemenea diferenţă. Pe urmă nu ştiam dacă lucrurile chiar vor merge între noi, deci ce era rău dacă încercam? Până atunci mama nu fusese niciodată împotriva vieţii mele sexuale. Nu a avut vreodată false pudori de genul „trebuie să te măriţi fată mare”. Dimpotrivă, m-a îndemnat să-mi încep viaţa sexuală cu cap şi cu prezervativ.

Deci cu atât mai puţin pricepeam de ce e aşa de şocată de planurile mele cu Grig. Totuşi, Grig părea mai puţin şocat decât mine. Parcă avea un aer vinovat. Şi atunci, pe loc, în camera aia mică din apartamentul nostru, dar cu vedere toocmai în îndepărtata Californie, le-am cerut amândurora să-mi spună de ce nu pot să mă iubesc cu Grig. Mama se uita la el şi a început să plângă. Grig nu întreba nimic, dar aştepta încordat.

Într-un târziu mama mi-a spus: e tatăl tău!


Atunci s-a prăbuşit lumea pentru mine. Conexiunea de Internet cu Grig s-a închis. Nu am mai vorbit niciodată cu el de atunci. Ştiu că i-a scris mamei o scrisoare, dar ea a refuzat să-i răspundă. Sunt trei ani de atunci şi încă nu pot să-mi scot din minte sexul virtual pe care l-am făcut cu tata.

Nota redacţiei. Această poveste este adevărată. Subiectele sunt alese în urma mesajelor trimise la redacţie sau a problemelor ridicate de cititoarele eva.ro pe forumul site-ului. Numele personajelor au fost schimbate din motive ce ţin de protejarea intimităţii celor implicaţi.
Vă rugăm, dacă aţi trecut printr-o experienţă de viaţă puternică şi exemplară şi credeţi că merită să o împărtăşiţi cu cititoarele noastre, scrieţi-ne pe adresa redactie@eva.ro.
 

Comentarii (7)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

 • Emilia M. pe 23 Mai 2012, 16:20
  Sex virtual cu tatal...

  Gasesc vinovati pe ambii parinti: mama pentru ca nu a avut suficienta incredere in fiica sa , ca sa-i spuna adevarul de la inceput si tatal biologic pentru ca a folosit-o pentru propria-i satisfactie in loc sa o respecte ca fiind fiica unei prietene de aceeasi varsta cu el ( mama fetei). Fata s-a lasat furata de "mirajul" de care se lasa marea majoritate in privinta Americii si a americanilor! Este trist si traumatic pentru ei , dar ii ajuta in acelasi timp sa inteleaga ca viata nu inseamna doar "ce a fost" si nici "ce va fi"; Viata este acum si aici unde ne aflam! Cautati in propria gradina si veti gasi floarea pe care o cautati! (nu uitati totusi lectia primita!).

  5
  0

 • onutta21 pe 14 Mai 2012, 10:56
  ***

  nasol !!!! imi dau seama prin ce treci .....este groaznic

  2
  6

 • danielacioca pe 14 Mai 2012, 10:25
  Sfat

  scumpa mea, mie frica sa ma gandesc la tot ceea ce simti. insa sfatul meu este sa cauti ajutorul unui specialist (psiholog, Psihoterapeut) deoarece lucrurile nu se vor trece de la sine. pe de alta parte exista sanse mari sa apara un disconfort fata de cei ce prezinta latura masculina, sa confunzi figura paterna ceea ce duce la randul ei la nereguli in viata ta de cuplu. si multe altele pe care nu ti le poate explica decat un specialist care vorbind cu tine poate intelege mai multe decat pot intelege eu din acest text editat. bafta

  12
  1

 • Y-anna pe 13 Mai 2012, 20:13
  :P:P

  mi-am cerut scuze fata!!!

  5
  5

 • Iulia pe 13 Mai 2012, 18:18
  pt y-anna

  pentru numele lui dumnezeu.invata sa scrii corect.

  13
  5

 • Y-anna pe 13 Mai 2012, 11:40
  Scuze, ca a apparut atatee. E din cauza tel

  O zi buna.. ......

  4
  7

 • Y-anna pe 13 Mai 2012, 11:36
  Hy

  Tu, nu esty vinovata pt ca dk styai nu faceai asta, mama ta e vinovata. Sty si eu am o atractie la barbaty un pik mai mari şi chiar te inteleg cum te.ai simţit. Totusi partea buna e k nu aty facut cu adevarat sex, poate at era mai dureros

  6
  5

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod