Poveste adevărată: "I-am spus câți iubiți am avut înainte și m-a părăsit"

Când l-am cunoscut pe Adi eram după o despărțire destul de urâtă de fostul meu iubit, și nu prea am vrut să mă implic imediat într-o altă relație. El a insistat și trebuie să admit că mi-a făcut o curte asiduă și destul de măgulitoare timp de câteva luni, până când am început să ieșim împreună mai serios.
Admit că poate am greșit aducând în această nouă relație temerile și nemulțumirile mele din vechea relație, dar până la urmă oameni suntem și toți suntem de fapt suma relațiilor trecute și viitoare, nu? Fiind așadar o femeie înșelată, am pus accentul pe sinceritate și transparență în noua relație, spunându-i lui Adi din start că sinceritatea mi se pare cel mai important lucru într-o relație (după sex...). Iar el în acea fază a fost de acord cu mine.

Am avut o relație frumoasă până când am început eu să am gura prea mare, în sensul că odată pornită să mă destăinui, nu m-am oprit la timp. Eram deja de jumătate de an împreună, și în concediu la mare am avut o noapte albă în care n-am făcut nimic altceva decât să vorbim. Dintr-una într-alta, fără să ne dăm seama am ajuns la subiectul relații anterioare și motive de despărțire, ce ne-a plăcut și ce nu ne-a plăcut în respectivele relații.
Era o conversație amuzantă la început, pentru că pornisem de la niște prostioare, dar pe parcurs a devenit destul de intensă și ulterior s-a dovedit chiar toxică.


Ce l-a deranjat exact în discuția aia nu am înțeles pe moment, pentru că mi se părea că informațiile destăinuite sunt reciproce. El spunea despre relațiile lui, eu de ale mele, și așa am ajuns la informația esențială: câți foști iubiți am avut fiecare?

Se pare că numărul meu a fost – fatalitate – mai mare decât al lui. Nu cu mult, dar știți cum se spune, că bărbatul trebuie să fie ăla cu „experiența” mai bogată decât femeia. Și a urmat un moment stânjenitor de tăcere, apoi s-a comportat ca și când n-ar fi fost nimic. Am mai râs pe diverse teme, apoi ne-am culcat, dar de atunci lucrurile nu au mai fost la fel.
Deloc. Ne-am întors din acel concediu fără să fi mai făcut sex. Din acea seară. Sub diverse pretexte. Apoi odată întorși acasă s-au rărit întâlnirile până la despărțirea oficială.

Mi-a spus că pur și simplu nu mai reușește să aibă erecție când se gândește că ar trebui să se compare cu toți ceilalți cu care m-am culcat înaintea lui. Sigur că nu-și imaginase că aș fi fecioară sau ceva, dar pur și simplu acel număr îl inhiba într-atât încât nu mai putea să mă dorească. Cred că în mintea lui echivalam cumva cu o târfă.

Am fost devastată, mai ales că mă îndrăgostisem de el şi pentru că vedeam cum sinceritatea, acel ingredient pe care-l consideram indispensabil într-o relaţie, îmi distrugea de fapt poate cea mai frumoasă relație de până atunci. Pentru că, știți și voi, uneori poți avea un partener sexual cu care îți dai seama rapid că nu ai de ce să continui, dar iată că experiența cu el se adaugă la un număr care-l poate deranja mai târziu pe unul cu care ai vrea să îmbătrânești împreună.
Viața e de rahat în situații din astea.

Am încercat cât am putut să înțeleg și să combat această inhibiție a lui față de așa zisa mea experiență „mai vastă”, însă fără succes. Am acceptat în cele din urmă că nu vom putea continua și ne-am despărțit.

Am tras învățăminte din asta că niciodată nu trebuie să mai cad în capcana dezvăluirilor intime cu nimeni. Pentru că nu știi niciodată cum interpretează sau se simte partenerul când îl pui în fața trecutului tău. Chiar dacă îl asiguri că acel  trecut nu se ridică la nielul relației actuale. Așadar, fetelor, nu vă divulgați numărul partenerilor foști în fața actualului. S-ar putea să vă coste.

Nota redacţiei. Această poveste este adevărată. Subiectele sunt alese în urma mesajelor trimise la redacţie sau a problemelor ridicate de cititoarele eva.ro pe forumul site-ului.
Numele personajelor au fost schimbate din motive ce ţin de protejarea intimităţii celor implicaţi.
Vă rugăm, dacă aţi trecut printr-o experienţă de viaţă puternică şi exemplară şi credeţi că merită să o împărtăşiţi cu cititoarele noastre, scrieţi-ne pe adresa redactie@eva.ro.
 

Comentarii (31)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Marius pe 3 Feb 2015, 12:26
    il inteleg perfect la fel am procedat si eu

    Am intalnit acum 8 Luni o fata superba.m-am indragostit pana peste cap de ea sunt si acum indragostit. dar cand am aflat cati a intrat in ea m-a cuprins un dispret total si o scarba incat sincer simt doar ura pt ea. la 23 de ani a avut 18 parteneri sexuali iubiti. Eu i-am spus initial k am avut in jur de 90 de partenere sexuale. am inflorit special sa o descos pe ea. real am avut vreo 5 pana la varsta de 23 de ani. nu sunt iepure nici animal. am suflet inima si constiinta.+ caracter ceea ce in ziua de astazi nu mai gasesti. Am fost sincer si i-am spus o iubesc nespus vroiam sa o cer de sotie dar cu ce am aflat ma omoara gandul. decat sa o privesc in toata perioada mariajului ca pe o tarfa mai bine sa ne despartim. eu ma cunosc pe mine. a plans m-a amenintat cu sinuciderea. i-am urat succes. decat cu o tarfa in fata altarului mai bine singur toata viata!

    7
    4

  • gaby pe 14 Ian 2015, 09:33
    Relatii

    Am inteles si eu, dupa ce am trecut de 35 de ani. Nu va mai asteptati de la o femeie sa fie sfanta Maria. Daca ai avut norocul sa o iei pe vecina ce o stiai din copilarie, aceea cuminte, pe la varsta in care ai terminat facultatea, esti bine, poti fi fericit. Daca a trecut de 27de ani frate nu ii mai ajung degetele sa numere cati i-au trecut prin asternut. Si vad deasemenea ca se si lauda cu cati au fost, ele nu vad ca fiecare numar in plus inseamna unul care nu a dorit-o si ca a lasa-o pentru alta mai buna. Zic si eu... , nu se aplica la toate, dar la destule.

    9
    1

  • bobo pe 13 Ian 2015, 14:12
    Si totusi,

    Din articol reiese ca "niciodată nu trebuie să mai cad în capcana dezvăluirilor intime cu nimeni". Adica nu sa stai in fata partenerului si sa zici cu mandrie: Asta sunt eu! Nu, eu chiar daca sunt c...vreau sa par sfanta! Pff

    2
    1

  • ari pe 11 Ian 2015, 16:17
    Sinceritate, dar si moralitate

    Eu ii dau dreptate baiatului.Nu vreau sa exagerez, dar vad ca unele fete accepta usor sa sara din pat in pat dupa care, Doamne, dar cum sa ma intrebe cineva cu cati am fost? cum sa ma descos in fata cuiva? etc.. Nu, eu chiar daca sunt una din aia usoara, eu vreau sa am un tip de treaba, nu un fustangiu, numai baietii buni sunt pentru mine!

    10
    0

  • c.hugo284 pe 12 Aug 2014, 15:49
    Si eu am patit acelasi lucru!

    Si eu am patit acelasi lucru! doar ca putin diferit. Eu nu m-am culcat cu ceilalti parteneri,au fost mai mult prietenii cu cateva iesiri prin oras,cativa pupici,atat. Adevarul este ca am avut un numar mare de prieteni(cca 20),la varsta de 13 ani am avut primul prieten,dar oarecum am considerat ca un baiat este mult mai loial si sincer decat o fata. La varsta de 18 ani l-am cunoscut pe actualul meu prieten (presupun ca si viitorul meu sot), iar la 19-20 am decis sa imi incep viata sexuala cu el. Sincer as avea nevoie de o parere deoarece am inceput sa il cred ca sunt intr-adevar o c*** din cauza nr-ului de prieteni avuti. Problema este ca eu am mai zis asta la nimeni iar el a spus la toti, inclusiv parintilor lui si surorii mele.

    3
    0

  • xyz pe 3 Iul 2014, 05:58
    Sinceritate

    Consider ca intr-o relatie trebuie sa fii sincera.Daca alegi sa nu fii sincera cu trecutul tau inseamna ca iti este rusine de el.

    3
    0

  • Sergiu pe 26 Iun 2014, 19:54
    Relaţii

    Eu am doar o pretenţie:să fie virgină, pentru că aşa sunt şi eu.Femeia nu e pepene să-i facă altul ţăncuş şi eu s-o primesc cu gaură.Oricât de dur ar suna asta, nu-mi pasă.Dat fiind faptul că e singura mea pretenţie de la o fată, nu consider că cer prea mult.Îl înţeleg e tipul în cauză.

    9
    0

  • Dan pe 11 Sep 2013, 18:32
    Sunt perfect de acord

    cu tine Corina,chiar ma gandeam ieri ca trebuia sa spun ca ma refeream negativ la fetele cu multe relatii care doar voiau sa se distreze,de exemplu genul care spun :"ma distrez cat pot pana la 30 de ani si dupa ce ma satur de barbati imi iau un "fraier" care sa ma iubeasca si sa ma sustina etc.",bineanteles ascunzandu-le trecutul, nu la cele care aveau intentii serioase dar nu le-a iesit din pacate pentru ele.Si sa stii ca in general genul evocat anterior chiar daca ar vrea sa aiba o relatie perfecta dupa ce si-a trait viata in sensul ca s-a saturat de barbati si vrea sa se aseze,nu prea isi vor gasi sufletul pereche.In viata trebuie sa existe un echilibru,o compensatie,nu se poate una totul si alta nimic.Iar referitor,draga,la faptul ca spui ca sunt foarte putini barbati genul meu,partial iti dau dreptate,in sensul ca sunt putini dar nu chiar atat de putini pe cat crezi tu,doar eu cunosc cateva cupluri.Asculta-ma ce-ti spun,daca inca nu ti-ai gasit fericirea in dragoste crede cu tarie ca sunt destui barbati genul meu si iti garantez ca-ti vei gasi perechea care ti-o doresti. Cu explicatia asta cred ca am clarificat orice neantelegere intre noi.Iar legat de ceea ce scrie Alina,te rog domnisoara sau doamna Alina,citeste cu atentie comentariile scrise de mine si vei intelege ca nu ai dreptate.

    4
    0

  • alina pe 11 Sep 2013, 12:14
    oricum o dai tot rau iese...

    daca nu mentionezi cu exacitate numarul partenerilor, tot nu e bine ,pentru ca atunci cand afla de un altul din trecut te acuza de minciuna,dupa parerea mea pe nimeni nu trebuie sa intreseze trecutul unei persoane ci prezentul, cu toti gresim, iar trecutul inseamna de cele mai multe ori greseli peste greseli, nu putem fi judecati dupa el,si cu toti avem dreptul la o a doua sansa , iar cine te vrea cu adevarat intelege si ce ai povestesti si nu, pe persoana din prezentul tau trebuie sa o intereseze doar prezentul tau si viitorul, trecutul face parte doar din viata ta si noi nu avem dreptul sa judecam pe nimeni, de obicei cei care judeca sunt cei care gresesc cel mai mult , nimeni nu e perfect,pentru a intelege trecutul unei persoane si pentru ca o persoana sa.ti povesteeca tot ,trebuie sa fii o persoana intelegatoare si care nu judeca , sa vezi trecutul prin ochii persoane care.ti povesteste, nu e usor pentru nimeni sa dezvaluie bilele negre din trecutul lui , prea putini sunt inteligenti si empatici cand vine vorba despre trecutul unei persoane, majoritatea nu stiu decat sa judece, dar sa nu uitam , cu toti gresim

    0
    6

  • Corina pe 11 Sep 2013, 11:05
    războiul sexelor...

    Dragă Dan, poate sunt încăpățânată, dar în niciun caz nu am o gândire eronată și în această polemică nu mă refeream la tine, ci strict la genul de bărbați din povestea care a provocat aceste neînțelegeri. Poate că n-aș fi intrat în aceste discuții, dar de curând am scos o carte care se numește ”Contratimpul iubirii”, iar povestea eroinei mele principale se aseamănă cu povestea în cauză. Eroina mea își caută, visătoare, sufletul pereche, dar în drumul vieții întâlnește bărbatul indiferent, nepăsător, bărbatul alcoolic, bărbatul afemeiat, bărbatul violent și-și dă seama că nu va putea conviețui cu nici unul dintre ei și se desparte de toți de comun acord, așa cum ai procedat și tu în relațiile care n-au mers. Asta înseamnă că acele femei, care nu s-au complăcut în niște relații nepotrivite, sunt femei ușoare și nu mai au dreptul la iubire, la fericire? În urma eșecurilor din relații, se mai adaugă încă o dezamăgire, dar în niciun caz un bărbat la număr... Cred și cunosc bărbați și cupluri model, dar ei sunt foarte, foarte puțini. Mă bucur dacă te numeri printre ei și ai tot respectul meu, dar din păcate, majoritatea femeilor au parte de bărbați lași și slabi ca cel din povestirea ”evei”. Până și tu ai recunoscut că te-ai despărțit de fostele tale iubite de comun acord, dar conform acestui principiu ele au mai adăugat un bărbat, la timpul trecut, în viața lor. Și tot așa povestea va continua până îl va întâlni pe cel potrivit, pentru așa cum spune Arielle Ford în cartea sa ”Secretul sufletului pereche” există capac potrivit pentru fiecare cratiță, și m-ai spune ea ”a trebuit să sărut câteva broaște până să-mi găsesc prințul! Deci, concluzia: e eronat să gândești că dacă o femeie a avut mai multe relații eșuate, înseamnă că e ușoară și trebuie să aruncăm în ea cu pietre, ca în timpul iudeilor, trebuie damnată și să-i luam dreptul de a fi femeie, mamă, iubită. Dați-le o șansă acestor femei, poate sunt mult mai bune și vă vor face mult mai fericiți decât o fecioară care...nu se știe... va acumula și ea dezamăgiri...

    1
    4

  • Dan pe 10 Sep 2013, 20:56
    Incapatanare in gandire eronata

    Draga Corina,sa stii ca nu-mi sta in fire sa folosesc un limbaj dur.Dar nici nu pot sa accept sa spui niste lucruri care mie nu mi se potrivesc si sunt convins ca si la multi alti barbati.E adevarat ca la barbat instinctul sexual e mult mai puternic decat la o femeie,insa tu asta nu vrei sa intelegi ca eu am cautat dragostea si apoi sexul care vine de la sine cand doi se iubesc.Au fost cazuri cand puteam sa profit de faptul ca unele fete ma placeau dar eu neplacandu-le nu am profitat de sentimentele lor si nu am vrut sa le fac o suferinta sufleteasca care trecea mai greu sau mai usor.Am oprit instinctul si am ascultat ratiunea.Tine cont ca unele erau virgine si sa stii ca nu glumesc.Intelege ca eu ma calauzesc dupa principiul bine faci,bine gasesti.Am avut relatii,inclusiv sexuale doar cu femeile cu care ne placeam reciproc si cand se producea o despartire intotdeauna incercam sa fie de comun accord,fara suferinta pe cat posibil.Fiecare om are o karma care trebuie sa si-o faca cat mai pozitiva,sa-si curete presupusele pacate din vietile anterioare si din cea actuala din diferitele domenii nu doar a relatiilor ci si a faptelor in general.Daca la acel test poligraf s-a dovedit ca ai spus adevarul,atunci draga mea ce a facut e inexplicabil si cred ca putini ar proceda asa,nu e firesc ce a facut.Si referitor la fetele cu un numar mare de relatii la activ,cum am precizat inclusiv sexuale,sa stii Corina ca aproape fara exceptie toate erau nestatornice, niciodata nu s-a transformat una de acest tip intr-o femeie de casa si nu-ti vorbesc doar din experienta personala ci si din a multor cunoscuti,plus ca si la un serviciu trecut unde am activat 9 ani am avut tangenta cu destule fete din punct de vedere profesional si am vazut si auzit destule(niciodata nu am amestecat dragostea cu afacerile).Sa nu crezi ca nu as da o sansa unei astfel de fete,dar daca pot sa aleg altceva ce rost are sa risc si dupa un timp sa-mi dau seama ca s-a irosit degeaba?Eu vreau fete cu sufletul curat ,nu tavalite in viata.De ce daca eu sunt serios ,sa-mi iau de sotie o femeie cu un trecut incarcat de aventuri?Sa stii ca o femeie cu un trecut incarcat chiar daca il ascunde fata de partener la un moment dat, cum am mai spus, adevarul va iesi la iveala in diferite circumstante si atunci nu e mai bine sa fie sincera?Fii fara griji,daca tipul respectiv e pereche potrivita cu ea o va intelege in felul lui probabil.Daca si voi unele fete nu ati fi orgolioase si imature ati alege mult mai atent cand ati intra intr-o relatie serioasa.De ce barbatii pot face usor sex si parasi fetele?Pentru ca fetele le permit asa ceva!Daca o fata s-ar lasa mai greu la pat si sa astepte o perioada pana cand poate sa-si analizeze partenerul, ar fi mult mai putine despartiri!Profitati fetelor de pe urma faptului ca nu aveti un instinct sexual asa de dezvoltat ca al barbatilor si nu va oferiti asa usor!Barbatii nu ar putea sa fie asa buni vanatori ,cum zici tu,daca femeile nu s-ar lasa asa usor vanate.Nu lasa experienta ta sa-ti generalizeze convingerile, vei vedea ca pana la urma daca tu esti o fata buna iti vei gasi pe cineva la fel sau chiar mai bun.

    6
    0

  • Corina pe 10 Sep 2013, 15:28
    orgolii...

    Dragă Dan, îți mulțumesc pentru compătimirea ta, dar să știi că atunci când am scris că până la o anumită vârstă nu vă interesează decât sexul și nu o relație serioasă, mă refeream strict la psihologia bărbatului. Orice articol sau carte referitoare la acest subiect spune că primul lucru la care vă gândiți atunci când întâlniți o femeie este strict din punct de vedere sexual și nu din punct de vedere spiritual, emoțional. Iar după ce femeia devine o pradă ușoară sau grea, depinde, ”obiectul” nu mai prezintă interes și vă îndreptați atenția spre altă pradă, pentru că nu-i așa? aveți instincte de vânători! Cât privește dragostea adevărată, ea începe exact după ce trece pasiunea, adică după 2-3 ani. Abia atunci începe iubirea adevărată, când îl accepți pe cel de lângă tine cu bune și rele. Iar în ceea ce privește numărul partenerilor, nu cred că vă interesează acest aspect, cred că mai mult vă este zgândărit orgoliul decât faptul că până la o anumită vârstă a încercat fiecare să-și caute sufletul pereche. Ba mai mult, atunci când vi se spune adevărul, nu-l credeți. Știi ce a făcut iubitul meu, când n-am mai suportat să mă facă mincinoasă și l-am dus la un test poligraf să-i demonstrez că nu mint? M-a înșelat cu o altă femeie și mi-a spus-o sincer în față. Voi, bărbații, nu suportați niciun adevăr, indiferent care ar fi acela. Sunteți mult prea orgolioși și imaturi din toate punctele de vedere.

    2
    3

  • Dan pe 10 Sep 2013, 04:23
    Din nefericire

    Din nefericire si din ce se intampla in jurul nostru si ,acum referindu-ma la articolul din revista si la unele comentarii ale femeilor,tot mai mult vrem sa imprumutam acea mentalitate de peste ocean numita fuck buddy.Inainte de a continua ce vreau sa spun fac urmatoarea delimitare:prin relatii se pot intelege cele care includ tot tacamul inclusiv sex sau daca sunt scurte si perechea realizeaza ca au nepotriviri la anumite gusturi etc.,poate sa nu includa sex,neajungandu-se inca la acea faza.Eu in continuare ma refer la cele care includ sexul,ajungandu-se la alt nivel, fiind mai serioase.Cica daca cineva tinde spre sentimente pure,curate e cu mentalitate de acum 20 de ani. O prostie mai mare n-am auzit.Adica cum,trebuie ca lumea sa fie in trend,sa aiba zeci de relatii inainte de casatorie,ca altfel esti cu mentalitate invechita?Sa fim seriosi!De unde pana unde generalizarea ca toti barbatii pana la o anumita varsta s-au complacut in a face sex si dau bir cu fugitii?!Imi pare rau de tine daca nu ai cunoscut decat barbati de acest tip,iti spun ca doar o parte sunt asa,am destui cunoscuti care sunt foarte seriosi in relatiile lor.Iar cine spune ca a avut o groaza de relatii,oare este o fata serioasa?Oare toate despartirile au fost cauzate de iubit sau unele de fapt de ea?Stiti proverbul:"Lupul isi schimba parul dar naravul ba."O data cineva a umblat cu o tipa care pana s-o cunoasca sarea din floare in floare,dar ea facea pe serioasa spunandu-i ca el e al doilea, umbland cu ea o buna perioada de timp,fara sa stie acel lucru,pana intr-o zi cand s-a intalnit cu niste persoane care i-au spus adevarul despre ea,spunandu-i ce poama a fostPoate daca nu-l mintea o ierta......Morala:mai devreme sau mai tarziu adevarul iese la suprafata.Foarte rar o tipa cu o groaza de relatii la activ ii va fi fidela sotului,asa ca de ce cand poate cineva sa-si ia de sotie o fata mai potolita sa n-o faca in detrimentul celeilalte?De ce sa joace ruleta ruseasca,exact cum mi-a zis o cunostinta despre o fata,eu intrebandu-l de ce nu o vrea de sotie.Stiti ce mi-a spus:"la trecutul ei cu o sumedenie de relatii nu voi avea niciodata certitudinea ca eu voi fi singurul care fac dragoste cu ea."Iar faptul ca cineva care vrea sa-i afle trecutul iubitei ar fi un om slab din nou e o mare prostie.Numai cine are ceva de ascuns face acest lucru si acea relatie nu va fi niciodata dragoste adevarata!Iar faptul ca dragostea adevarata fara exceptie ar tine maxim 4 ani,din nou contrazic acest lucru!Chiar daca acea flacara scade in intensitate,ea poate fi intretinuta prin diverse metode de surprindere placuta a fetei,prin respect reciproc,tandrete si dintr-o data flacara poate creste mai mult ca la inceput.Oameni buni nu mai fiti atat de cinici,dati-i dragostei o sansa,credeti in dragostea adevarata,nu conteaza cantitatea,ci calitatea!

    6
    1

  • nicolae pe 9 Sep 2013, 23:34
    .......

    Enumerarea iubitilor sau iubitelor cand te afli intr-o relatie nu e o alegere inspirata.Am citit parerile de mai sus, fiecare are dreptate in felul sau,dar care sau mai bine zis care dintre noi vrea ca mama copiilor lui sa fie o nimfomana ? Sa fim seriosi , scris pe hartie sau pe calculator , toti acceptam mai mut sau mai putin o situatie data ,dar aici putem sa ne punem intrebarea: de cate ori s-a indragostit fata, cat va tine o relatie cu o femeie care a facut sex cu mai multi barbati ?Care e finalul fericit al unei asemeni relatii ?.Si mai lasati dragostea sincera .Din multe surse reiese ca dragostea adevarata tine in jur de 4 ani, si apoi intervine plafonarea , obisnuinta, obligatiile, etc.De unde era sa stie baiatul ca nu va fi trecut si el la index ?Cred ca el a procedat destul de corect , indiferent de parerea lui Poky.

    5
    0

  • corina pe 9 Sep 2013, 13:38
    indiscreta

    draga mea, ai fost indiscreta-atata tot chiar tu ai spus ca ai fost toxica, tu ai simtit cand trebuia sa te opresti in acele momente si totusi nu ai facut-o in locul tau m-as comporta ca o "lady"- i-as spune : ok numai poti, numai vrei acum sau poate pentru totdeauna - asta este mergem mai departe aminteste-i totusi ca ai fost foarte sincera cu el si mai spune-i ca el nu trebuia sa insiste sa iti spuna cati ai avut, numai un barbat nesigur pe el ar face asta, comportamentul sau ulterior a demonstrat asta in concluzie:este un barbat slab, si tu nu esti pregatita sa ai langa tine un barbat mai slab decat tine, o demonstreaza randurile tale

    1
    7

  • Corina pe 9 Sep 2013, 11:43
    coborâți din copac...

    Dragi bărbați, coborâți din copac! Trăim în secolul 21! Chiar dacă în România, secolulu 21 a aterizat abia acum 20 de ani, încercați și schimbați-vă mentalitatea! Dacă până la o anumită vârstă nu v-ați complăcut decât în situații de a face sex și după, ați dat bir cu fugiții, ce credeți că veți găsi atunci când veți dori o relație serioasă? Nu e greu de ghicit, nu-i așa?

    2
    12

  • Lea pe 9 Sep 2013, 10:37
    Lea

    Uau, ce de mentalitati pe-aici... Draga mea, cine te iubeste cu adevarat si este sanatos la cap, nu da doi bani pe trecutul tau. Ai facut foarte bine ca ai fost sincera, in primul rand dintr-un motiv extrem de simplu: ai descoperit -chiar daca un pic cam tarziu, in sensul ca ai apucat deja sa te indragostesti- ca iubitul tau are un anumit mod de a judeca lucrurile (d.p.m.d.v cam "inchis" la minte, dar fiecare cu mintea lui) si nu va potriviti. Iti spun lucrurile aste din proprie experienta si am bine mersi peste 10 ani de casnicie cu un om minunat. Inainte de a-l cunoaste insa, am avut si eu o groaza de relatii iar el... culmea, doar cateva. Am fost sincera, el a apreciat prezentul si a crezut in viitorul nostru... si iata-ne si cu copii, si cu bucurii, si cu responsabilitati cu gramada, si... si...! Nu mintiti fetelor si nici nu va obositi sa ascundeti trecutul (ca minciuna are picioare scurte si nici nu stii cand cineva din trecut da peste voi in prezent). Cautati-va parteneri de viata care sa va accepte cu trecutul vostru cu tot, care sa va aprecieze pentru ce sunteti in prezent si pentru potentialul vostru viitor!!! Auzi, se simtea inhibat de numarul fostilor tai parteneri! Doamne, niste sedinte terapeutice, ceva! Pai daca e asa sensibil, ce-o sa faceti voi maiculita, cand veti da de greu in viata? O sa fie speriat si de umbra lui?! Ok, nu vreau sa minimalizez astfel de probleme... Dar sunt tare amuzata de situatia in sine. Alegeti-va dragele mele, barbati curajosi si cu minte sanatoasa langa care sa traiti, nu gainuse speriate, moraliste nevoie mare si cu atatea preconceptii despre viata! Cu drag.

    4
    13

  • Radu pe 9 Sep 2013, 10:27
    Sinceritate absolutä? AIUREA

    Bunica avea o vorbä:"Gura bate fundul". Niciun bärbat nu explodeazä de fericire când stie cä iubita lui a fost pe post de damä de consumatzie. Ce ai fäcut cu corpul täu, e treaba ta intimä, nu faci paradä. Si eu as läsa o femeie care INSIRÄ bärbatzii. Nu e amuzant ca, printr-o intâmplare - nepläcutä evident, când esti cu ea pe stradä sä te intâlnesti cu un prieten, care sä se uite zâmbind la tine, apoi sä te sune "prietensec" si sä-tzi spunä: stii, pe asta numai câinii nu au regulat-o. E bunä... dar nu de femeie de casä, doat pentru pat. Apoi - La revedere, sä nu plätesti pensie alimentarä... Om fi noi in sec. 21, dar nu cred cä bärbatzii au evoluat asa de mult sä-si lege viatza de o femeie SALTEA PUBLICÄ

    17
    7

  • kiki 2 pe 9 Sep 2013, 10:17
    inca o parere !

    Se pare ca se gandeste gresit din start,si atunci apar astfel de necazuri. Cei doi au numarat relatiile...Oare ?!Cred ca au numarat partenerii de sex !(poate-chiar cred- au fost de o noapte) Nu are fata cand sa fi avut 30 de 'relatii',dar ea a numarat,constiincioasa,pe cand barbatii nu Numara noptile de 'sport',ci numai pe cele care 'au insemnat ceva ' deci relatii, de cel putin o luna. A gasi persoana potrivita tine de noroc...poate fi prima sau ...

    5
    5

  • Adrian pe 9 Sep 2013, 03:47
    ...

    e problema cu dus si intors , pe de o parte nu mi se pare de condamnat ca ea a avut multi parteneri dar nici decizia tipului ..sunt barbati diferiti ..pe unii i-ar putea deranja pe altii nu , poate ca el ar fi mai fericit cu o femeie care nu a rulat atatia barbati si ea poate ar fi mai potrivita cu un afemeiat care a rulat zeci sau sute de femei si numarul nu ar fi o problema pt nici un dintre ei ..de ce credeti ca actorii porno fac cupluri sau se casatoresc numai cu "colegii" de breasla.. ei sau despartit pt ca aveau viziuni diferite asupra vietii si in cazul asta e cel mai corect sa se desparta , exista diferente intre barbati si femei si multe nu reusesc sa inteleaga aceste diferente , un barbat cu mai multe femei este casanova iar o femeie cu mai multi barbati este perceputa ca fiind "femeie usoara" ..dc>>?? e foarte simplu ..barbatii ofera iar femeile primesc , o partida de sex reusita depinde in proportie de 80% de barbat .. el munceste pt placerea ei iar ea sta si primeste , cand stai si primesti de la multi esti perceputa ca fiind femeie usoara , nu stiu daca este corect asa dar natura nu ne-a facut perfecti .. o femeie se v-a simti atrasa de un barbat care a avut multe femei, dar o femeie care a avut multi barbati va crea repulsie in majoritatea cazurilor (cel putin la nivel de perceptie), ce barbat s-ar simti bine stiind ca iubita lui a mai supt 30 de penisuri inainte sa fie cu el ...sa fim seriosi .., societatea si gandirea oamenilor poate deveni mai open mind dar instinctul ramane acelasi , cred ca pt o mai bune comunicare intre sexe trebuie sa se inteleaga mai bine aceste diferente .. pe mine personal nu m-ar deranja asa mult "nr " dar in acelasi timp as vrea sa o vad si curata ca sa am un oarecare respect si sa fiu mandru ..sa o percept(real) "uite ea nu e ca celelalte , e perfecta pt mine"...

    8
    2

  • Catalin pe 8 Sep 2013, 22:43
    Este foarte bine

    Este foarte bine ca a fost sincera!Daca vrem sa existe o lume mai buna,trebuie sa triumfe sinceritatea si adevarul!Oare de ce fata respectiva a avut un nr. mare de fosti parteneri?De ce nu si-a gasit jumatatea pana la iubitul din povestire?Nu cumva vina in unele cazuri i-a apartinut ei, nu intotdeauna iubitilor?Cineva care schimba multi iubiti si nu-si gaseste jumatatea clar are o problema,care mai devreme sau mai tarziu va iesi la suprafata,asa ca foarte bine ca fata a fost sincera.Pentru ce sa-l minta?Pentru intemeierea unei casnicii pe bazele unei minciuni?Daca tipul ar fi fost unul foarte serios, de ce sa nu fie protejat in a-si lua de sotie o tipa tavalita in viata?Una care a avut multi iubiti vrand nevrand,mai devreme sau mai tarziu va face comparatie macar in mintea ei, daca nu o va vocaliza,intre fosti iubiti si actualul, mai ales din punct de vedere sexual comparatia e sigura,chiar ea spunand in text ce important este sexul si chiar asa si e.Iar faptul ca cineva ar rade de partenera daca a avut putini iubiti sau unul sau chiar niciunul inainte,cum sunt cateva pareri precedente,e din punctul meu de vedere o mare prostie!Din contra eu as aprecia-o si as avea mai multa DRAGOSTE adevarata fata de ea,in ziua de azi fetele cu adevarat serioase fiind tot mai rare!Si nici nu consider ca un barbat daca a avut multe iubite e de laudat!Asta e gandirea celor imaturi si afemeiati, nu a unui baiat serios care vrea sa-si intemeieze o familie.Fetelor,daca vreti sa va gasiti dragostea adevarata fiti sincere cu trecutul vostru!Daca o anumita persoana e alesul vostru va veti intelege perfect chiar daca sunteti sincere.

    14
    4

  • Katharthis pe 8 Sep 2013, 22:13
    Nu cred...

    ... ca a gresit vreunul. Nici ea, a fost cinstita si asa e normal, dar nici el. Daca nu se mai simtea ok langa ea era normal sa incheie. Si cred, cu toata sinceritatea, ca nici eu n-as putea sa ma simt confortabil langa o femeie cu excesiv de multa... "experienta". Comparatiile ar fi inevitabile. Nu-mi place sa fiu in competitie cu nimeni, cu atat mai putin cu amintirile. N-ai niciodata cum sa castigi in fata lor. Intotdeauna sunt idealizate. Pe de alta parte, nu intotdeauna asta conteaza cel mai mult... Depinde de cei doi. Mie mi se pare ok ca s-au despartit. Clar nu erau potriviti. El nu putea suporta sa-i stie trecutul. Nu cred ca ar fi fost ok ca ea sa-i ascunda ceva. Adevarul iese la suprafata intotdeauna...

    13
    3

  • aa pe 8 Sep 2013, 21:24
    hm

    Nu te descuraja si gandeste pozitiv. Poate ca acum te gandesti ca mai trebuie sa treci inca un tip pe lista ta neagra, cu care nu ai putut avea o relatie de lunga durata. Dar ..poate vina lui, pentru ca nu a avut rabdarea sa te inteleaga, sa -si dea seama de ceea ce ai tu nevoie cu adevarat, sa iti fie alaturi si sa iti ofere ce n ai primit in trecut. Daca a hotarat sa va despartiti inseamna ca nu a fost suficient de puternic sa aiba o relatie, se considera inferior si ii era frica sa nu fi fost el parasit in caz de nu se ridica la nivelul asteptarilor tale. Capul sus, o sa treci si peste asta, toate am trecut! ..

    5
    6

  • victorina pe 8 Sep 2013, 16:41
    normaliltate?

    Daca ea a avut mai multi, e usurateca, si hai pa, daca el a avut mai multe, e un don juan si merita laude, nu? ce mare kkt...daca nu ii spui NR, ai intunecimi de ascuns, daca il spui, esti naiva, daca nr e mic, nu te-au vrut barbatii ca esti fufa, daca e mare, esti curva....oricum ei sunt nevinovati si merituosi si noi alea in fel si chip,....daca a plecat, inseamna ca oricum nu ar fi mers, bucura-te ca nu ai piedut niste ani langa el plini de reprosuri, nu plange pentru ceva ce nu ai avut!

    24
    8

  • rick pe 8 Sep 2013, 15:19
    parerea mea

    cel mai bine e cand termini o relatie sa stai un pic singura, sa iti revii si sa discerni ce e bine si ce e rau. daca e nevoie, sa vorbesti cu o prietena f buna o dupa amiaza intreaga - doar daca simti nevoia - si dupa aia sa fii pregatita ptr o noua relatie. in acea noua relatie tre sa intri ca si cum ar fi prima, fara reminiscente din trecut, fara discutii legate de fosti parteneri, de deziluzii etc etc... nu e vorba ca in cazul tau a fost imatur, nici prieteni mele nu ii face placere sa ii vb despre foste. mi a luat ceva timp sa inteleg asta! si nu ptr ca ma compara ci ptr ca sufera!!!! ca am fost dezamagit, ca am suferit, ca sufar in continuare. deci traieste prezentul si lasa trecutul undeva departe de tine. acum....ce sa zic? stai pe tusa o luna doua, revin o si lasa l sa faca o miscare in sensul bun. dk nu o face, treci mai departe, nu era pregatit ptr relatia voastra. cat despre sinceritate? ofera sinceritate DOAR la relatia in curs!

    10
    5

  • diana pe 8 Sep 2013, 14:47
    tipic romanesc

    Daca ii spui ca ai avut numai unu si chiar asa a fost,iti rade in nas si zice ca esti naiva,fara experientza,face mishto,eventual,daca or fi fost mai multzi,iar nu e bine,ca nu ii place sa fie comparat cu altzii ,de parca femeia altceva nu are altceva mai bun de facut :))) Unie tipe fostul i-a reproshat de ce nu a avut mai multzi inaintea lui,in loc sa isi fi pus problema de ce nu a avut el mai multe inaintea ei :))) si pana la urma tot cu o fufa a ajuns ,are ce si-a dorit...trebuie sa dai peste omul potrivit,nu? :D Shtiu destule femei care ascund nr partenerilor sexuali din trecut ,ca sa nu se simta lezat masculul de langa ea...mi se pare o tampenie,dar ashtia sunt majoritatea barbatzilor romani,si saraci si plini de prejudecatzi,nu shtiu sa se poarte cu o femeie,dar pretentzii garla...ti-e scarba!

    14
    11

  • Eu pe 8 Sep 2013, 13:53
    Ai fost naiva!

    Ai fost foarte naiva. Trebuia sa stii unde sa te opresti. Si tine minte pe viitor: LA O FEMEIE, INAFARA DE PRIMUL IUBIT, FIECARE E MEREU AL DOILEA. Asta nu inseamna ca il minti, pur si simplu nu ai zis tot pina la urma. Bafta

    13
    12

  • Kiki pe 8 Sep 2013, 11:28
    Mda..

    Stiu ca sinceritatea este una dintre mai importante lucruri in viata de cuplu dar asta nu inseamna ca trebuie sa te destainui si sa incepi sa spui absolut tot, unele lucruri trebuie tinute numai pt tine, asta nu inseamna ca minti...stii cum se zice some things you gotta keep them to yourself..! Si inca o chestie nu cred ca sexul este cel mai important lucru dintr-o relatie ci angajamentul si baiatul acesta nu a dat dovada de acest lucru

    11
    7

  • Poky pe 8 Sep 2013, 09:10
    ....

    Sinceritatea uneori nu e ok. Unele lucruri trebuie tinute sub cheie. Inteleg ca ai vrut sa stie trecutul tau, probabil fara sa il afle de la alte persoane, dar daca te iubea sincer, nu il interesa trecutul tau, viata ta de dinainte, cati iubiti ai avut etc. Dar nu te-a iubit indeajuns. Eu in moemntul de fata conversez cu un tip si ne-am spus toate cele din trecut si nu l-a deranjat deloc. Eu i-am spus de relatiile anterioare, el de ale lui si am invatat cate ceva unul de la fiecare si totul e ok. Nu a fost sa fie! Alta data tine unele lucruri sub cheie, nu da tot din casa, s-ar putea sa te coste viata de cuplu

    5
    7

  • anca pe 8 Sep 2013, 08:20
    :)

    Nu este barbatul potrivit! Eu i'am spus iubitului meu absolut tot despre trecutul meu si asta nea apropiat mai mult! suntem de 3 ani impreuna si urmeaza sa ne casatorim:) Eu iti recomand sa fii sincera tot timpul intro realatie dar poti alege sa nu spui despre trecutul tau.

    7
    7

  • Lumi pe 7 Sep 2013, 23:06
    Si?

    Si cine te-a pus sa te "descosi " asa de usor in fata lui? Nu puteai sa scazi din fostii tai? Serios acum, ai facut o gafa! Acum, nu cred ca vrea sa te mai aiba in viata lui dupa ce i-ai spus aceste lucruri! Sau poate, daca stai mai bine sa te gandesti nu era "the one", cine stie... Fii desteapta data viitoare! Mult noroc in gasirea celui potrivit! :)

    6
    12

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod