Lucrurile care îți dau o stare de anxietate, în funcție de zodie

Toți oamenii au lucruri în viața lor care le dau o stare de anxietate. Însă știai că fiecare zodie are anumiți factori la care este predispusă, factori care provoacă anxietate? Iată despre ce este vorba!

Ce îți dă anxietate în funcție de zodie?


1. Berbec


Nativii în Berbec suferă de anxietate din când în când, în timp ce plănuiesc cum să domine lumea și multiplele lor scheme, din cauza suprasolicitării. Aceștia își atribuie prea multe sarcini și se supraaglomerează până în punctul în care nu mai pot ține pasul, se îngrijorează că pot face greșeli. 

2. Taur


Taurii știu ce vor în viață, dar uneori le este greu să fie flexibili. Când planurile lor nu ies așa cum și-au propus, pot fi brusc afectați de anxietate. Prea multe schimbări în viața lor îi fac să se simtă nesiguri. Aceștia trebuie să învețe să accepte schimbarea ca parte naturală a vieții.

3. Gemeni


O cameră de panică i-ar speria pe nativii în Gemeni, la fel ca orice situație sau încăpere din care nu pot scăpa. Cozile, mulțimile, relațiile restrictive și locurile de muncă fără posibilitatea de a avansa pot aduce anxietatea în viața Gemenilor.
Nici rutina nu le face prea bine acestor nativi.

4. Rac


Racul va face orice pentru a-și proteja familia și locuința. Inima lui este mereu acasă alături de familie, acesta fiind motivul pentru care teama de abandonare îi poate provoca o anxietate puternică. Poate deveni atât de îngrijorat că îi pierde pe cei dragi, încât se va asigura că face totul pentru a evita această situație. Poate să-i sufoce puțin pe cei dragi, dar numai din cauza acestei frici.

5. Leu


Orgoliul leului este de obicei la cote maxime, dar scade foarte mult atunci când are de-a face cu umilirea sau cu respingerea. Anxietatea va apărea atunci când va fi singura persoană care poartă ceva demodat la un eveniment sau îi mulțumește persoanei greșite în public. 

6. Fecioară


Fecioarele devin anxioase atunci când se gândesc prea mult la lucruri și când dezvoltă obsesii pentru anumite detalii. Nativii în Fecioară au tendința de a-și urma intuiția când vine vorba despre sănătate, dar pot transforma această intuiție într-o obsesie cu ușurință. 

7. Balanță


Balanțele încep să dezvolte anxietate atunci când cineva depășește măsura în mod repetat. Acestora le place să ierte și să uite când oamenii fac greșeli.
Dar când cineva respinge în mod repetat oferta de pace, poate apărea o problemă pe termen lung. Atunci când pierd din vedere armonia și se concentrează pe aceste probleme, trebuie salvate cu dragoste și sensibilitate.

8. Scorpion


Nativilor în Scorpion li se pot părea dificil de gestionat relațiile cu oamenii. Anxietatea lor poate fi pornită de la discuții banale sau de la prostia unor oameni. Anxietatea lor îi poate face să pară îndreptățiți, dar trebuie să își aducă aminte că nu toată lumea gândește și reacționează atât de precis și profund.

9. Săgetător


Cu multă energie și un simț al umorului dezvoltat, Săgetătorului îi place să fie înconjurat de optimism și râsete. Va dura mult timp până când anxietatea își va face simțită prezența în viața Săgetătorului, dar atunci când oamenii sau evenimentele sunt triste, pot induce letargie și stres în viața acestui nativ. 

10. Capricorn


Capricornul are standarde ridicate și încearcă să aibă în preajma lui numai oameni competenți. Serviciile proaste, întârzierile și planificările proaste pot duce la apariția anxietății acestei zodii.
Nu poate suporta nici birocrația inutilă și nici soluțiile complicate.

11. Vărsător


Există multe voci care trăiesc în capul unui Vărsător pentru a-l consola, pentru a-i oferi sfaturi și pentru a menține anxietatea în limitele normale. Vărsătorul are nevoie să fie lăsat în pace. Nu este bun la deciziile rapide și nu suportă ordinele. Acesta trebuie să se internalizeze sau să se retragă.

12. Pești


Peștii pot fi atât de îngrijorați, încât simpla idee de anxietate poate duce la apariția anxietății. Se pot îngrijora din cauza unui examen sau pur și simplu de la faptul că nu au mai făcut curat în casă de mult timp. Uneori, acești nativi ar trebui să meargă la yoga pentru a micșora nivelul furiei și anxietății.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod