Jupiter, planeta norocului, intră în visătorul Pești și ajută zodiile să-și îndeplinească visele cele mai arzătoare

Fiecare planetă transmite influențe variate din partea Universului, în funcție de poziția sau tranzitul său celest.
Jupiter este considerată planeta norocului în termeni astrologici și, în conjuncție cu semnul astrologic al Peștilor, le oferă nativilor un sentiment de exuberanță și o dorință de a-și lărgi orizonturile.

Evenimentul cosmic va avea loc pe data de 13 mai și este o tranziție ce marchează un moment revelator în viața zodiilor. Peștii sunt asociați cu bunătatea, compasiunea și spectrul viselor. Totodată, fiind ultimul semn din zodiac, mai poate simboliza și finalizarea, fie că este vorba despre încetarea unui contract sau ruperea definitivă a unei relații.
Este o perioadă încărcată din punct de vedere energetic, punându-se accentul în primul rând pe introspecție și rezolvări. În Pești, Jupier se asocizază cu planurile bine gândite și cu temeinicia.  

Tranziția lui Jupiter în Pești - cum te influențează


Berbec. Această tranziție va avea un impact direct asupra sectorului financiar pentru tine. Este o perioadă bună de a începe o afacere pe cont propriu sau de a semna un contract pe termen lung, cu privire la o colaborare profesională.
Ai parte și de un câștig neașteptat, poate se virează acum o sumă de bani pe care o așteptai de mult timp și poți să depui un avans pentru o locuință nouă. Citește continuarea pe divahair.ro


divahairro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod