Horoscopul săptămânii viitoare. Ce rezervă astrele în perioada 30 ianuarie - 5 februarie

Iată că s-a scurs şi luna ianuarie. Săptămâna aceasta trecem în cea dea doua lună a anului şi este important să vedem ce ne rezervă astrele în următoarea săptămână, atât din punctul de vedere al sănătăţii, relaţiilor sau banilor.
1 din 13

Vărsător (21 ianuarie - 18 februarie)

De multe ori ţi-ai spus “eu nu pot face asta”. Acum este momentul să ai o atitudine mai pozitivă şi să începi să crezi din nou în tine. Săptămâna aceasta vei avea posibilitatea să fii în ofensivă şi să începi să faci lucrurile să se întâmple. Începând de la activitatea profesională, până la viaţa particulară şi chiar tot ce are legătură cu situaţia materială, de data aceasta poţi face ca totul să meargă. La sfârşitul săptămânii, răsfaţă-te cu ceva special, indiferent de costuri.
MAI MULT DESPRE: zodiac, horoscop, astre, previziuni
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • simona pe 30 Ian 2012, 02:36
    penibili

    Ma intristez cind vad oameni in toata firea coborind la un nivel josnic. Oana zavoranu este dupa parerea mea bolnava mintal, nu retardata, poate manic-depresiva, nu m-ar mira sa se sinucida intr-o criza de depresie. Viorel Lis este cel mai urit barbat al Romaniei, penibil cu mironosita de nevasta-sa. Adrian Enache a inbatrinit si nu vrea sa recunoasca acest fapt. Ceilalti sint si ei niste bieti oameni care doresc sa fie importanti, dar nu stiu cum. De fapt imi este mila de ei, se vede ca au un IQ foarte scazut.

    4
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod