Horoscopul săptămânii 9-15 septembrie. Află previziunile pentru zodia ta!

Descoperă previziunile astrale pentru zodia ta şi află cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în această săptămână!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

În această săptămână ar trebui să petreci mai mult timp alături de partenerul de viaţă, pentru că doar aşa vei reuşi să reînnozi relaţia cu acesta. Dacă în ultima perioadă nu aţi comunicat prea mult, cu siguranţă e vizibil faptul că v-aţi îndepărtat unul de celălalt. Indiferent care sunt motivele, fie lipsa timpului sau alte priorităţi, e necesar ca amândoi să faceţi compromisuri în acest sens.

Vei avea parte de o săptămână intensă în ceea ce privește sectorul profesional. Se pare că din cauza oboselii poți face unele greșeli care te-ar putea costa scump. Evită pe cât posibil să ai de-a face cu documente oficiale sau să iei decizii importante. Situația ta financiară nu este una excelentă, de aceea nu trebuie să te supui riscului!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

E posibil ca în această săptămână să apară o influență externă care să îți afecteze viața de cuplu. Fie că este vorba de prieteni sau de o rudă apropiată, trebuie să te lași ghidat de sentimente și, nicidecum, de ceea ce spun ceilalți. Dacă ești singur, astrele te sfătuiesc să încerci să descoperi profunzimea oamenilor din jurul tău, doar așa vei reuși să îți găsești marea dragoste!

Săptămâna aceasta va fi una de creație, în care vei încerca să îți perfecționezi abilitățile artistice și chiar să faci bani de pe urma lor. Nu ar strica să asculți mai mult de sfaturile celor din jur, în condițiile în care nu ai o idee clară despre cum anume ar trebui să acționezi. Este foarte important să ieși din zona ta de confort și să înfrunți necunoscutul!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Chiar dacă ai multe lucruri de făcut în această săptămână, nu te vei detașa complet de viața de familie. Încerci pe cât posibil să faci față tuturor provocărilor și să te împarți în câte locuri e nevoie de tine. Cu toate acestea, chiar dacă îi faci pe toți ceilalți fericiți, riști să te lași pe tine la urmă și să îți ignori nevoile.

Vei avea parte de numeroase oportunități profesionale în aceste zile, în special luni și marți. Încearcă să fii atent la tot ce se întâmplă în jurul tău și să te implici atunci când ceva ți se pare tentant. Ai putea avea șansa de a fi promovat sau de a primi un bonus financiar de pe urma unui proiect pe care l-ai finalizat recent.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Dacă vrei să ai o relație bună cu partenerul de viață, trebuie să îi respecți și să îi accepți în viața ta pe cei dragi lui. Este foarte important să nu existe tensiune pe această temă, altfel el se va vedea nevoit să facă o alegere care, oricum, îl va face nefericit. Dacă ești singur, încearcă să ierți pe cineva care ți-a greșit în trecut pentru a putea merge mai departe!

Este o săptămână bună pentru studiu, pentru aprofundarea cunoștințelor sau cucerirea unor noi domenii de activitate. Ești mai ambițios ca oricând, de aceea vei avea numai de câștigat. Chiar dacă scopul tău nu constă în a câștiga mai mulți bani pe viitor, cu siguranță vei avea oportunitatea de a-ți îmbogăți situația financiară.

Leu(22 iulie - 22 august)

Dacă te-ai implicat recent într-o relație, în această săptămână e posibil să descoperi diferențe mari de mentalitate între tine și partener. Vei fi dezamăgit de comportamentul său, însă vei vrea să îi dai, totuși, o șansă. Lupta este foarte importantă în dragoste, însă trebuie să fii convins că merită și nu îți pierzi timpul cu o persoană total diferită de tine.

Situația ta financiară traversează o perioadă bună, apogeul fiind în această săptămână. E rost de câștiguri substanțiale, de moșteniri sau premii neașteptate. În cazul în care ești implicat în afaceri, ai grijă ca împărțirea bunurilor comune sau a profitului să se facă într-un mod echitabil. Nu e exclus ca cineva să-și fi plănuit să te tragă în piept!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Săptămâna aceasta începe greul pentru tine. Partenerul de viață te pune la încercări și te extenuează psihic. Cu toate acestea, e posibil să fie și vina ta pentru situația creată, pentru că ai tendința de a pune prea mult la suflet și de a despica firul în patru de fiecare dată. Încearcă să te relaxezi mai mult și să iei lucrurile ca atare!

Săptămâna aceasta vei avea parte de unele cheltuieli majore, însă te așteptai ca acest lucru să se întâmple. Din fericire, ai un plan de rezervă prin care îți poți reface bugetul într-un timp destul de scurt. Dacă tu și partenerul de viață aveți banii la comun, cu siguranță golul produs nu va fi resimțit prea mult.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Săptămâna aceasta va fi tensionată în ceea ce privește dragostea și viața de familie. E posibil ca în aceste zile să te enervezi mai ușor și din orice, fapt pentru care relația cu partenerul s-ar putea dezechilibra. Trebuie să îți amintești întotdeauna că niciodată nu există un singur vinovat, iar tu ai tendința de a-l privi pe cel de lângă tine drept responsabil pentru toate problemele voastre.

Primele zile ale acestei săptămâni vor fi liniștite pe plan financiar, însă în weekend va trebui să bagi adânc mâna în buzunar. Chiar dacă scopul este unul nobil, probabil un ajutor oferit unei persoane în nevoie, asta nu înseamnă că nu vei avea regrete. Este mai bine să ai regrete pentru că ai făcut anumite lucruri, decât să le ai pentru că nu ai făcut nimic.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Mare parte din această săptămână te vei concentra pe viața ta sentimentală, care are nevoie de atenție mai mult decât oricând. E posibil să fii nevoit să renunți la planurile cu prietenii sau la hobby-urile tale, de dragul persoanei iubite. Dacă aceasta îți cere să petreci mai mult timp cu ea, nu ezita să o faci și nu vei regreta!

Nu ar strica să te pui mai mult în valoare săptămâna aceasta, mai ales în ceea ce privește pasiunile tale. Chiar dacă nu ai suficienți bani să investești în hobby-urile tale așa cum ți-ai dori, este important să încerci să îți dezvolți abilitățile în alte moduri care îți sunt accesibile!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Săptămâna aceasta vei fi tentat să te apropii de rudele tale cele mai apropiate sau de prieteni vechi din copilărie. Te încearcă o ușoară melancolie, simțind că prezența celor dragi îți lipsește cel mai mult. Cu toate că ești împlinit în dragoste, ai nevoie de mult mai mult de atât pentru a te simți fericit!

E posibil să dai multe rateuri în aceste zile la locul de muncă, iar asta te-ar putea costa scump. Fie că este vorba de renume, poziție sau de bani, cert este că vei suferi o pierdere greu de compensat. După cum îți vei putea da seama singur, se va forma o coaliție împotriva ta care te-ar putea determina să pleci din compania la care activezi în acest moment.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Ai nevoie de armonie totală în viața ta pentru a putea să te bucuri la maximum de ceea ce trăiești alături de partenerul tău. Este posibil ca lipsurile de pe alte planuri să încețoșeze bucuriile pe care viața sentimentală ți le oferă. Încearcă să te împaci bine cu toată lume, să ierți și să revii la relații mai bune cu cei cu care te-ai certat recent!

Dacă vrei să îți meargă afacerile strună și să câștigi bani într-un timp scurt, este foarte important să lucrezi minuțios. De asemenea, astrele te sfătuiesc să fii atent și să gândești de două ori înainte de a acționa, mai ales dacă este vorba de documente oficiale. Nu este exclus să apară nereguli care te-ar putea costa scump, așa că fii cu băgare de seamă!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Nu este exclus să apară unele complicații în viața ta sentimentală în această săptămână. Se pare că o persoană din exterior intervine în relația ta și spulberă liniștea de care te-ai bucurat până acum. Cu toate acestea, mai mult ca sigur vina este și a partenerul tău de viață care este predispus să cedeze în fața ispitelor.

E posibil să fii luat prin surprindere de un câștig substanțial în primele zile ale acestei săptămâni. Deși știai că trebuie să primești în curând o sumă de bani, nu te așteptai să se întâmple așa rapid și atât de generos. E rost de petrecere, așa că nu ezita să-ți împărtășești fericirea cu cei care au crezut în tine!

Pești(19 februarie - 20 martie)

Este foarte important să rezonezi cu partenerul de viață dacă aveți de pus în aplicare un plan. Împreună sunteți mai puternici, de aceea încearcă pe cât posibil să eviți certurile și neînțelegerile cu acesta din motive minore. Chiar dacă uneori ești deranjat de faptul că te contrazice inutil, astrele te sfătuiesc să nu ripsotezi și să îți urmărești interesul cu viclenie. Vei avea timp să revii ulterior asupra problemelor care te macină!

E posibil ca în primele zile ale acestei săptămâni să apară tensiuni între tine și colegii de școală sau de serviciu. Totul pornește de la bani, premii sau promovări. E cazul să faci câțiva pași în spate, asta înainte ca cei din jur să își formeze o impresie proastă despre tine. Nu trebuie să fii întotdeauna pe primul loc, și mai ales, nu cu orice preț!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod