Horoscopul săptămânii 7-13 martie. Berbecul își schimbă modul de gândire și atitudinea. De dragul cui?

Berbecul își schimbă modul de gândire și atitudinea față de unele persoane pe care nu le tolerează. De dragul cui?


Descoperă previziunile astrale pentru zodia ta şi află cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în această săptămână!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Dragoste

Vei avea un minunat sentiment de dragoste în această săptămână. Vei rămâne destul de deschis/ă în privința iubirii tale pentru partener/a.

Dacă stai departe de iubitul sau iubita ta, atunci poți petrece ore întregi vorbind la telefon.

Dacă ești singur/ă, poți întâlni pe cineva special.

Săptămâna aceasta, relația ta cu socrii tăi se va îmbunătăți. De asemenea, îți vei exprima dorința de a petrece mai mult timp cu soțul și familia acestuia.

Bani

Îmbunătățirea deciziilor tale privitoare la bani poate avea un efect pozitiv asupra vieții tale.

De asemenea, te va ajuta să recuperezi pierderile financiare din trecut. Lucrurile încep să revină pe drumul cel bun.

De asemenea, e posibil să fii nevoit/ă să faci o călătorie în interes de serviciu, poate în legătură cu o afacere. Ar fi mai bine să o eviți, altfel îți va provoca stres mental, precum și pierderi financiare.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Dragoste

În această săptămână vei fi lăudat/ă mai mult decât oricând de sexul opus. Vei observa, de asemenea, că tuturor le va plăcea să interacționeze cu tine.

De asemenea, o problemă de sănătate a soțului tău începe să dispară în aceste zile și asta te va ajuta să îți faci curajul de a discuta mai profund despre mariajul vostru.

Dacă ai pe cineva, dar nu ești căsătorit/ă, vor exista discuții despre viitorul comun.

Bani

Săptămâna aceasta, voința ta va deveni mai puternică datorită influențelor mai multor planete de bun augur, cu ajutorul cărora vei putea obține noi realizări în viața profesională.

În tot acest timp, vei avea multe oportunități care îți vor aduce bani frumoși în cont.

Vei munci mult și e posibil să îți neglijezi viața personală din această cauză.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Dragoste

Săptămâna aceasta apare ideea căsătoriei cu partenerul/a de viață. Cu toate acestea, înainte de a face pasul cel mare, trebuie să vă cunoașteți familiile și să încercați să le convingeți să vă accepte relația.

De asemenea, astrele îțisugerează să fii amabil/ă cu toată lumea și să te comporți înțelept.

Aceste zile par a fi foarte romantice, în special dacă ești căsătorit/ă, te vei apropia mai mult de persoana iubită și vei petrece mai mult timp cu ea.

Bani

Există riscul ca una dintre proprietățile tale să fie furate sau cineva în care aveai încredere să-ți smulgă dreptul de proprietate. Prin urmare, rămâi precaut/ă încă de la început și evită să ai încredere oarbă în oricine.

La serviciu muncești cu spor și încerci să te îmbunătățești constant. În tot acest timp te vei gândi la obiectivele tale și îți vei seta termene limită pentru a le atinge.

Dacă studiezi, vei vedea multe schimbări pozitive și rezultate rodnice.

Citește și: Horoscopul lunii martie. Capricornul trebuie să înțeleagă că toate vin la timpul lor

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Dragoste

Săptămâna aceasta s-ar putea să pleci undeva departe din anumite motive, dar îți vei păstra relația așa cum este, vorbind cu persoana iubită prin intermediul rețelelor sociale.

De asemenea, toate neînțelegerile or fi rezolvare și amândoi vă veți oferi iubire unul altuluia. Vei experimenta, poate, o dragoste mai profundă zilele acestea.

Veți găsi soluții bune pentru amândoi pentru toate problemele cu care vă confruntați.

Bani

Va trebuie să iei multe decizii importante în această săptămână, din cauza cărora te poți confrunta cu stres și anxietate.

Cu toate acestea, toate provocările financiare vor fi depășite.

Există conjuncții favorabile de a obține bani în tot acest timp și acest lucru te va ajuta să ieși din situațiile mai puțin plăcute cu care te confrunți.

Leu(22 iulie - 22 august)

Dragoste

Viața ta amoroasă se va menține foarte bună pe tot parcursul acestei săptămâni.

Din când în când îi vei oferi cadouri frumoase persoanei de lângă tine. Aceste eforturi depuse de tine vor avea un impact pozitiv asupra partenerului/ei, iar atitudinea lui va fi mai plină de iubire.

Tu și soțul tău veți crea împreună cele mai bune amintiri și, de asemenea, veți încerca să îmbuntățiți ce este de îmbunătățit.

Bani

E posibil să pierzi unele bunuri de valoare din cauza neglijenței tale în această săptămână. Fii atent/ă sau vei regreta mai târziu.

Vei avea nevoie de sfatul unei persoane cu mai multă experiență decât tine în unele chestiuni legate de bani.

S-ar putea să întâmpini unele obstacole minore, dar, per total, săptămâna aceasta indică câteva realizări noi pentru tine.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Dragoste

Din cauza numeroaselor momente negative care au loc în viața ta amoroasă, va exista o creștere a tensiunii mentale și vei fi extrem de neliniștit/ă.

Vei depune eforturi și vei face tot posibilul să rezolvi problemele, dar nu va fi o sarcină deloc ușoară.

Adesea uiți că partenerul/a de viață face atâtea pentru tine și nu există comunicare. Într-o astfel de situație, oferă-i din când în când câte un gest de apreciere sau o vorbă frumoasă. Dacă nu îl/o surprinzi în aceste zile, atunci probabil vei provoca și mai multe probleme.

Bani

Această săptămână este benefică pentru cumpărarea unor lucruri de valoare, a căror valoare poate crește în timp.

Într-o astfel de situație, poți investi în bijuterii din aur, o casă sau un teren, ceea ce ar duce la profituri bune pe viitor.

De asemenea, săptămâna pare să fie bună și din punct de vedere profesiona. Dacă ai o afacere, vei fi mulțumit/ă de rezultatele pe care le obții.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Dragoste

Dragostea este un sentiment blând pe care nu toată lumea îl înțelege. Deci, a fi mai degrabă emoțional decât practic te va ajuta să îți consolidezi relația în această săptămână.

Într-o astfel de situație, dacă ești unul dintre nativii norocoși, poți să te căsătorești cu persoana iubită.

Dacă ești deja căsătorit/ă, viața ta amoroasă va fi favorabilă în aceste zile. Te vei simți în largul tău și nu vei avea nicio problemă în a comunica cu soțul sau soția ta.

De asemenea, în cazul în care ai copii, poți primi unele vești bune din partea lor, vești care vă vor suda ca și cuplu și mai tare.

Bani

La începutul săptămânii vei reuși să câștigi bani din mai multe surse.

În tot acest timp, poți ajuta financiar pe cineva din familie, dar astrele îți recomandă să nu împrumuți bani celor despre care știi că nu îi returnează la timp.

Dacă te pregătești de un examen sau de un interviu, încrederea în tine este cea mai importantă pentru succes și îți cam lipsește.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Dragoste

Săptămâna aceasta, este posibil să ai înclinații romantice către o persoană de sex opus.

Ai toate șansele să întâlnești acea persoană la locul de muncă. Prin urmare, ești sfătuit/ă să fii amabil/ă cu toată lumea pe care o întâlnești.

Cu toate acestea, trebuie să accepți sfaturile altora înainte de a lua orice decizie.

Dacă ai deja pe cineva, s-ar putea să ai mai multe activități împreună cu persoana iubită. Acest lucru vă va consolida relația.

Bani

Săptămâna aceasta ai tendința de a cheltui peste măsură, cumpărând multe lucruri inutile. Într-o astfel de situație, va trebui să faci un inventar al obiectelor de uz casnic din casa ta, pentru a nu risca să cumperi ceva ce ai deja.

De asemenea, aceste zile vin cu noi provocări în viața ta profesională.

E posibil să ți se dea noi ținte și obiective de atins. Deci, pentru a evita circumstanțele dificile, va trebui să îți folosești toate relațiile pe care le ai. 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!  

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Dragoste

Săptămâna aceasta vei vedea schimbări pozitive în viața ta amoroasă.

Persoana iubită poate deveni partenerul/a tău de viață și, dacă vorbești sincer cu ea, cel mai probabil vei primi un răspuns pozitiv.

Dacă ești căsătorit/ă deja, vei avea șansa de a petrece mai mult timp cu soțul sau soția, ceea ce va aduce prospețime relației voastre.

Bani

În această săptămână va trebui să menții controlul asupra cheltuielilor inutile. În caz contrar, s-ar putea să rămâi fără bani în momentul în care vei avea nevoie.

Este firesc să îți faci mici mofturi din când în când, însă nu face o regulă din asta!

O stare de slăbiciune și o sănătate precară te vor împiedica să îți faci bine treaba la locul de muncă.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Dragoste

Săptămâna aceasta va trebui să te ferești de tot ce e rău și inutil. În caz contrar, atât tu, cât și persoana iubită vă veți implica într-o problemă de care va fi imposibil să mai scăpați.

În aceste zile îi poți reaminti soțului/soției de neașunsurile și eșecurile sale, ceea ce te va face să înfrunți furia lui/ei.

Într-o astfel de situație, ar fi mai bine să nu te plângi de nimic legat de persoana iubită în nicio situație, deoarece poate agrava situația.

Bani

Săptămâna aceasta există posibilități să obții profituri bune în afaceri, dar trebuie să fii atent/ă la cheltuieli.

Într-un astfel de scenariu, ești sfătuit/ă să nu iei în grabă nicio decizie legată de bani.

Există șanse foarte mari să obții creșteri ale venitului, deoarece munca asiduă îți va fi răsplătită în aceste zile.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Dragoste

Numeroasele tale responsabilități te vor face să te simți frustrat/ă în această săptămână, deoarece ai vrea să petreci mai mult timp cu persoana iubită și acest lucru nu este posibil.

Cu puțin mai mult pozitivism și cu un zâmbet pe față vei reuși să te descurci cu toate.

Dacă ești singur/ă, vei simți o atracție puternică pentru cineva pe care abia îl întâlnești.

Bani

Un membru apropiat al familiei îți va cere în această săptămână ajutor financiar, însă nu i-l vei putea oferi. Din acest motiv, relația dintre voi se poate deteriora.

La locul de muncă te vei bucura de succes, însă recompensa financiară va întârzia.

Nu face nimic din ce ți-ar putea îngreuna viața!

Pești(19 februarie - 20 martie)

Dragoste

Dacă ești singur/ă, săptămâna aceasta vine cu câteva schimbări importante. Există posibilitatea să cunoști o persoană de care să te îndrăgostești pe loc. Acest lucru se poate întâmpla prin intermediul muncii. Prin urmare, socializează cu ceilalți.

Dacă ai deja pe cineva, vei descoperi noi calități în partenerul/a de viață și asta vă va face relația și mai puternică decât înainte.

De asemenea, vor exista semne pozitive și amândoi vă veți apropia unul de celălalt uitând de neînțelegerile din trecut. De asemenea, puteți să vă faceți planuri de căsătorie.  

Bani

Săptămâna aceasta, oamenii vor acorda atenție dăruirii și eforturilor tale în ceea ce privește munca și, datorită acestu fapt, vei obține un beneficiu financiar.

Performanța ta este mai bună, însă ai răbdare până la succesul mult visat.

Dacă ai probleme mari cu banii, o persoană apropiată se va oferi să te ajute și acest lucru te va ușura enorm. 

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod