Horoscopul săptămânii 5-11 noiembrie. Află ce te aşteaptă!

Descoperă cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în această săptămână şi ce poţi face pentru a-ţi îmbunătăţi situaţia!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

E nevoie de o comunicare mai eficientă cu partenerul tău de viaţă pentru a vă rezolva problemele existente în relaţie. Cu toate că nu este vorba de nimic grav, cert este că micile secrete vă pot altera legătura. Dacă eşti singură, dă dovadă de mai mult curaj şi încearcă pe cât posibil să interacţionezi cât mai mult cu persoanele care îţi plac. Nu vei reuşi să atragi atenţia dacă stai pitită într-un colţ!

Este foarte important pentru relaţia ta ca situaţia banilor comuni să fie foarte clară. Dacă partenerul tău începe să capete frustrări din cauza faptului că nu cheltui mai mult, cu siguranţă acest lucru se va răsfrânge asupra legăturii voastre. Încearcă pe cât posibil să fie echilibru pe acest plan şi poartă cu acesta discuţii care îl pot lămuri şi împăca.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Este o săptămână bună pentru nativele singure, în special pentru acelea care îşi doresc cu ardoare un iubit. Şansele de a-l întâlni sunt foarte mari, iar astrele te ajută să acţionezi în favoarea ta. Dacă eşti implicată într-o relaţie serioasă, problemele din cuplu se vor agrava până în punctul despărţirii. Nu ar fi exclus să închei o etapă a vieţii tale şi să începi una nouă foarte rapid.

Este foarte important să te menţii pe poziţii la locul de muncă, astfel încât să nu îţi poată lua nimeni faţa. Ce-i drept, nimic nu te poate opri din drum atunci când îţi propui ceva, însă colegii tăi sunt la fel de ambiţioşi ca şi tine, iar competiţia este acerbă. Situaţia financiară nu îţi creează probleme, dar, în acest moment, pentru tine este foarte important să nu cobori pe scara ierarhică.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Este o săptămână bună pentru tine în ceea ce priveşte viaţa ta sentimentală. Tu şi iubitul sau soţul tău traversaţi una dintre cele mai frumoase perioade ale relaţiei voastre şi nu ar fi exclus să treceţirapid la următorul nivel. Chiar dacă mai apar din când în când unele probleme, ele sunt atât de mici şi de normale încât nici nu le veţi băga de seama.

Încearcă să dai dovadă de mai mult curaj în această săptămână şi să încerci să schimbi ceva dacă locul de muncă actual nu te mai satisface. Chiar dacă va fi greu să ieşi din zona ta de confort, caută să îţi fie mai bine şi să câştigi banii pe care îi meriţi. Cu toate că nu ai probleme pe plan financiar, simţi că munceşti mai mult decât eşti răsplătită. Nu ar strica să încerci ceca cu totul nou!

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Familia va fi pe primul loc în această săptămână şi îi vei acorda mai multă atenţie decât de obicei. E posibil ca o problemă de sănătatea a partenerului sau a copiilor să te facă să realizezi care sunt lucrurile cele mai importante în viaţă. Dacă eşti singură, cel mai probabil vei reuşi să scapi de urmele trecutului şi să începi să te gândeşti la o nouă iubire.

În această săptămână vei da piept cu o schimbare de situaţie pe care nu o luasei în calcul. Cel mai probabil este vorba de un împrumut care nu îţi va fi restituit şi pe care te bazai. Astfel, un plan se va duce pe apa sâmbetei. Cu toate acestea, vei învăţa din greşeli şi nu vei mai crede în promisiuni pe viitor. Indiferent despre cât de apropiată îţi este persoana căreia i-ai dat bani, cert este că rămâi dezamăgită.

Leu(22 iulie - 22 august)

Săptămâna aceasta va fi una decisivă pentru viaţa ta sentimentală. Dacă eşti implicată în relaţia nepotrivită, cu siguranţă vei reuşi să ieşi cu capul sus din ea. Eşti mai fermă decât de obicei şi vei lua cele mai bune decizii pentru viitorul tău. Dacă eşti singură şi îţi doreşti nespus să îţi întemeiezi o familie, e posibil să pari disperată în faţa potenţialilor parteneri.

Dacă recent ai făcut o investiţie majoră, cu singuranţă în aceste zile vei începe să resimţi gaura din portofel. Chiar şi aşa, vei reuşi să te descurci şi îţi pui ambiţia de a câştiga şi mai mulţi bani. Asta înseamnă evoluţie, cu toate compromisurile şi eforturile pe care le presupune. Te simţi împlinită şi nu ai schimba nimic în viaţa ta în acest moment. Nu e loc de regrete, iar ţie oricum nu îţi stă în caracter să o faci!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Săptămâna aceasta vei fi destul de neliniştită în ceea ce priveşte situaţia ta amoroasă. E posibil să fii tentată să dai cu piciorul la tot ceea ce ai construit până acum de dragul unei plăceri de moment. Din fericire, te vei opri la timp şi vei realiza care sunt lucrurile importante în viaţă. Dacă eşti singură, cel mai probabil te vei concentra pe alte planuri alte vieţii tale, iar capitolul dragoste se va rezuma doar la aventuri.

Din păcate, lipsa banilor te va împiedica să faci ceea ce îţi doreşti în această săptămână. Cel mai probabil este vorba despre achiziţionarea unei noi garderobe care nu va ajunge să se întâmple. Partenerul tău de viaţă îţi oferă argumentele de care ai nevoie pentru a nu lua decizii pe care ai putea să le regreţi mai târziu. Deşi eşti o fire extrem de organizată, acum ai un moment de rătăcire.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Săptămâna aceasta e posibil să fii mai suspicioasă decât de obicei cu privire la partenerul tău de viaţă. O schimbare în comportamentul acestuia te face să îţi îndrepţi atenţia către el până la punctul de a face o obsesie din asta. Posesivitatea ta ar putea fi extrem de detanjantă pentru el atât timp cât nu are nimic de ascuns. În cas contrar, există mici şanse să îţi ascundă ceva.

Nu stai prea bine cu banii în această săptămână din cauza unor cheltuieli majore recente. Cu toate acestea, reuşeşti să te organizezi foarte bine şi să te descurci până iei salariu. Nu ai nevoie să te împrumuţi la nimeni şi eşti destul de orgolios ca să o faci. Comportamentul tău este admirat de către cei din jurul tău care îşi doresc să fie exact ca tine!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Săptămâna aceasta vei da dovadă de mai multă încredere în tine, iar acest lucru este extrem de atractiv pentru bărbaţi. Şansele de a cuceri o persoană care îţi place sunt foarte mari, însă înainte de a pune mâna pe el, te vei juca puţin cu psihicul lui. Vei avea din ce să alegi, însă cu siguranţă vei alege acel bărbat care este cel mai dificil de obţinut şi cel mai bun dintre toţi. Si tehnicile potrivite pentru a-l apropia de tine!

Este o săptămână bună pentru tine în ceea ce priveşte banii, pentru că vei avea şansa de a face lucruri noi care îţi pot îmbunătăţi situaţia financiară. Nu ar strica nici să faci unele investiţii, dacă primeşti sfaturi de la persoane cu experienţă şi dacă bugetul îţi permite acest lucru. E rost de mai mulţi bani, trebuie doar să acţionezi şi să vrei să evoluezi. Prinde orice oportunitate din zbor!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Viaţa îţi va fi dată puţin peste cap în această săptămână din cauza apariţiei unui fost iubit în peisaj. Dacă eşti singură, nu va fi nicio problemă, însă dacă eşti implicată într-o relaţie, lucrurile vor sta cu totul altfel. Actualul iubit sau soţ ar putea să îşi dezvăluie gelozia de care nici nu ştiai că există. Din păcate, acesta va fi destul de exagerată şi poate conduce la agresivitate. Încearcă să aplanezi orice conflict!

Săptămâna aceasta va fi extrem de solicitată la locul de muncă şi te vei trezi de multe ori cu nemulţumiri. Simţi că lucrezi prea mult şi că nu primeşti aprecierea pe care o meriţi. Un eveniment neplăcut te va determina să îţi dai demisia, cu toate că nu ai niciun job de rezervă. Cei drago te vor ajuta un timp cu banii, însă nu trebuie să stai prea mult fără să faci ceva!

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Săptămâna aceasta se anunţă veşti bune pentru tine în ceea ce priveşte viaţa ta sentimentală. Dacă eşti singură, ai toate şansele să îţi întâlneşti marea iubire. Totul se datorează faptului că ieşi mai mult, cunoaşti oameni noi şi socializezi mai des. E imposibil să nu atragi atenţia cuiva care te merită, atât timp cât acesta îţi este scopul. Dacă eşti implicată într-o relaţie serioasă, nu încerca să fugi de responsabilităţi şi de discuţiile pe care le deschide partenerul tău.

Chiar dacă nu dispui de banii necesari, vei face tot ce ţine de tine pentru a-ţi pune în aplicare un plan măreţ. Cel mai probabil este vorba despre a pune bazele unei afaceri la care visezi de multă vreme. Dacă ai nevoie de un împrumut, sunt multe persoane care îţi vor da o mână de ajutor. Nu ar strica să faci un parteneriat alături de câteva persoane în care ai încredere deplină.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Nu te vei axa prea mult pe viaţa ta sentimantală în această perioadă, însă situaţia în care te afli nu presupune o atenţie deosebită asupra relaţiei tale. Încearcă pe cât posibil ca în aceste zile să te concentrezi pe prieteni, în special pe aceia care au nevoie de tine. Fie că este vorba de un sfat sau de o sumă de bani, cert este că eşti persoana potrivită care îi poate scoate din impas.

Munca şi eforturile pe care le depui la serviciu vor fi răsplătite pe măsură în această săptămână. Lucrurile merg din ce în ce mai bine pentru tine pe plan profesional, iar asta presupune şi câştiguri mai mari. Evoluezi într-un ritm rapid şi poţi stârni invidii în rândul colegilor. Cu toate că ochii sunt aţintiţi pe tine, reuşeşti să îţi îndeplineşti sarcinile cu brio şi să nu te laşi influenţată de răutăţile care îţi ajung la urechi.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Nu ar strica să iei legătura cu unele rude sau persoane dragi cu care nu ai mai vorbit de multă vreme. Fie că vă desparte distanţa sau programul, cert este că trebuie să faci tu primul pas şi unele sacrificii pentru a face posibilă întâlnirea. Dacă ai un partener stabil, acesta îţi va susţine ideile şi chiar te va ajuta să realizezi ceea ce ţi-ai propus. Dacă eşti singură, e posibil să vrei să reiei legătura chiar cu un fost iubit.

În aceste zile ţi se va oferi şansa de a-ţi schimba locul de muncă, însă nu eşti capabilă să iei o decizie forţată de termene limită. Cu toate că aceasta pare grozavă, nu eşti dispusă să faci niciun pas înainte de a analiza foarte bine avantajele şi dezavantajele unui potenţial nou job. Nu o duci rău cu banii, dar ai nevoie de o schimbare pe care vrei să o faci după propriile reguli, atunci când doreşti şi cum doreşti.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod