Horoscopul săptămânii 30 aprilie-6 mai. Află ce te aşteaptă!

Descoperă cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în această săptămână şi ce poţi face pentru a-ţi îmbunătăţi situaţia!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Bani și carieră
Se anunță o săptămână plină pentru tine din punct de vedere financiar. Ai șanse să câștigi mai mulți bani sau să primești fix când te așteptai mai puțin. Dar aceleași aspecte astrale sunt responsabile și pentru apariția unor cheltuieli neașteptate. Este important să eviți cheltuielile nejustificate și să păstrezi banii pentru ceea ce este cu adevărat necesar. 

Dragoste și familie
Ai tendința de a-ți controla partenerul de viață săptămâna aceasta. Gelozia poate pune stăpânire pe tine și te manifești într-un mod pe care persoana iubită îl consideră sufocant sau deranjant. Învață să ții în frâu aceste porniri care îți pot afecta serios relația. 

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Bani și carieră
Situația nu este prea roz pentru tine din punct de vedere financiar în această săptămână. Apar tot felul de probleme care pornesc în special de la relația cu colegii, colaboratorii sau partenerii de afaceri. Unele situații trebuie rezolvate o dată pentru totdeauna. Chiar dacă te costă pentru moment, cu timpul vei avea de câștigat.

Dragoste și familie
În această săptămâna va trebuie să-ți susții partenerul de viață și să-i demonstrezi că îi ești alături chiar și în momentele ceva mai dificile. Unele situații neplăcute cu care se confruntă jumătatea ta ar putea să vă afecteze relația, mai ales dacă nu ești dispusă să-l ajuți și să-i arăți că îl susții. Trebuie să dai dovadă de empatie în această perioadă.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Bani și carieră
Se anunță o săptămână tensionată pentru tine la locul de muncă. Apar conflicte cu colegii și riști să faci greșeli grave dacă nu reușești să-ți ții emoțiile în frâu. Ai grijă ce spui atunci când ești nervos, ca nu cumva să regreți mult timp după. De asemenea, nu îți pune toată încrederea în nicio persoană zilele acestea. Nici cu banii nu stai prea bine, mai ales dacă ai cheltuit deja și banii pe care încă nu i-ai primit.

Dragoste și familie
Tu și partenerul tău veți fi nevoiți să acordați o atenție mai mare unor treburi casnice, unor lucrări de amenajare sau renovare. Vă veți concentra atenția asupra unor acțiuni pragmatice, astfel că pasiunea va rămâne pe plan secund. Dar tocmai astfel de activități care necesită colaborare și muncă în echipă au capacitatea de a vă apropia și mai mult. 

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Bani și carieră
Este momentul să te gândești mai mult la viitor și să dai startul unor acțiuni menite să-ți aducă venituri mai mari. Chiar dacă asta înseamnă să faci unele sacrificii în prezent sau să muncești mai mult acum, pentru a culege roadele mai târziu. Cu toate acestea, este important să nu exagerezi cu grija pentru viitor, astfel încât să uiți să trăiești cu adevărat în prezent.

Dragoste și familie
Viața de familie se îmbină cu viața sentimentală în această săptămână. Va trebui să te împarți între îndatoririle de familie și cele de cuplu, astfel încât să menții un echilibru între cele două aspecte. Partenerul tău te va susține zilele acestea și sunt șanse mari ca lucrurile pe care le faceți împreună să vă apropie și mai mult. 

Leu(22 iulie - 22 august)

Bani și carieră
Dai dovadă în această săptămână de o competitivitate ieșită din comun, chiar și pentru tine. Ceea ce faci zilele acestea ar putea să te ajute pe termen lung, cu condiția să rămâi o persoană corectă și sinceră. Dorința de a câștiga mai mult și de urca pe scara ierarhică este foarte mare, dar ar fi bine să nu recugi la gesturi pe care apoi le vei regreta. 

Dragoste și familie
Viața de familie se anunță tensionată pentru această săptămână. Îți verși nervii pe cine îți iese în cale, iar partenerul tău de viață are cel mai mult de suferit din această cauză. Încearcă să-ți păstrezi calmul și să nu te răzbuni pe jumătatea ta atunci când lucrurile nu ies așa cum ai fi vrut tu. Și relația cu familia extinsă va fi tensionată, mai ales cu părinții sau socrii.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Bani și carieră
Se anunță o săptămână cu schimbări importante în plan profesional. Dacă vrei să-ți schimbi locul de muncă, atunci zilele acestea îți vor aduce câteva oportunități serioase. De asemenea, dacă vrei o mărire de sălariu, acum este perioada excelentă pentru a demara negocieri. Astrele sunt de partea ta și ai șansa de a obține suma pe care o meriți. Trebuie doar să-ți faci curaj!

Dragoste și familie
Vei avea parte de câtvea situații tensionate în familie, iar relația cu părinții sau socrii ar putea fi principalul motiv. Dacă nu reușești să depășești astfel de momente cu fruntea sus, există riscul ca și relația cu persoana iubită să aibă de suferit din această cauză. Încearcă să uiți gesturile care te-au rănit și păstrează-ți calmul.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Bani și carieră
Nu stai prea bine cu banii și ești conștient de acest lucru. Tocmai faptul că nu reușești să obții stabilitatea financiară la care visezi te enervează foarte mult. Dar aceste zile îți oferă posibilitatea să câștigi mai mult, mai ales dacă îți dorești asta. Ai șansa de a-ți îmbunătăți starea financiară prin forțele proprii, ceea ce îți va aduce un plus de mulțumire și satisfacție.

Dragoste și familie
Socializezi mult în această săptămână, iar timpul petrecut împreună cu persoana iubită alături de rude și prieteni se va dovedi deosebit de plăcut. Dacă te-ai îndepărtat în ultima perioada de persoana iubită, aceste zile marcate de socializare intensă v-ar putea ajuta să vă redescoperiți și să vă reîndrăgostiți unul de celălalt. Profită de zilele libere pentru a te reapropia de jumătatea ta.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Bani și carieră
Ești nevoită să duci muncă de lămurire cu clienții, asociații sau colaboratorii în această săptămâna. Acțiunile lor au un efect direct asupra situației tale financiare, astfel că este o miză serioasă la mijloc. Chiar dacă este dificil, găsești energia de a insista și de a duce planurile la bun sfârșit, așa cum faci de fiecare dată. 

Dragoste și familie
Partenerul tău de viață poate da dovadă de multă încăpățânare în această săptămână, ceea ce te poate enerva la culme. Dar în loc să-ți pierzi cumpătul, ar trebui să analizezi cu grijă situația. Poate are dreptate, iar tu ești cea care se încăpățânează și alege calea greșită. Colaborarea și discuțiile deschise vă ajută să luați întotdeauna cele mai bune decizii.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Bani și carieră
Vei avea parte de o săptămână încărcată la locul de muncă. Ești dispusă să muncești mai mult ca de obicei, mai ales dacă știi că vei fi răsplătită pentru efortul de pus. Ai multă energie și vei reuși să duci la bun sfârșit planurile pe care ți le-ai stabilit. Este important să nu te epuizezi, totuși. Evită discuțiile în contradictoriu cu colegii și colaboratorii.

Dragoste și familie
Socializezi foarte mult în această săptămână, iar acest lucru te poate ajuta să cunoști oameni interesanți. Dacă ești singură, ai șansa de a-ți întâlni jumătatea în această perioadă. Dacă ești într-o relație, momentele relaxante petrecute alături de partenerul de viață și prietenii voștri comuni vă vor ajuta să vă apropiați și mai mult și să uitați de griji.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Bani și carieră
Dacă ai început unele proiecte în viața profesională în urmă cu ceva timp, acum ai șansa de a culege roadele. Vei primi sume importante de bani, rezultat al muncii depuse. Tocmai de aceea, această săptămână va fi una excelentă pentru tine din punct de vedere financiar. Astrele te răsplătesc pentru efortul depus și pentru spiritul tău responsabil.

Dragoste și familie
Nu ar trebui să-ți neglijezi partenerul de viață săptămâna aceasta, chiar dacă simți că ai lucruri importante de făcut din punct de vedere profesional. Vei fi în centrul atenției și vei cunoaște oameni noi care te-ar putea susține în demersurile tale. De aceea, în toate această desfășurare de forțe, ai putea să uiți că ai îndatoriri și față de persoana iubită.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Bani și carieră
Te vei confrunta cu o situație dificilă la locul de muncă. Se anunță schimbari care nu sunt deloc pe placul tău, dar pe care ești nevoită să le accepți. Situația ta financiară depinde de modul în care reușești să gestionezi această perioadă încărcată. Nu lua decizii pripite și, mai ales, nu reacționa cu impulsivitate în clipele de nervozitate. Ai putea regreta.

Dragoste și familie
Învață să accepți că toți cei din jurul tău au momente mai bune și mai proaste. Partenerul tău de viață ar putea trece printr-o perioadă destul de încărcată și are nevoie de susținerea ta. Chiar dacă la rândul tău te simți copleșită de tot ceea ce ai de făcut, trebuie să fii mai înțelegătoare și jumătatea ta. Dacă vă susțineți reciproc, puteți depăși orice obstacol.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Bani și carieră
Ai parte de o săptămână în care te poți perfecționa și în care poți investi în viitorul tău. Dacă ți se oferă oportunitatea de a învăța lucruri noi, care te vor ajuta să câștigi mai mulți bani în viitor, profită de ocazie. Este o șansă care nu apare prea des, deci nu este indicat să o ratezi. 

Dragoste și familie
În relația cu partenerul de viață ar putea interveni situația tensionată dintre tine și socrii. Încearcă să treci cu vederea greșelile pe care ceilalți le fac, mai ales dacă vrei ca armonia și înțelegerea să-ți caracterizeze familia. Chiar dacă este dificil să accepți opiniile altora, trebuie să o faci pentru persoana iubită.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod