Și starurile au defecte! 5 vedete care arată impecabil, dar își ascund imperfecțiunile

Kilograme în plus, talie nedefinită, picioare scurte … Și starurile au defecte, însă nu se cramponează de ele și au învățat să se iubească așa cum sunt!


Pentru un fotomodel poate să fie un adevărat dezastru să nu aibă o talei definită sau picioare lungi, însă nu înseamnă sfârșitul carierei dacă ai atitudine și știi cum să te pui în valoare. De asemenea, multe staruri sunt obsedate de silueta lor și recurg la diete peste diete ca să nu se îngrașe. În schimb, altele se plac mai voluptuoase și nu urmează acest trend, ci se bucură de viață și de corpul lor cu câteva kilograme în plus. 

Sunt vedete care arată impecabil, dar își ascund imperfecțiunile.
Poate că nici nu ai constatat până acum că au anumite probleme. Unele au reușit chiar să profite de aceste imperfecțiuni ca să promoveze un alt trend în modă, astfel că au scăpat de complexul de a avea un posterior mult prea mare sau kilograme în plus. 

Iată 5 vedete care arată impecabil, dar își ascund imperfecțiunile:

1 din 6

1. Emilia Clarke

Mama dragonilor din celebrul serial ”Game of Thrones” este mică de înălțime (1,57 m)  și este o adevărat gurmandă. Îi place să mănânce bine și nu ține cont de standardele de frumusețe de la Hollywood. Chiar dacă unii oameni consideră că nu este suficient de slabă pentru o vedetă, cred că putem să spunem cu toții că acest lucru nu o face să mai puțin atractivă. 
MAI MULT DESPRE: vedete, imperfectiuni, divertisment
13 Aprilie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod