Horoscopul săptămânii 3-9 ianuarie. Capricornul poate fi înșelat

Capricornul poate fi înșelat de una dintre persoanele pe care le-a cunoscut recent.


Descoperă previziunile astrale pentru zodia ta şi află cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în această săptămână!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Ai început anul cu energie și o atitudine pozitivă care te va determina să fii activ/ă și să te implici în multe proiecte și activități, astfel încât să poți obține rezultate importante în domeniul profesional.

Pot apărea unele neînțelegeri sau unele tensiuni în familie. Va trebui să dai dovadă de înțelegere și să nu-ți pierzi bunele maniere pentru a recăpăta armonia.

În dragoste, totul va fi intens.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Comunicarea cu cei dragi ar putea fi dificilă. Te vei simți confuz/ă pentru că nu vei ști clar cum să abordezi o problemă care te interesează.

Nu lua decizii din mers și așteaptă până când vei fi mai lucid/ă pentru a nu greși.

Fii atent/ă pentru a nu rata oportunități valoroase și nu te lăsa condus/ă de gândurile pesimiste.

Citește și: Horoscop 2022. Află ce îţi rezervă astrele, în funcţie de zodia ta

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Viața prfesională și situația financiară ar putea avea de suferit în aceste zile. Poate că o afacere sau un parteneriat s-ar putea încheia. Stai liniștită, totul va fi de moment, pentru că are baze solide și îl poți relansa.

Vei fi sub protecția planetei iubirii, Venus, care te va determina să te lași purtat/ă de val și să trăiești clipa.

Renunță la prejudecăți și fă ceea ce simți, fără să analizezi sau să te codești.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Viața ta va fi puternic afectată în aceste zile. S-ar putea să observi o oarecare nesiguranță, dar o vei depăși și vei putea activa norocul pentru a-ți atinge obiectivele.

Nu lăsa responsabilitățile să te absoarbă și găsește-ți timp pentru relaxare și distracție. Din când în când trebuie să te deconectezi.

Va trebui să-ți trăiești dragostea fără clișee și reguli.

Leu(22 iulie - 22 august)

Influențele astrale din această săptămână te vor zdruncina pe interior și va trebui să îți controlezi emoțiile, fără a te lăsa purtat/ă de impulsivitate care ar putea duce la conflicte.

Vei avea nevoie de multă disciplină pentru a profita de ideile bune care îți vin în minte și pe care va trebui să le pui în practică dacă vrei să ai succes.

Este un moment bun pentru a întâlni oameni noi și pentru a lega prietenii.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Poate că te vei simți dezamăgit/ă de un prieten sau unele neînțelegeri îți vor strica buna dispoziție în aceste zile.

Dialogul va fi cel mai bun aliat al tău pentru a clarifica situația și a relua relația.

Capacitatea ta de organizare și rigoarea la locul de muncă te vor face o persoană foarte valoroasă în ochii șefilor tăi.

Zile favorabile pentru a te îndrăgosti sau pentru a primi înapoi iubirea pe care o oferi. Ai încredere în ce este al tău!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Influențele astrale din această săptămână ar putea întârzia succes pentru care te-ai străduit atât, dar, în ciuda eșecurilor, valoarea ta va ieși la suprafață și vei obține recunoașterea pe care o meriți.

Este un moment bun pentru a-ți crește veniturile și pentru a obține noi proiecte de muncă.

În dragoste, nu intra în certuri și evită conflictele, deoarece vei fi foarte vulnerabil/ă și orice gest sau cuvânt te poate răni.

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!  

 

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Fii atent/ă, pentru că realizările tale ar putea stârni invidie și nu ar fi surprinzător ca cineva să încerce să îți pună piedici sau să te trădeze.

Influențele astrale îți vor afecta călătoriile, pot exista întârzieri sau neplăceri.

Va trebui să fii precaut/ă și să nu ai încredere în persoanele pe care nu le cunoști bine.

În ceea ce privește dragostea, este o săptămână favorabilă în care îți poți consolida relația. Nu ceda gândurilor negative!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Este posibil să te simți constrâns/ă de partenerul/a de viață sau de cineva față de care ai sentimente și să vezi în acea persoană o amenințare la adresa libertății tale, pe care o prețuiești și de care ai atât de multă nevoie.

Exprimă ceea ce simți fără să te închizi în tine și profită de energia bună din jurul tău.

Pot apărea chestiuni importante de care va trebui să te ocupi imediat.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Nu ar strica să arunci un ochi mai atent asupra persoanelor pe care le-ai cunoscut recent. Este posibil ca unele dintre ele să nu aibă intențiile pe care le arată.

În ceea ce privește banii, săptămâna aceasta îți aduce vești bune sub forma unui nou loc de muncă mai bun sau a unui bonus la serviciu.

Cu sănătate stai bine, dar ai grijă să dai jos și ultimul gram pe care l-ai luat de sărbători.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Munca ta poate fi afectată de influențele astrale din această săptămână. Poți intra într-o perioadă de transformare în care va trebui să dai mai mult din tine, deoarece responsabilitățile și sarcinile tale vor crește.

Planeta Venus îți va transmite un sentiment de bine și bucurie care te va elibera de griji și îți va face viața amoroasă mult mai relaxată și fericită.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Influențele astrale din această săptămână te vor face să te simți neliniștit/ă, ca și cum ai fi la o răscruce de drumuri și nu știi în ce direcție să mergi.

Încearcă să rezolvi problemele din trecut care încă te apară pe umeri și lasă-ți intuiția să te ghideze.

Mai presus de toate, fii atent/ă la visele tale, pentru că unele dintre ele îți pot oferi cheia rezolvării anumitor situații cu care te confrunți.

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod