Horoscopul săptămânii 25 februarie-3 martie. Citeşte previziunile astrelor

Descoperă ce ţi-au rezervat astrele în săptămâna următoare. Află cum vei sta cu sănătatea, dragostea, banii sau cariera, în funcţie de zodia ta.
1 din 13

Peşti (19 februarie - 20 martie)

Poate că nu îţi va sta capul la afaceri si proiecte noi, însă, dacă acestea se prezintă ca fiind oportune, nu le rata. Dacă ai de facut plăţi restante, fie negociază, fie achită parţial, pentru a nu-ţi destabiliza bugetul. Încă de la începutul săptămânii, te va preocupa relaţionarea cu cei apropiaţi, pe care simţi că i-ai neglijat un pic. Vei fi capabilă să aduci o prietenie într-o fază afectivă relaxantă, ceea ce te va înveseli şi te va însenina. Bazează-te pe cei apropiaţi şi de încredere, căci ei îţi vor pune zâmbetul pe buze şi îţi umplu inima de bucurie. Dacă ai o viaţă de cuplu, fereşte-te de criza vârstei a doua, pentru că o persoană tânără şi fermecătoare s-ar putea să te facă să-ţi pierzi capul. Ar fi bine sa-ti faci, cât mai curand, un control medical complet, pentru a nu mai avea incertitudini privind starea ta de sănătate.
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • No Name pe 25 Feb 2013, 20:03
    greu de acessat

    voi va ganditi oare ce enervat e sa dai nu stiu cate clickuri pana ajungi la zodia ta..trebuie sa le iei pe toate la rand...nu puteti sa le puneti pe toate pe o singura pagina?!

    20
    0

  • Chichi Michi pe 25 Feb 2013, 10:57
    anti-reclame

    Sunteti ingrozitori cu reclamele care blocheaza paginile Eva!!! Cine se ocupa de site este o nulitate! Reclama nu inseamna sa blochezi pagina, si trebuie sa-ti dea posibilitatea sa inchizi fereastra reclamei sau sa o accesezi daca vrei. Este singurul site pe care intalnesca asa ceva. Situatia de fata nu face decat sa creeze aversiune fata de produsele respective.

    25
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod