Horoscopul săptămânii 24-30 aprilie. Obstacole în dragoste pentru Taur

Descoperă previziunile astrale pentru zodia ta şi află cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în această săptămână!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Dragoste

Săptămâna aceasta pot exista unele eșecuri sentimentale, care ar putea să îți cauzeze probleme. Stresul și agresivitatea pot prezenta riscuri pentru sănătatea ta.

Dacă ești singur/ă, nu se anunță nimic nou sub soare, cu toate că ți-ai dori. Încearcă să nu te grăbești în ceea ce privește o nouă relație.

Dacă ești căsătorit/ă, ai grijă ce provoci din cauza faptului că acționezi impulsiv. S-ar putea să-ți dezamăgești soțul/soția.

Bani

Previziunile astrelor pentru această săptămână arată că vei face bani la serviciu, dar că pot fi și câteva cheltuieli neașteptate pentru tine.

Astrele te vor ajuta să depășești orice obstacole financiare dacă anticipezi să iei un împrumut.

În ceea ce privește avansarea la locul de muncă și câștigul în domeniul în care activezi și pentru care ai pregătire profesională, această săptămână va fi favorabilă.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Dragoste

Căsătoriile la distanță ar putea avea parte de câteva urcușuri și coborâșuri. Săptămâna aceasta ar putea exista unele obstacole în relație și un motiv ar fi mișcările planetare din această perioadă, ceea ce ar putea duce la supra așteptări unul de la celălalt.

Ar trebui să nu ai o atitudine agresivă față de soț/soție și ar trebui să îți ții promisiunile.

Ar trebui să faci un efort să nu fii prea exigent/ă în relație. Ar putea exista tensiune între tine și persoana iubită din cauza comunicării greșite a lucrurilor.

Astrele îți sugerează să nu iei decizii în dragoste sub influența altor persoane.

Bani

Săptămâna aceasta ți se ppate preda un nou proiect care necesită multă muncă sau un transfer brusc, însă va merita din plin din punct de vedere financiar.

Vor avea loc o mulțime de schimbări pe plan profesional, dar ar fi bine ca înainte de a începe ceva nou, să termini tot ce ai în derulare.

Sunt șanse să obții un contract nou și important.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Dragoste

Unii dintre voi s-ar putea să întrerupă brusc relația sau să divorțeze din cauza oboselii sau a așteptărilor exagerate. Răbdarea și comunicarea sănătoasă te vor ajuta.

Săptămâna aceasta s-ar putea să te confrunți cu unele suișuri și coborâșuri în dragoste și în viața conjugală. Trebuie să oferi puțin spațiu partenerului/ei, astfel încât să se simtă confortabil cu tine.

Dacă îți dorești divorțul, vei avea succes în asta. Există șanse mari să te recăsătorești rapid sau să te muți undeva departe imediat după aceea.

Unii dintre voi s-ar putea să primească o propunere bruscă de la fostul partener sau de la vreun vechi prieten.

Bani

Sunt șanse mari să fii avansat/ă în această săptămână, un nou post este în cărți pentru tine. Cu toate acestea, astrele te sfătuiesc să nu iei dezicii pripite.

Dacă ai o afacere de familie, săptămâna aceasta nu este bună pentru schimbări majore sau pentru a face vreo investiție în proiecte noi.

Se anunță laude și promovări, deci noroc cât carul!

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Dragoste

Te vei bucura de sprijin necondiționat din partea partenerului/ei sau a soțului/iei în această săptămână. Pentru aceia dintre voi care sunt implicați în prezent într-o relație, un personaj nou poate ajuta la facilitarea comunicării dintre tine și partener/ă.

Din cauza riscului de ciocniri de ego și dezacorduri neașteptate, acesta nu este cel mai bun moment pentru a fi într-o relație romantică. Trebuie să acorzi o atenție deosebită modului în care comunicați unul cu celălalt pentru a evita deteriorarea conexiunii.

Când vine vorba de a lua orice decizie care îți afectează viața de cuplu, apelează la răbdare. Relațiile care implică căsătorie ar putea avea nevoie de spațiu personal și libertate.

În plus, unii dintre voi pot deveni prea exigenți în relațiile voastre, ceea ce poate avea un impact negativ asupra lor.  

Bani

Trebuie să dai dovadă de răbdare în această săptămână dacă vrei să ai succes pe plan profesional și financiar.

Pentru a evita să te suprasoliciți la locul de muncă, este recomandat să termini ce ai început înainte de a începe ceva nou.

Este în interesul tău să stai departe de greșelile din trecut, acest lucru te poate ajuta să profiți la maximum de timpul și energia ta.

Leu(22 iulie - 22 august)

Dragoste

Săptămâna aceasta, în dragoste și relația ta, încearcă să acorzi puțin spațiu persoanei iubite sau familiei. Încearcă să eviți volumul excesiv de muncă sau orice fel de proiecte noi, deoarece acest lucru poate cauza probleme în viața ta amoroasă sau în căsătorie.

Trebuie doar să gestionezi corect timpul și să încerci să ai o viață personală și profesională echilibrată, astfel încât să ai parte de o săptămână bună și de timp liniștit cu membrii familiei. Evită să te cerți cu socrii tăi, deoarece îți pot pune piedici în relație.

Dragostea și relațiile pot lua o nouă întorsătură în viața ta. Este posibil să apară o călătorie scurtă cu soțul/soția și există o mare posibilitate să primești cadouri de la el/ea.

Bani

S-ar putea să obții o nouă oportunitate de muncă în această săptămână și, astfel, să obții rezultatele financiare mult așteptate.

Astrele te sfătuiesc să eviți gândurile negative pentru a obține ceea ce îți dorești în carieră și în ceea ce privește banii. O nouă oportunitate de angajare poate fi acolo pentru tine.

Unii nativi ar putea planifica să înceapă o afacere cu îmbrăcăminte sau gadgeturi electronice.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Dragoste

Nu te grăbi atunci când vine vorba de propuneri de la persoane pe care abia le cunoști.

Petreceți timp vorbind pentru a vă cunoaște mai bine. Conflictul poate apărea într-un parteneriat romantic ca urmare a unui angajament fals.

Un vechi prieten s-ar putea să te ceară în căsătorie. Cursul iubirii și pasiunii se va schimba. Voi doi s-ar putea să aveți parte de clipe cu adevărat speciale.

Există șanse de o ceartă neașteptată cu partenerul tău, așa că ți se recomandă să eviți conversațiile inutile.

Bani

Astrele spun că trebuie să te îmbunătățești și perfecționezi în domeniul tău pentru a obține rezultatul dorit.

Dacă ești în căutarea unui loc de muncă și ai nevoie urgentă de bani, vei putea avea succes în aceste zile.

S-ar putea să întâmpini dificultăți dacă ai o afacere, așa că trebuie să ai răbdare în timp ce muncești. Fă-ți un plan de lucru și fă pași mici la început pentru a evita să te blochezi în mijlocul unui proiect.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Dragoste

În această săptămână, vei reuși să-ți îndeplinești dorința de a face niște schimbări dramatice și spectaculoase în viața ta amoroasă. De asemenea, vei experimenta o bună intimitate cu persoana iubită.

În plus, va exista o atracție mai puternică între voi doi. Deși membrii mai în vârstă ai familiei tale pot avea ocazional comentarii dure care sunt dureroase, s-ar putea să primești totuși un sprijin puternic din partea lor.

Nu zăbovi prea mult în nimic. Concentrează-te să-ți asculti inima.

Bani

Începutul săptămânii este o ocazie bună de a termina toate trenurile începute. Pentru a gestiona corect numeroasele responsabilități, s-ar putea să fie nevoie și de multitasking.

Va trebui să găsești o soluție la o probrlemă financiară în curs. Astrele vor fi de partea ta.

Pune-ți tot efortul în asta și arată ce poți. În această fază, îndeplinește-ți sarcinile și obligațiile la timp și finalizează treburile restante atunci când este necesar, astfel nu vei avea probleme legate de remunerare.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Dragoste

Viața și relația ta amoroasă vor avea o săptămână grozavă. Vor beneficia la fel de mult și cuplurile căsătorite.

Soții se vor înțelege bine. Săptămâna aceasta, romantismul și pasiunea vor stăpâni relația ta.

Dacă ești singur/ă, vei avea carismă, vei fi energic/ă și sigur/ă de sine. Este o săptămână favorabilă pentru relațiile romantice.

Abilitatea ta de a comunica și comportamentul optimist ar putea atrage sexul opus. Săptămâna aceasta ți se va consolida relația pe care o ai deja.

Bani

Astrele prezic că avansarea în muncă ar putea veni cu numeroase beneficii pentru tine, printre care și financiar.

Tensiunile sau alte probleme pot sta în calea afacerilor tale la începutul acestei săptămâni, însă este doar o etapă trecătoare.

Probabil va trebui să concurezi împotriva unor adversari duri, iar anumite blocaje și întârzieri administrative îți pot afecta temporar cariera. Prin urmare, va trebui să te concentrezi asupra priorităților tale și totul va fi bine.

Până la urmă se va dovedi a fi o perioadă fructuoasă pentru discuții, noi acorduri și contracte. Folosește acest timp cu înțelepciune pentru a-ți crește șansele profesionale și financiare.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Dragoste

Săptămâna aceasta indică faptul că relația sau căsătoria ta se poate confrunta cu probleme din cauza dezacordurilor cu cei apropiați și dragi.

Cu toate acestea, la sfârșitul săptămânii, vei găsi o modalitate de a face totul mai bine și de a consolida legătura emoțională pe care o împărtășești cu partenerul/a sau soțul/ia.

Probabil că vei spori pacea și armonia arătându-ți latura cool chiar și în unele momente dificile din relația ta în această săptămână.

Bani

Astrele prevestesc că dezvoltarea carierei va fi accelerată săptămâna aceasta și, dacă ești în căutarea unei schimbări, vei avea mare succes zilele acestea.

Dacă gestionezi întreaga situație cu înțelepciune, nu numai că șefii te vor aprecia, dar probabil vei fi și mai bine plătit/ă.

Dacă ai o afacere, volumul de muncă va fi mai mare în a doua jumătate a săptămânii.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Dragoste

Mișcările planetare din această săptămână ar putea continua să îți favorizeze viața personală și amoroasă. Vei fi extrem de aproape de familia ta și de cei dragi.

Influența astrelor te poate îndemna să comunici mai deschis cu membrii familiei tale. Dacă ați avut recent conflicte sau dezacorduri, acum este momentul să le rezolvați.

Ultima parte a acestei săptămâni va fi ideală pentru cei singuri care doresc să înceapă o nouă relație. Aceasta este, de asemenea, o săptămână excelentă pentru a participa la nunți și pentru a petrece timp cu copiii din familia ta.

Cuplurile căsătorite pot avea un weekend fantastic...

Bani


Săptămâna aceasta ai toate șansele să scapi de datorii. Va trebui să te descurci în situații limită și o vei face. Cariera ta va avea de câștigat.

Dacă ai o afacere, se poate înregistra o evoluție la mijlocul acestei săptămâni. Profită de orice ocazie pentru a finaliza și rezolva orice lucru restant.

Dacă profiți eficient de abilitățile și talentele tale, vei putea pune bazele unor proiecte importante în aceste zile.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Dragoste

Suferința pentru familia ta te poate pune într-o stare de spirit vulnerabilă în această săptămână. Va fi momentul potrivit pentru a-ți evalua propriile puteri și slăbiciuni. Poate ai nevoie de ceva timp și spațiu pentru a lua unele decizii importante cu privire la familia și relația ta în general.

Exprimă-ți temerile și anxietățile într-un mod constructiv celor dragi. Evită, de asemenea, orice decizie care ți-ar putea pune în pericol relația.

Pe măsură ce săptămâna trece, te vei îndrepta către un nou început. Fericirea va fi accesibilă, poate prin intermediul prietenilor și celor dragi.

Bani

Planuri grozave pentru carieră și afaceri în această săptămână. S-ar putea să ai intenții minunate pentru profesia ta. Cu toate acestea, obiectivele mărețe trebuie să se bazeze pe realitate.

Acum este momentul să treci la acțiune dacă vrei ca situația financiară să ți se îmbunătățească. Poți să îți extinzi cunoștințele și să înveți noi abilități pentru a-ți crește performanța și eficiența.

O schimbare a practicilor de muncă te poate ajuta să înfrunți cu succes o provocare. Dacă ai o afacere, este un moment bun pentru a relua o colaborare mai veche.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Dragoste

Relația și viața ta sentimentală vor fi favorizate în această săptămână. Ai grijă totuși să nu iei totul de-a gata.

Pe la mijlocul acestei săptămâni, pot apărea anumite tulburări provocate de nepăsare și auto-indulgență. Relația ta poate avea de suferit într-o oarecare măsură dacă nu ești întotdeauna dispus/ă să-ți asumi responsabilitatea.

În plus, conversațiile inutile între partenerii căsătoriți pot duce la neînțelegeri și confuzii. S-ar putea să îți poți răspunde la întrebările care te macină înainte de sfârșitul acestei săptămâni.

Bani

Săptămâna aceasta vei da dovadă de mai mult încredere de dine, dar va trebui să fii atent/ă. Drumul pe care l-ai ales ar putea deveni mai dificil.

Cu toate acestea, în ciuda unor obstacole semnificative, vei reuși să îți întărești poziția și să câștigi ceva bani în plus care să-ți ofere siguranță.

Chiar dacă primele zile ale săptămânii vor fi mai grele, ulterior te vei putea bucura de rezultate favorabile.

Dacă ai o afacere, noi uși se vor deschide pentru tine.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod