Horoscopul săptămânii 23-29 iulie. Află ce te aşteaptă!

Descoperă cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în această săptămână şi ce poţi face pentru a-ţi îmbunătăţi situaţia!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

În această săptămână te vei vedea nevoită să te împarţi în mai multe locuri şi să trebuiască să împaci mai multă lume. Din păcate pentru tine, aceste eforturi te vor face să uiţi de tine, neglijându-te mai mult decât oricând. Faptul că trebuie să oferi din timpul tău atât partenerului, cât şi anumitor prieteni care au nevoie de tine te va aextenua la maximum. Cu toate acestea, după ce tot faci ce consideri că trebuie pentru a fi împăcată cu tine însăţi, reevaluează-ţi relaţiile şi vezi care dintre persoanele respective nu merită bunătatea şi timpul tău. Persoanele care te iubesc trebuie să te şi înţeleagă şi să îţi respecte dorinţele şi pasiunile.

Chiar dacă nu vei câştiga mai mulţii bani în această săptămână, viitorul arată promiţător pentru tine. Eşti o persoană foarte luptătoare şi ambiţioasă, de aceea rezultatele nu vor întârzia să apară. Dacă îţi pui ceva în cap, cu siguranţă nu te vei lăsa până nu vei obţine acel lucru. Din păcate, la pachet cu toate acestea vine şi o problemă, aceea că te poţi neglija pe plan personal.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Te axezi mai mult pe carieră în această săptămână, iar asta poate însemna că uiţi complet de cei dragi ai tăi. Din fericire, partenerul şi prietenii tăi te vor înţelege şi te vor susţinerea în atingerea ţelurilor. Probabil ştiu că această perioadă nu va dura la nesfârşit, de aceea primeşti un răspuns favorabil din partea lor. Dacă eşti singură, situaţia va fi mult mai simplă pentru tine pentru că vei putea să te concentrezi doar pe lucrurile prioritare din viaţa ta în acest moment.

În această săptămână nu va fi vorba de bani, va fi vorba de imagine. Îi vei impresiona plăcut pe cei din jurul tău, şefi sau colegi, cu abilităţile tale de concentrare şi organizare. Se poate spune chiar că preiei rolul de lider fără să îţi propui acest lucru, dar asta nu e deranjant pentru nimeni. Exersează această funcţie, căci nu se ştie niciodată ce îţi poate pregăti viaţa.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Chiar dacă te sperie unele aspecte ale relaţiei tale, cert este că la mijloc există iubire. Pentru asta, e necesar să depui unele eforturi şi să faci mici compromisuri de dragul partenerului. Chiar dacă nu ai vrea să faci unele lucruri, e important să îi arăţi că eşti dispusă să încerci. Dacă eşti singură, axează-te pe familie şi pe prieteni, aceştia au nevoie de prezenţa ta în viaţa lor mai des.

Cu siguranţă ai nevoie de mai mulţi bani, dar fii conştientă că ei nu îţi vor pica din cer. Luptă-te mai mult pentru idealurile tale şi stabileşte-ţi ţeluri pe care eşti capabilă să te atingi. În această săptămână poţi începe să te înscrii la cursuri de perfecţionare sau să experimentezi un domeniu nou de activitate. Dacă nu încerci, nu vei avea de unde să ştii ce îţi poate aduce succes sau nu.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Trebuie să nu mai laşi de la tine în ceea ce priveşte relaţia ta şi să ceri de la partenerul tău ce îi oferi şi tu. Probabil tu eşti cea care face cele mai multe lucruri pentru ca relaţia voastră să funcţioneze, dar asta nu înseamnă că nu poţi schimba lucrurile. Totul ţine de obişnuinţă, aşa că nu îl acuza de rea voinţă. Învaţă-l cu calm cum ai vrea să se poarte cu tine şi spune-i deschis ce nevoi ai!

Când vine vorba de bani, totul trebuie să fie cu acte în regulă şi să nu acţionezi pe încredere. Indiferent de persoana care îţi promite diverse lucruri, nu-ţi pune banii la bătaie pe vorbe. Este foarte important ca totul să fie clar atunci când vine vorba de moşteniri sau venituri din afaceri în care sunt implicaţi mai mulţi parteneri. Dacă laşi în voia sorţii, inevitabil vor apărea tensiuni pe viitor.

Leu(22 iulie - 22 august)

Săptămâna aceasta vei fi mai îndrăzneaţă decât de obicei, lucru care îţi va surprinde plăcut partenerul. Dacă eşti singură, cu siguranţă îţi vei face curaj să intri în vorbă cu tipul pe care îl placi şi să flirtezi cu el fără perdea. Se anunţă o perioadă intensă pentru tine pe plan sentimental, de aceea bucură-te la maximum de tot ce îţi poate oferi ea.

Ca să obţii ceea ce vrei, trebuie să mai faci şi compromisuri din când în când. Acum, scopul tău este de a câştiga mai mulţi bani, iar acest lucru nu va deveni posibil decât dacă vei începe să colaborezi şi cu persoanele care nu îţi plac. Trece-ţi peste preconcepţii, ar putea chiar să îţi placă. Şi în plus de asta, banii sunt acum importanţi, nu?

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Partenerul tău de viaţă te nemulţumeşte din ce în ce mai mult din cauza faptului că pune preţ prea mult pe ceea ce spun sau cred alţii despre el. În încercarea sa de a se face plăcut în faţa tuturor, va creea nelinişti în relaţia voastră. Cert este că, deşi încerci să îi explici în toate modurile posibile, acesta refuză să înţeleagă şi să încerce să se schimbe. Va fi o luptă grea de dus!

Banii şi stabilitatea job-ului îţi creează nelinişti greu de gestionat. Fiind o fire atât de sensibilă şi de negativistă, ai tendinţa de a te gândi la cele mai rele scenarii în ceea ce priveşte cariera ta. Poate că este doar o falsă impresie, însă şi dacă s-ar adeveri ceea ce bănuieşti, nu e un capăt de lume. Nu uita, un şut în fund, un pas înainte!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Impresia pe care i-o vei lăsa partenerului în această săptămână va fi că nu îţi pasă de el. Atitudinea ta detaşată şi faptul că vorbeşte cu tine fără ca tu să îl auzi, îi creează frustrări şi implicit tensiuni la nivelul relaţiei voastre. Este foarte important să ţii cont de ceea ce îl deranjează şi să încerci să nu o mai faci dacă nu sunt pretenţii exagerate!

Câştigi destul de bine, iar poziţia ta profesională este ideală pentru tine. Din cauza acestor lucruri, ai tendinţa de a-i trata pe cei din jurul tău cu superioritate, inclusiv pe partenerul tău de viaţă. Dă-ţi seama că nu e o atitudine potrivită înainte de a-ţi strica cele mai bune relaţii pe care le ai. Fără dragoste, cariera nu va mai însemna atât de mult pentru tine!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Încearcă să îţi accepţi partenerul cu bune şi cu rele şi renunţă începând din această săptămână să îl mai schimbi. Porneşte cu paşi mici şi fermi, şi vei reuşi într-un final. Fii conştientă că niciodată nu va fi la nivelul aşteptărilor tale, aşa că nu faci altceva decât să îţi creezi singură dezamăgiri. Făcându-ţi iluzii, vei crea tensiuni în relaţie şi vă puteţi răci unul faţă de celălalt mai repede decât ai crede.

E rost de schimbări în această săptămână în ceea ce priveşte viaţa ta profesională. Fie vrei să îţi schimbi jobul sau candidezi pentru o funcţie mai bună, cert este că astrele sunt de partea ta şi îţi călăuzesc paşii. Chiar dacă nu vei obţine toate aceste lucruri într-un timp scurt, important este că ai garanţia că ele vor veni. Şi banii odată cu schimbarea!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Vei fi destul de ocupată în această săptămână, însă vei reuşi să faci faţă cu brio tuturor oamenilor care te vor în preajmă sau care îţi cer favoruri. Din fericire, partenerul tău va fi cel mai privilegiat de bunătatea ta, iar asta îi va demonstra încă o dată că sentimentele tale sunt sincere. Dacă eşti singură, vei accepta invitaţiile pretendenţilor şi vei începe treierea. Îţi vei găsi alesul în cele din urmă în viitorul apropiat.

Săptămâna aceasta este vorba de hârţogăraie. Ce-i drept, îţi va mânca timp şi energie, însă vei fi mulţumită de rezultatele obţinute. Vei câştiga mai mulţi bani decât lunile trecute, iar asta nu poate decât să te bucure. Încearcă să împarţi puţin din fericirea ta şi cu cei dragi, se vor bucura enorm pentru tine.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

În acest început de săptămână te vei întâlni întâmplător cu fostul tău iubit, iar asta complică lucrurile. Dacă eşti implicată într-o relaţie, acesta îţi va răstălmăci sentimentele şi te va face să fii nesigură pe ceea ce trăieşti în prezent. Nu îl lăsa să te manipuleze, mai ales dacă între voi lucrurile nu s-au terminat frumos. Analizează obiectiv şi pune-te în pielea actualului tău partener.

Nu e rost de mai mulţi bani în aceste zile, ba chiar cheltuielile ar putea fi în plus. Trebuie să îţi organizezi foarte bine bugetul pentru a putea să te descurci cât de cât modest. Fă-ţi liste de cumpărături de la care să nu te abaţi şi încearcă să mai răreşti ieşirile în oraş cu prietenii. Nu se supără nimeni dacă vei fi mai retrasă o perioadă.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Încearcă să nu îţi pui partenerul în poziţii inferioare în această săptămână. Ai grijă ce spui pentru că, chiar dacă nu o faci cu intenţie rea, acesta se va simţi jalnic. Atunci când sunteţi înconjuraţi de alţi oameni, fă-l să strălucească, acest lucru îl va ajuta să treacă peste pasa proastă în care se află. În caz contrar, îi vei stârpi încrederea în el şi îl vei îndepărta de tine.

Trebuie să te maturizezi în ceea ce priveşte banii, altfel vei cheltui tot ce ai şi vei rămâne cu buzunarele goale. Eşti o persoană uşor de manipulat şi faci şi tu ce face mulţimea, iar acesta este un comportament distructiv. Faptul că ai câştigat sau obţii nişte bani atât de uşor nu înseamnă că trebuie să acţionezi copilăreşte!

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Nu mai oferi şanse la nesfâşir partenerilor tăi, pentru că rezultatul a fost acelaşi de fiecare dată. Dacă iubitul sau soţul tău face greşeli majore, spune stop iertării şi milei înainte de a-ţi face rău de una singură. Nicio femeie nu trebuie să accepte un comportament inadecvat din partea celui cu care îşi împarte viaţă, ci să ceară respect ori să fugă cât o ţin picioarele!

Nu le permite celor din jurul tău să îţi pună piedici în ceea ce priveşte ţelurile tale profesionale. Cariera ta a ajuns într-un punct bun, de aceea fă tot ce poţi pentru a te menţine sau pentru a avansa. Dacă eşti implicată într-un proiect din care trebuie să primeşti o sumă importantă de bani în curând, nu le permite celorlalţi să îţi saboteze succesul!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod