Horoscopul săptămânii 23-29 iulie. Află ce te aşteaptă!

Facebook Twitter gplus Comenteaza
Descoperă cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în această săptămână şi ce poţi face pentru a-ţi îmbunătăţi situaţia!

1 din 13
În această săptămână te vei vedea nevoită să te împarţi în mai multe locuri şi să trebuiască să împaci mai multă lume. Din păcate pentru tine, aceste eforturi te vor face să uiţi de tine, neglijându-te mai mult decât oricând. Faptul că trebuie să oferi din timpul tău atât partenerului, cât şi anumitor prieteni care au nevoie de tine te va aextenua la maximum. Cu toate acestea, după ce tot faci ce consideri că trebuie pentru a fi împăcată cu tine însăţi, reevaluează-ţi relaţiile şi vezi care dintre persoanele respective nu merită bunătatea şi timpul tău. Persoanele care te iubesc trebuie să te şi înţeleagă şi să îţi respecte dorinţele şi pasiunile.

Chiar dacă nu vei câştiga mai mulţii bani în această săptămână, viitorul arată promiţător pentru tine. Eşti o persoană foarte luptătoare şi ambiţioasă, de aceea rezultatele nu vor întârzia să apară. Dacă îţi pui ceva în cap, cu siguranţă nu te vei lăsa până nu vei obţine acel lucru. Din păcate, la pachet cu toate acestea vine şi o problemă, aceea că te poţi neglija pe plan personal.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod