Horoscopul săptămânii 22-28 iunie. Află previziunile pentru zodia ta

Pentru nativa din Berbec se anunţă o perioadă plină de provocări pe toate planurile. Trebuie să-şi menţină impulsivitatea sub control pentru a evita situaţiile tensionate

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Dragoste
Relaţia cu partenerul tău se îndreaptă către o zonă foarte plăcută pentru tine. Se anunţă zile frumoase, în care petreci mult timp alături de jumătatea ta. Nu este exclus să ai parte de o aniversare într-un mediu intim, de care să vă bucuraţi doar voi doi.

Bani
Este de preferat să-ţi canalizezi toată energia şi atenţia asupra propriilor tale activităţi şi responsabilităţi la locul de muncă în această perioadă. Faptul că eşti cu un ochi pe ceilalţi nu te ajută prea mult, ci îţi distrage atenţia de la propriile tale sarcini. Ai grijă ca în weekend să nu cazi pradă tentaţiei de a cheltui prea mult.

Sănătate
Nu prea înţelegi ce se întâmplă în jurul tău şi mai ales ce intenţii reale au oamenii, ceea ce îţi provoacă o stare de nelinişte şi te poate determina să te refugiezi în "carapacea" ta. Nu te lăsa atât de mult afectată de gesturile şi vorbele celorlalţi. Păstrează-ţi calea şi înceracă să te relaxezi.

Leu(22 iulie - 22 august)

Dragoste
Unele secrete pot ieşi în acestă săptămână la suprafaţă, iar atmosfera nu va fi cu siguranţă plăcută, chiar dacă vei încerca să minimalizezi importanţa. Relaţia cu partenerul de viaţă ar putea fi în pericol dacă nu pui adevărul pe primul loc.

Bani
Treci printr-o perioadă marcată de instabilitate în plan financiar. Incertitudinea de la locul de muncă şi faptul că ţi-ai făcut planuri mari pentru vacanţă se numără printre principalele cauze ale acestei situaţii. Nu agrava şi mai mult problema făcând achiziţii nejustificate.

Sănătate
Instabilitatea cu care te confrunţi se manifestă şi la nivel emoţional. Ai reacţii care îi pot induce în eroare şi chiar îi bulversează pe cei dragi. Este o săptămână destul de stresantă, iar toate acestea îţi afectează şi starea de sănătate, dar mai ales nivelul de energie.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Dragoste
Problemele dintre tine şi partenerul tău vă privesc numai pe voi doi, iar implicarea altor persoane, precum prieteni sau membri ai familiei nu vă ajută cu nimic, din contră, ar putea să agraveze situaţia. Încearcă să ai o discuţie serioasă cu iubitul tău pentru a găsi o cale eficientă de a vă rezolva problemele.

Bani
Nu reuşeşti să fii pe aceeaşi lungime de undă cu colegii, colaboratorii, partenerii sau clienţii, iar acest lucru îţi poate pune beţe în roate şi mai ales, îţi poate afecta imaginea. Ai grijă să clarifici fiecare aspect al chestiunilor profesionale ca să nu le laşi loc cârcotaşilor să îţi critice munca. În plan financiar se anunţă o perioadă destul de dificilă, dar pentru că eşti o persoană foarte organizată şi chibzuită ai toate şansele să treci cu bine şi peste asta.

Sănătate
Unele veşti ar putea să te tulbure în această săptămână şi să-ţi afecteze cheful de viaţă şi starea de spirit. Dar cea mai mare problemă este nu poţi să-ţi manifeşti sentimentele şi să-ţi expui reacţiile, pentru că este vorba despre o chestiune pe care încerci să o ascunzi de ceilalţi.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Dragoste
Relaţia cu persoana iubită ar putea fi afectată în această săptămână de sentimentul că faci prea multe compromisuri care nu îţi sunt apreciate. Ai nevoie de mai multă susţinere din partea iubitului tău, iar cea mai sigură cale de a o obţine este să o ceri. Este o ocazie foarte bună pentru a discuta despre nemulţumirile tale legate de relaţia voastră.

Bani
Este foarte important să fii cât se poate de atentă la locul de muncă şi să-ţi faci cât mai bine treaba. Greşelile grave te pândesc la orice pas în această perioadă şi, din păcate, unele persoane abia aşteaptă să profite de pe urma erorilor tale. Fii responsabilă şi nimic rău nu ţi se poate întâmpla!

Sănătate
Trebuie să tratezi în această săptămână o problemă de sănătate mai veche. Chiar dacă eşti foarte ocupată, trebuie neapărat să acorzi atenţie stării tale de sănătate, să mergi la medic şi să urmezi cu stricteţe recomandările.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Dragoste
Rişti să intri într-o situaţie delicată în această săptămână din cauza unor neînţelegeri care au la bază sentimente sau emoţii pe care nu le înţelegi pe deplini. Relaţia de prietenie dintre tine şi o persoană de sex opus ar putea să-i atragă suspiciunea partenerului tău. Nu-i da motive de îngrijorare!

Bani
Te aşteaptă numeroase provocări în plan profesional. Deşi va fi obositor să-ţi duci la bun sfârşit nenumăratele responsabilităţi care apar acum, este totuşi o ocazie excelentă pentru a-ţi demonstra abilităţile în faţa superiorilor. Iar toate acestea îţi pot aduce mai mulţi bani!

Sănătate
Nu te bucuri de o formă fizică de invidiat în această săptămână, iar de vină sunt numeroasele obligaţii pe care le ai şi stresul cu care te confrunţi la locul de muncă. La finalul săptămânii este de preferat să-ţi alegi activităţi relaxante în locul celor care nu fac altceva decât să-ţi consume şi mai mult energia.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Dragoste
Apar scântei în relaţia ta cu persoana iubită. De vină pot fi unele sentimente de gelozie sau nesiguranţă, care pot veni atât din partea ta, cât şi din partea jumătăţii tale. Nu sunteţi pe aceeaşi lungime de undă, iar asta se va observa chiar şi în activităţile banale de zi cu zi. Unul dintre voi a greşit, iar relaţia are de suferit. Încearcă să aplanezi conflictul.

Bani
Este o săptămână foarte bună în care să pui bazele unor noi parteneriate, înţelegeri sau chiar prietenii care se vor dovedi foarte utile pentru tine în plan profesional. Dacă trebuie să iei o decizie importantă este necesar să-ţi laşi puţin timp de gândire. Nu este indicat să iei hotărâri pe moment în această perioadă.

Sănătate
Tot felul de griji pun stăpânire pe tine în această săptămână, fapt care are urmări şi asupra stării tale de sănătate. Ai o teamă nejustificată pentru ceea ce urmează să se întâmple, ceea ce îţi strică cheful de viaţă zilele acestea. Încearcă să-ţi redescoperi optimismul caracteristic.

Capricorn(22 decembrie - 20 ianuarie)

Dragoste
Tu şi partenerul tău de viaţă veţi fi nevoiţi să luaţi unele decizii importante cu privire la viitorul vostru. Deşi nu este o misiune prea plăcută, armonia din cuplu pe care o resimţiţi de ceva vreme vă va ajuta să transformaţi acest pas într-unul mai puţin dificil.

Bani
Nu este o perioadă bună în care să oferi un împrumut. Rişti să rămâi tu fără bani şi chiar să nu mai poţi recupera suma împrumutată. La locul de muncă nu reuşeşi să fii pe aceeaşi lungime de undă cu colegii tăi, fapt ce vă afectează calitatea muncii şi poate provoca chiar şi tensiuni.

Sănătate
Ar fi de preferat să eviţi grupurile şi situaţiile care te fac să te simţi neplăcut în această săptămână. Îţi pot da o stare negativă care te va urmări pentru tot restul săptămânii. De asemenea, nu te implica prea mult în dramele create de alţii şi care nu te privesc. Ar putea să-ţi consume inutil energia.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Dragoste
În relaţia ta sentimentală ar putea să apară tensiuni din cauza faptului că unul dintre voi este mai implicat decât celălalt. Este necesar să creaţi un echilibru. Analizează cu grijă atitudinea ta faţă de persoana iubită înainte de a face acuze, pentru a descoperi dacă nu cumva tu greşeşti.

Bani
Te vei confrunta cu unele probleme financiare la începutul acestei săptămâni. Ai parte de fluctuaţii care nu depind neapărat de tine, fiind incluse aici tot felul de cheltuieli neplanificate, dar absolut necesare. La locul de muncă este necesar să comunici cât se poate eficient şi să eviţi neînţelegerile.

Sănătate
Gândirea ta pozitivă te ajută să ai o stare de spirit excelentă în această săptămână. Ai multă energie, eşti optimistă şi veselă iar toate acestea te transformă într-un adevărat magnet pentru cei din jur, care se simt foarte bine în prezenţa ta.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Dragoste
Discuţiile în contradictoriu cu persoana iubită riscă să escaladeze în certuri în toată regula dacă nu faci nimic pentru a le pune capăt. Iar situaţia tensionată dintre voi doi îi afectează foarte mult şi pe cei apropiaţi, fie că este vorba de copii, rude sau prieteni apropiaţi. Aţi putea deveni acel gen de cuplu pe care ceilalţi îl evită din cauza certurilor permanente!

Bani
Nu stai deloc bine cu banii în această săptămână. De aceea va trebui să reduci cât se poate de mult cheltuielile şi chiar să cauţi alte surse de venit precum o colaborare sau un al doilea job. Trebuie să fii mai chibzuită când vine vorba de bani pentru că ai tendinţa de a cheltui tot ce ai.

Sănătate
Atitudinea ta faţă de ceea ce se întâmplă în viaţa ta poate face minuni. Dacă încerci să gândeşti pozitiv şi să vezi partea plină a paharului ai toate şansele să întorci situaţia în favoarea ta. Fii optimistă, iar lucrurile bune se vor întoarce asupra ta.

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Dragoste
Diferenţele dintre tine şi partenerul tău de viaţă vor fi mult mai accentuate în această săptămână. Deşi discutaţi mult pe tema acestora, pur şi simplu nu reuşiţi să ajungeţi la un consens. Este posibil ca insistenţa de care dai dovadă să-l obosească foarte tare pe iubitul tău, care va căuta refugiu în activităţi solitare.

Bani
Vei simţi în această săptămână că te loveşti de tot felul de obstacole în viaţa ta profesională. Nu reuşeşti să te înţelegi cu colegii tăi, discuţiile cu partenerii sau colaboratorii sunt dificile şi nu te ajută să obţii ceea ce sperai. Este foarte important să-ţi menţii impulsivitatea sub control.

Sănătate
Va fi o săptămână destul de dificilă în ceea ce priveşte forma fizică şi sănătatea. Dacă neglijezi unele probleme care te sâcâie deja de ceva vreme rişti să contribui la agravarea lor. Echilibrul este deosebit de important pentru că ai tendinţa ori de a ignora complet semnalele de alarma cu privire la starea ta de sănătate, ori de a exagera fiecare simptom şi de a cădea în latura ipohondriei.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Dragoste
Deşi este destul de neobişnuit pentru tine, un semn fix de pământ, te vei confrunta totuşi în această săptămână cu stări emoţionale fluctuante care vor fi greu de înţeles de către cei dragi, şi în mod deosebit de partenerul de viaţă. De asemenea, jumătatea ta va avea la rândul său parte de unele provocări şi dificultăţi care vor pune presiune suplimentară pe relaţia voastră.

Bani
Cheltuieli neaşteptate şi neplanificate ar putea să-ţi dea bugetul peste cap în această săptămână. Unele tentaţii te pot determina să faci achiziţii care nu erau plan, afectând bugetul pentru chestiuni mult mai importante. Chiar dacă îţi doreşti foarte mult unele lucruri, este de preferat să te gândeşti bine înainte de a băga mână în buzunar.

Sănătate
Sănătatea nu va fi punctul tău forte în această săptămână, iar responsabilă pentru acest lucru eşti chiar tu. Te laşi pradă tentaţiilor culinare şi preferi să leneveşti în loc să fii activă şi să faci mai multă mişcare. Este necesar să revii la un stil de viaţă echilibrat dacă nu vrei să suporţi consecinţe serioase în perioada care urmează.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Dragoste
Ai multe pe cap în plan profesional astfel încât ai putea să-ţi neglijezi partenerul de viaţă. Încearcă să creezi un echilibru între serviciu şi viaţa amoroasă, altfel rişti să provoci nemulţumiri serioase jumătăţii tale. Chiar şi câteva momente de intimitate în doi v-ar putea ajuta să vă reconectaţi şi să ieşiţi din faza de tensiune care vă afectează relaţia.

Bani
Vei avea parte de o perioadă foarte agitată la locul de muncă. Eşti nevoită să lucrezi suplimentar, să acoperi zone care nu fac parte din responsabilităţile tale. Deşi presiunea şi agitaţia nu te sperie în mod normal, de această dată te vei simţi suprasolicitată şi epuizată. În plan financiar vei avea nevoie de susţinerea cunoscuţilor pentru a realiza un plan care necesită o investiţie.

Sănătate
Nu ai un nivel de energie satisfăcător în această săptămână, iar de vină pentru asta este viaţa profesională tot mai agitată. Încearcă să nu-ţi încarci şi mai mult ptogramul, plănuind ieşiri în oraş epuizante sau petreceri pentru finalul săptămânii. Alege în schimb să petreci timp în natură sau într-un mediu relaxant, pentru a-ţi încărca bateriile.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod