Horoscopul săptămânii 22-28 iunie. Află previziunile pentru zodia ta

Facebook Twitter gplus Comenteaza
Pentru nativa din Berbec se anunţă o perioadă plină de provocări pe toate planurile. Trebuie să-şi menţină impulsivitatea sub control pentru a evita situaţiile tensionate
1 din 13
Dragoste
Relaţia cu partenerul tău se îndreaptă către o zonă foarte plăcută pentru tine. Se anunţă zile frumoase, în care petreci mult timp alături de jumătatea ta. Nu este exclus să ai parte de o aniversare într-un mediu intim, de care să vă bucuraţi doar voi doi.

Bani
Este de preferat să-ţi canalizezi toată energia şi atenţia asupra propriilor tale activităţi şi responsabilităţi la locul de muncă în această perioadă. Faptul că eşti cu un ochi pe ceilalţi nu te ajută prea mult, ci îţi distrage atenţia de la propriile tale sarcini. Ai grijă ca în weekend să nu cazi pradă tentaţiei de a cheltui prea mult.

Sănătate
Nu prea înţelegi ce se întâmplă în jurul tău şi mai ales ce intenţii reale au oamenii, ceea ce îţi provoacă o stare de nelinişte şi te poate determina să te refugiezi în "carapacea" ta. Nu te lăsa atât de mult afectată de gesturile şi vorbele celorlalţi. Păstrează-ţi calea şi înceracă să te relaxezi.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod