Horoscopul săptămânii 20-26 iulie. Berbecul are nevoie de o schimbare pe plan amoros

Berbec, dacă ești într-o relație acum, ai nevoie de o schimbare pozitivă, unele obiceiuri din cuplu trebuie modificate.

 

Descoperă previziunile astrale pentru zodia ta şi află cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în această săptămână!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Săptămâna aceasta nu va veni cu nimic memorabil pe plan social. Dacă ești într-o relație acum, ai nevoie de o schimbare pozitivă, unele obiceiuri din cuplu trebuie modificate. Astrele îți permit să experimentezi momente de exces pe care nu le vei regreta, deoarece acestea se reconectează cu nevoile tale.

În această săptămână vei primi confirmarea că unele obiective profesionale ale tale nu trebuie să fie abandonate. Simți nevoia să înaintezi mai repede, să acționezi mai intens și să îți expui ideile și gândurile. Această săptămână este ideală pentru a stabili noi contacte, pentru a-ți dezvolta relațiile și pentru a descoperi noi orizonturi în ceea ce privește cariera. Scopul tău nu sunt banii, ci doar împlinirea profesională.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Furtunile pasionale continuă să avanseze în această săptămână. Te conduc la schimbări pe care nu le așteptai așa devreme. În ciuda abilităților tale de anticipare, vei întâlni situații noi. Mai exact, vei avea parte de mai multe întâlniri romantice care pun uneori în discuție situația ta emoțională actuală. Întrebările sunt esențiale.

Săptămâna aceasta te vei distanța de orice are legătură cu banii. Te vei lansa spontan în proiecte pe termen lung și vei face achiziții importante fără să te gândești la situația ta financiară. Impulsivitatea te împinge să acționezi exagerat și să îți creezi obiceiuri noi.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Apar interese noi în viața ta amoroasă în această săptămână. Indiferent de situația în care te afli, vei simți o nevoie puternică de schimbare, reînnoire și aprofundare a afectivității. Multe ispite de tot felul vor veni spontan. Experiențele fără precedent devin posibile, senzuale și emoționante.

Situația ta materială va beneficia de un flux de noroc în această săptămână. Vei fi tentat/ă să faci unele achiziții în scopul îmbunătățirii stilului de viață, cât și în amenajarea casei tale. Vei avea creșteri financiare mai mari decât săptămâna trecută, mai ales dacă faci o schimbare profesională sau o investiție majoră în imobiliare.

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Spontaneitatea ta revine în forță și te duce pe cărările plăcerii intense. Pofta de viață revine în viața ta amoroasă. Pentru mulți/multe dintre voi, un nou început va fi posibil la mijlocul săptămânii. Indiferent de situația ta actuală, vei experimenta o reînnoire profundă, sentimentele tale se intensifică, mai ales atunci când vei primi gesturi de afecțiune. Nu te implica în relații noi înainte de a te gândi la toate!

Ambițiile tale pentru stabilitatea ta financiară își vor pierde din avânt în această săptămână. Nu îți subestima așteptările, determinarea este esențială pentru a merge mai departe. Fii mai spontan/ă și creativ/ă în ceea ce privește proiectele tale. Doar un factor imprevizibil te poate face să îți pierzi șansele de succes, dar acțiunea personală este esențială pentru a avansa atât în ceea ce privește cariera, cât și banii.

Leu(22 iulie - 22 august)

Impulsivitatea te expune la certuri și dorințe care schimbă totul în calea lor, inclusiv rațiunea. Teama de respingere te poate face să îți reții sentimentele, să acționezi cu mai puțină diplomație sau atenție. Importanța iubirii devine inevitabilă, astfel încât te vei mobiliza instinctiv pentru a îmbunătăți lucrurile.

Vei avea o perspectivă mai profundă asupra situației tale financiare, ceea ce te va determina să reduci din cheltuieli. Astrele îți oferă mai multă înțelepciune și motive pentru a nu ceda ispitelor. Investițiile sunt favorabile, în special în străinătate sau dacă sunt legate de comerțul extern.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Situația ta amoroasă din această săptămână e influențată în mare parte de partenerul tău și de schimbările de dispoziție ale acestuia. Vei avea un sentiment de mai puțin control asupra vieții tale sentimentale. Această perioadă necesită o mai mare capacitate de acceptare a situației prezente, care poate părea uneori frustrantă. Din fericire, acest sentiment este doar pe termen scurt.

Dacă vei analiza prea mult situația ta materială, vei fi tentat/ă să reduci drastic din cheltuieli. Pe de altă parte, vei avea parte, prin discuții, de o trezire care te va face să realizezi importanța echilibrului tău financiar fără să te deprimi în mod nejustificat. Depinde doar de tine să găsești acest punct de echilibru.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

  • Atmosfera din această săptămână este plină de optimism în viața ta amoroasă. Momentele de dezacord dintre tine și persoana iubită vor avea un singur scop, acela de a vă întâlni undeva la mijloc în ceea ce privește modul vostru de gândire, aspirațiile și valorile. Așteaptă-te la întâlniri pasionale în care atracția fizică va fi pe deplin prezentă.

    Îți faci ordine cu înțelepciune în viața ta materială. Motivul este mai puternic decât orice alt criteriu și știi mai mult ca niciodată că pragmatismul e benefic, indiferent de obstacolele care îți apar în cale. Astrele te vor ajuta să eviți repetarea unei greșeli din trecut și să acționezi corect de această dată.
  • Citește și: Horoscop: Cum să-l săruţi în funcţie de zodia lui ca să-l seduci definitiv

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Viața ta amoroasă va fi dominată de nevoia ta de control care va crește în această săptămână. Astrele te sfătuiesc să acționezi cu mai multă căldură în ceea ce privește relația cu persoana iubită. De asemenea, dacă trebuie să iei vreo decizie importantă, nu uita să te consulți cu partenerul/a de viață!

Realismul tău te poate face să fii prea pesimist/ă cu privire la planurile tale financiare. Obstacolele nu sunt limite absolute, nu lăsa detaliile să te întoarcă din drum sau să îți taie aripile. Deocamdată, situația ta materială necesită o reorientarea a obiectivelor tale fundamentale cu înțelepciune și rațiune.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Dragostea va fi intens favorizată în această săptămână, în sensul că vei ajunge fără eforturi speciale să fii mai tandru/ă față de persoana iubită. Astrele te ajută să îți consolidezi relațiile intime și să fii mai dispus/ă să oferi mai mult. Lucrurile se vor desfășura cu ușurință.

Vei avea suficientă energie în această săptămână pentru a-ți îmbunătăți situația materială. Singura regulă pe care trebuie să o respecți este să te organizezi foarte bine și, astfel, vei evita orice pericol. Succesul va ajunge la tine dacă accepți să depui eforturile necesare.

Citește și: Horoscopul lunii iulie. Capricornul trebuie să găsească un echilibru între carieră și viața personală

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Viața ta sentimentală se anunță a fi intensă în această săptămână. Se pune accentul pe cel/cea de lângă tine și îți va fi destul de dificil să nu conduci dansul. Dacă ești implicat/ă într-o relație de lungă durată, vei observa că partenerul/a este mai receptiv/ă la seducția ta, cât și mai expansiv/ă față de tine.

Circumstanțele te determină să te mobilizezi și îți facilitează drumul spre stabilitatea financiară la care țintești. Îți vei extinde orizonturile. Studiul și reflecția îți vor fi de mare ajutor și îți vor aduce noroc la bani.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Săptămâna aceasta e nevoie urgentă de decizii. Te vei vedea nevoit/ă să te exprimi mai clar cu privire la valorile, așteptările și planurile tale de viitor în ceea ce privește viața personală. Dacă ești singur/ă, întâlnirile pasionale sunt antidotul perfect pentru a te vindeca de trecut.

Vei avea inspirația și șansa de a găsi puncte de sprijin pentru proiectele tale financiare din această săptămână. Acest lucru va evita sentimentele de instabilitate pe care le urăști atât de mult. Va fi totuși necesar să te organzizezi zilnic foarte bine. Chiar și cea mai mică lipsă de claritate îți poate destabiliza echipa din care faci parte.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Poți depăși multe momente delicate prin forța voinței și prin exprimarea celor mai importante dorințe ale tale. Dacă ești deja implicat/ă într-o relație, se va produce o ușurare care îți va oferi mai mult spațiu intim. Dacă ești singur/ă, astrele favorizează întâlnirile. Pentru ca aceste întâlniri să meargă bine trebuie să îți depășești temerile din cauza experiențelor din trecut.

Indiferent de situația ta financiară, astrele îți recomandă să te lași pe mâna imaginației și creativității tale. Acestea sunt factori esenșiale ai norocului material. Impulsurile tale de inspirație spontană vor fi cel mai bun atu al tău în obținerea stabilității. 

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod