Horoscopul lunii iulie. Capricornul trebuie să găsească un echilibru între carieră și viața personală

Capricornul trebuie să cunoască riscurile la care se supune dacă alege să se concentreze pe viața profesională. Își poate adânci singur nefericirea în cazul unor decizii greșite. Descoperă previziunile astrale pentru zodia ta şi află cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în luna iulie!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

În luna iulie vei face un pas important pentru viața ta amoroasă. Te vei pune pe primul loc și nu te vei lăsa până nu vei obține ceea ce îți dorești sau pe cine îți dorești. Obstacolele vor fi numeroase, însă dacă ești determinat/ă, vei reuși. Unii te vor considera egoist/ă, în special dacă ești deja implicat/ă într-o relație romantică. Pe când dacă ești singur/ă, vei avea libertatea de a face numai ce vrei, cu riscul ca relațiile pasagere să se oprească la stadiul de aventură. Cu toate acestea, vei fi satisfăcut/ă de rezultate.

Situația ta financiară este una stabilă, așadar încearcă să o menții așa și în această lună. Astrele te sfătuiesc să eviți tentațiile și schimbările profesionale majore. Chiar dacă te simți încrezător/oare în forțele proprii, e posibil să dai greș dacă alegi să îți schimbi domeniul de activitate sau jobul actual. Poți câștiga bani pe nepusă masa, însă nu vei câștiga mai mulți dacă faci tu ceva în acest sens.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Luna iulie va veni cu o mulțime de clarificări pentru tine în ceea ce privește viața amoroasă. Dacă ești implicat/ă într-o relație serioasă, aceasta va deveni mai cursivă, mai plină de înțelegere și armonie. Este o perioadă bună pentru a-ți exprima fără menajamente sentimentele. Dacă ești singur/ă, astrele te sfătuiesc să mai dai o șansă celor care nu ți-au greșit prea mult în trecut. Există urme de iubire pe care nu le poți șterge cu buretele. Dă-ți ocazia de a resuscita unele legături pierdute!

Luna aceasta este necesar să îți faci un calcul atent la bani și să adopți o nouă modalitate de economisire. La mijlocul lui iulie e posibil să ți se ceară ajutor financiar din partea unei persoane pe care chiar nu o poți refuza. Fă-o în condiții de siguranță! Nu îți face datorii pentru a salva pielea altcuiva, indiferent cât de apropiată ți-ar fi acea persoană!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

În această perioadă sunt favorizate relațiile care au nevoie de încercări de salvare sau de reaprindere a pasiunii. E nevoie din partea ta de mai multă fermitate cu privire la partenerul de viață. Expune-ți ideile, nevoile și dorințele fără să ocolești ceea ce este important pentru tine. E posibil să fii blocat/ă într-o relație care nu te satisface, însă astrele te sfătuiesc să eviți pentru moment deciziile radicale. Dacă ești singur/ă, evită angajamentele pe termen lung.

Îți dorești multe, însă nu dispui de resursele financiare necesare pentru a-ți atinge obiectivele. Astrele te sfătuiesc să fii cumpătat/ă în această lună și să eviți acțiunile impulsive. O simplă greșeală te poate costa scump și te poate face să pierzi tot ce ai economisit până la momentul actual.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Relația amoroasă în care ești implicat/ă va fi pusă la grea încercare în această lună. Iulie nu e nici cea mai fericită perioadă, însă nici cea mai tragică. Dacă faci parte dintr-un cuplu care nu îți aduce fericire, se poate ajunge la discuții despre divorț sau despărțire dacă niciunul dintre voi nu este dispus să facă compromisuri pentru salvarea relației. Dacă ești singur/ă, te grăbești să te așezi la casa ta cu riscul de a te arunca în brațele unei persoane nepotrivite. Graba strică treaba!

Luna iulie va veni cu provocări pentru tine. Faptul că ai nevoie de mai mulți bani te determină să găsești soluții inedite de îmbunătățire a situației financiare. În alte condiții nu ai reuși să te dezvolți atât de frumos și rapid. Avansarea ta forțată este binevenită, cu toate că la început vei privi întreaga situație drept o corvoadă.

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!   

Leu(22 iulie - 22 august)

Atmosfera acestei perioade va fi una pozitivă. Dacă ești implicat/ă într-o relație serioasă, astrele te sfătuiesc să eviți pe cât posibil confruntările, în special pe acelea stârnite din nimicuri și plictiseală. Dacă ești singur/ă, vei fi tentat/ă să iei legătura cu o persoană deloc disponibilă emoțional. Acest lucru aduce după sine mai multe complicații decât ți-ai fi imaginat. Triunghiurile amoroase ar trebui excluse din start dacă vrei o viață liniștită.

Orice investiție majoră este favorizată în prima parte a lunii, după aceea ar fi de evitat. Nu o duci deloc rău cu banii, însă o problemă inopinantă ar putea atenta la bugetul tău, așa că mai bine să ai rezerve. Ești mulțumit/ă de locul tău de muncă actual și ai nevoie de o perioadă de stagnare pentru a te odihni. Apoi îți poți continua ascensiunea.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Luna iunie a fost satisfăcătoare pentru tine, însă iulie va veni cu mult mai multe împliniri. Dacă ești implicat/ă într-o relație serioasă, aceasta are toate șansele să treacă la următorul nivel. Cel mai probabil, dorința partenerului de a avea un copil te determină să iei decizii de care nu ești ferm convins/ă, însă care se vor dovedi a fi bune într-un final. Dacă ești singur/ă, astrele te sfătuiesc să nu te lași manipulat/ă de aparențe și să nu cedezi în fața celor care vorbesc prea mult și fac prea puțin.

Nu o duci deloc rău cu banii, însă luna aceasta vor apărea cheltuieli imprevizibile care îți vor da bugetul peste cap. Astfel, planurile tale vor fi amânate sau chiar anulate. Îți poți reface economiile doar dacă ți se înapoiază un împrumut dat cu mult timp în urmă, însă șasele sunt destul de mici. 

Citește și: 3 zodii de bărbați alături de care poți fi fericită, în funcție de zodia ta

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Între tine și partenerul de viață se duc lupte serioase pentru putere în această lună. Se pare că nu tu vei fi câștigătorul/oare, însă nu e un lucru pe care nu îl poți accepta sau suporta. Natura ta jovială și pacifistă te îndeamnă să accepți ce îți spune cel de lângă tine, cu condiția ca lucrurile dictate să fie rezonabile și corecte. Din moment ce vei constata că nu îți mai poți trăi propria viață, vei pune punct relației fără să stai pe gânduri. Dacă ești singur, cel mai probabil vei întâlni o persoană care se va juca cu mintea ta în prima fază. După aceea, joaca se va transforma în iubire adevărată.

Luna aceasta e norocoasă pentru tine în ceea ce privește banii. Se pare că vei avea parte de câștiguri neașteptate, în contexte neașteptate. Fie că este vorba de mărirea salariului în urma unei avansări sau de un nou job mult mai bine plătit, cert este că se anunță o perioadă înfloritoare pentru tine. Cu toate acestea, astrele te sfătuiesc să te axezi mai mult pe economii si mai puțin pe cheltuit.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Luna iulie vine cu numeroase provocări pentru tine, provocări pe care tu le cauți. Dacă ești implicat/ă într-o relație serioasă, te gândești la căsătorie, copii sau mutat împreună. Cu toate acestea, te vei lovi de obstacole din partea celui de lângă tine. Dacă ești singur, viața ta poate căpăta sens, transformându-se total de pe o zi pe alta. Ai în plan schimbări drastice și vei face tot posibilul pentru a-ți realiza idealurile.

Ești pus/ă pe fapte mari în această lună și ești decis/ă să faci tot ce ține de tine pentru a-ți îmbunătăți situația materială. Este o perioadă bună pentru schimbări, în special profesionale. Beneficiezi de numeroase oportunități și oferte, așadar ai o paletă largă din ce să alegi. Astrele te sfătuiesc să găsești un echilibru între pasiune și muncă.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Luna iulie vine cu o oarecare relaxare pentru tine. Ești hotărât/ă să te lași purtat/ă de vânt, să trăiești clipa și să nu te gândești la repercusiuni. Pentru unii nativi poate fi benefic, pentru alții nu. Dacă ești implicat/ă într-o relație serioasă, vrei să te conectezi cu partenerul de viață la un nivel mai profund. Dacă ești singur/ă, cauți aventură, distracție și fugi de orice fel de angajament serios. E ceea ce îți dorești, așa că nu te poți plânge de rezultate.

Luna iulie este perfectă pentru reorganizarea bugetului, astfel reușind să ai un control mai mare asupra cheltuielilor. Nu o duci rău cu banii, însă puțină ordine nu strică niciodată. Fă tot posibilul să fii la zi cu obligațiile financiare, să returnezi împrumuturile existente și să îți achiți ratele la timp, dacă este cazul.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Luna aceasta vei încerca să rezolvi unele probleme serioase din relația ta de cuplu. Din păcate, drumul va fi anevoios și nu ești convins/ă că merită. Neregulile asunse sub preș până acum s-au transformat în situații dificile care necesită mai multe eforturi și muncă din partea ambilor parteneri. Dacă ești singur/ă, singurătatea este ceea ce îți aduce cele mai mari satisfacții, deși evitarea angajamentelor serioase poate avea repercusiuni care te vor afecta pe viitor.

Este o lună bună pentru negocieri și investiții. Iulie îți scoate în față oportunități grozave de rotunjire a veniturilor, însă trebuie să fii conștient/ă de riscurile la care te supui. Unele dintre ele îți vor răpi din timpul liber și îți pot crea greutăți în viața personală. 

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Este o lună bună pentru nativii singuri. Astrele vin cu oportunități de nerefuzat. Dacă ești implica/ă într-o relație seriosă, comunicarea este cea mai importantă. Învață să vorbești fără să te cerți. Explică totul cu calm dacă vrei să obții ceea ce îți dorești. Dacă nu poți scăpa de unele legături din trecut, tot comunicarea va fi cea care te va ușura. Fă tu primul pas spre discuție, lămurește tot ce a rămas neclarificat și ia-o de la capăt!

Astrele îți recomandă atenție luna aceasta atunci când vine vorba de bani. Pot apărea numeroase situații în care vei fi tentat/ă să acționezi impulsiv și, astfel, să cheltuiești mai mult decât este necesar. Nu face afaceri și investiții decât după o lungă analiză. Dacă ai posibilitatea, cere sfatul unui expert.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Dacă ești implicat/ă într-o relație incertă, luna iulie vine cu unele clarificări pentru tine. Îți vei da seama ce se petrece cu adevărat în viața ta amoroasă și, astfel, vei putea lua deciziile care se cuvin. Dacă ești implica/ă într-o relație serioasă, armonia și pasiunea din cuplu revin la viață. Nu din senin, ci cu multe eforturi din partea ta. Dacă consideri că cel de lângă tine merită să le faci, atunci continuă cu încredere. Mai bine să regreți că ai acționat, decât să regreți că ai stat cu mâinile în sân!

Ai fler și știi să faci afaceri în această lună. De aici până la rezultate uimitoare nu mai este decât un pas. Astrele te sfătuiesc să nu joci riscant, ci să acționezi doar în condiții sigure. De asemenea, încearcă să faci investiții minime, pentru că în viitorul apropiat vei avea nevoie de banii puși deoparte până acum.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod