Horoscopul săptămânii 20-26 august. Află ce te aşteaptă!

Descoperă cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în această săptămână şi ce poţi face pentru a-ţi îmbunătăţi situaţia!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Această săptămână este una extrem de bună pentru tine, în special dacă ţi-ai planificat concediul în aceste zile. Nu stai deloc rău cu banii, ceea ce înseamnă că te vei răsfăţa cu absolut tot ce îţi trece prin cap. Viaţa amoroasă îţi aduce numeroase satisfacţii, în special dacă eşti la început de drum într-o relaţie. Nici cu sănătatea nu stai prost, însă tot trebuie să te fereşti de excese, în special dacă pleci în vacanţă!

În această săptămână vei fi tentată să cheltui mai mulţi bani decât te ţin buzunarele. Ai putea ajunge chiar să te împrumuţi doar pentru a-ţi satisface mofturile de moment. Încearcă să asculţi de sfaturile celor dragi şi să îţi pui bariere peste care să nu treci orice ar fi. Nu o duci excelent pe plan financiar, aşa că mai mult ar trebui să te axezi pe economii, şi nu pe cumpărături şi investiţii.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

În această săptămână se anunţă veşti bune pentru tine, mai ales dacă te-ai implicat de curând într-o relaţie. Se pare că lucrurile evoluează destul de repede între tine şi noul tău partener, iar sfatul astrelor este să te bucuri de tot ce îţi oferă viaţa. Cu toate că cei din jur ar putea să privească cu scepticism către voi, atât tu, cât şi iubitul tău trebuie să vă vedeţi de ale voastre şi să ignoraţi tot!

Nu stai deloc rău cu banii în această perioadă, dar nici nu se poate spune că te dau afară din casă. Cel mai probabil ai avut parte recent de un câştig, iar asta te ajută să te descurci mai bine în această perioadă. Tot ce trebuie să faci este să nu te obişnuieşti cu prea mult bine, pentru că buzunarele se vor goli la un moment dat şi totul va reveni la normal.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Vei fi destul de agitată în această săptămână, în special dacă urmează concediul. Din păcate, pentru a pleca liniştită în vacanţă e necesar să îţi laşi totul în regulă la locul de muncă, iar asta presupune mult efort şi mult timp peste program la serviciu. Există, însă, şi o veste bună pentru tine, şi anume că partenerul tău, familia şi prietenii te vor susţine şi îţi vor da o mână de ajutor.

Săptămâna aceasta vei avea parte de un eveniment care te va lăsa fără bani în buzunar. Partea bună este că evenimentul nu va fi unul neplăcut, aşa că nu se poate spune că nu cheltui cu plăcere. Cel mai probabil va fi vorba despre o nuntă, un botez sau o aniversare, însă indiferent despre ce ar fi vorba te vei distra la maximum şi nu vei regreta nicio clipă investiţiile.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Se anunţă o săptămână în care vei avea atât de multe lucruri de făcut încât nici nu vei ştii când trece timpul. Vei fi extrem de ocupată cu serviciul, însă îţi vei face timp pentru toate lucrurile importante din viaţa ta sau din viaţa celor dragi. Nu ar strica, însă, să te gândeşti şi la tine şi să îţi acorzi din când în când un moment de respiro. Sănătatea ta îţi cere acest lucru, iar organsimul îţi trimite suficiente semnale de alarmă!

Aceste zile vor fi destul de tensionate, iar asta se va întâmpla din cauza banilor. Cel mai probabil vrei să pleci într-o vacanţă, iar dorinţele tale diferă de cele ale partenerului de viaţă. Încearcă să vă stabiliţi înainte de toate un buget, după care să vă gândiţi la destinaţie şi la servicii. Cu mai mult calm, veţi lua cea mai bună decizie pentru amândoi.

Leu(22 iulie - 22 august)

Săptămâna aceasta vei avea parte de o vizită neaşteptată, însă nu va fi deloc una neplăcută. Cel mai probabil va fi vorba despre o bună prietenă care s-a mutat departe de tine sau de o rudă pe care nu ai mai văzut-o de foarte multă vreme. Nimic nu te poate împiedica să te simţi bine alături de persoanele dragi ţie, chiar dacă mai ai multe alte lucruri pe cap sau pe lista de aşteptare.

O duci destul de bine cu banii în această perioadă, aşa că pe plan financiar nu ai absolut nicio problemă. Din nefericire, situaţia ta materială ar putea provoca invidii în rândul celor din jur, uneori chiar şi în cazul unor persoane apropiate ţie. Încearcă pe viitor să nu le mai arăţi bunăstarea ta şi nici să nu te lauzi cu reuşitele tale profesionale. Cu cât eşti mai modestă, cu atât lumea te va respecta mai mult!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Săptămâna aceasta este numai bună pentru activităţi de divertisment, cum ar fi un parc de distracţie sau o drumeţie. Cel mai important lucru este să fii alături de persoanele pe care le iubeşti şi faţă de care te poţi purta natural. Nu ar strica să reduci la minim orice interacţiune care îţi aduce negativism şi îţi adânceşte gândurile pesimiste.

Săptămâna aceasta va fi una destul de plină pentru că e posibil să trebuiească să munceşti mai mult. Din păcate, volumul creşte, însă banii rămân aceiaşi. Este necesar să porţi o discuţie cu superiorii tăi pentru a vedea ce planuri au cu tine, altfel e posibil să te opreşti din evoluţie deşi ai mult potenţial. Cere mai mult de la tine!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Nu vei avea parte de o săptămână liniştită pentru că munca îţi va ocupa tot timpul şi îţi va consuma toate resursele. Este foarte adevărat, însă, că te stresezi inutil şi cauţi probleme acolo unde nu sunt. Încearcă să asculţi de sfatul partenerului de viaţă chiar dacă nu îţi convine că se implică în treburile tale!

Situaţia ta financiară este una destul de bună, iar traiul pe care îl duci este unul mai mult decât modest. Eşti mulţumită cu ceea ce câştigi, însă de foarte multe ori de plângi de munca pe care trebuie să o faci. Nu ar strica să te relaxezi mai mult şi să nu te mai panichezi atunci când ai multe lucruri de făcut. Dacă te organizezi bine şi nu acţionezi impulsiv, vei reuşi să te îndrepţi pe drumul cel bun.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Nu te juca cu focul în această săptămână şi nu îţi pune banii câştigaţi cu greu la bătaie. Indiferent cât de tentant ar fi să înscrii la anumite competiţii sau la cursuri inedite, încearcă să îţi pui o limită peste care să nu treci orice ar fi. Astrele te sfătuiesc să îţi păzeşti spatele, pentru că sunt mulţi răuvoitori în jurul tău.

Se pare că dai înapoi în ceea ce priveşte viaţa ta profesională, iar totul porneşte de la bani. Cu toate că simţi că înveţi lucruri noi pe zi ce trece şi nu te plafonezi la serviciu, salariul nu este unul deloc mulţumitor. În ultima perioadă ai muncit mai mult, însă câştigurile au rămas aceleaşi sau chiar au scăzut. Nu e normal să nu primeşti ceea ce meriţi, aşa că cere-ţi drepturile!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Nu ierţi pe nimeni în general şi nu ratezi ocazia de a te răzbuna pe cineva dacă ţi-a greşit, despre asta va fi vorba în aceste zile. Atitudinea ta nu îi va surprinde prea mult pe cei din jurul tău, însă e posibil să exagerezi cu veninul cu care îţi pedepseşti duşmanii. Noutatea este că nu vor fi numai duşmani în aceste zile, ci vor fi şi persoane foarte apropiate ţie cărora le vei aplica un astfel de tratament dur.

Nu ar strica să ceri mai mult de la tine şi să ieşi din zona ta de confort din când în când. Dacă îţi forţezi puţin limitele, e posibil să câştigi mai mulţi bani pe viitor. Încearcă să te concentrezi pe hobby-urile tale, căci ele îţi pot aduce bani frumoşi. Ascultă de cei din jur dacă aceştia te laudă şi îţi spun că eşti talentată, pentru că nu ar face-o cu intenţii rele!

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Încearcă să ierţi şi să uiţi în acelaşi timp, pentru că nu rezolvi nimic dacă doar vei ierta. Cu toate că nu depinde totul numai de tine, e necesar să faci tot ce poţi pentru a lăsa trecutul în spate. Încearcă să nu mai frecventezi locurile în care ai putea să dai nas în nas cu fostul iubit sau aruncă toate obiectele de la el care odată ţi-au fost atât de dragi. Trebuie doar să vrei pentru a reuşi să depăşeşti momentul!

Săptămâna aceasta e momentul oportun pentru a face o investiţie la care te gândeşti deja de multă vreme. Nu ar strica să faci primul pas în acest sens încă de luni, pentru că cu cât ai mai mult timp în faţă, cu atât deciziile tale vor fi mai bune. Fie că este vorba despre achiziţionarea unei locuinţe sau a unui autoturism, cert este că eşti pusă pe fapte mari cu riscul de a rămâne cu buzunarele goale o perioadă.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Te vei simţi extrem de bine în această săptămână, pentru că fie eşti în vacanţă, fie aceasta se apropie cu paşi repezi. De data aceasta nu vei opta pentru vizitat, ci doar pentru relaxare. Câteva zile la plajă, răsfăţată cu mâncăruri delicioase e tot ce ai nevoie, în special dacă nu alegi, de regulă, acest tip de concediu. Fie că eşti singură sau ai un partener stabil, cert este că îţi vei găsi o companie grozavă în aceste zile!

Astrele îţi recomandă să asculţi mai mult de rudele tale, în special de părinţi sau soţ. E posibil ca în ultima perioadă să fi început să cheltui mai mult decât trebuie, aşa că cei dragi vor începe să te atenţioneze. Chiar dacă nu îţi convine să ţi se aducă astfel de observaţii, trebuie să priveşti situaţia cu maturitate şi să încerci să revii pe drumul cel bun cât mai repede cu putinţă.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Astrele îţi recomandă ca în această săptămână să ai mai multă grijă de sănătatea ta şi să îţi protejezi cât de mult poţi pielea. Vei fi mai expusă în perioada vacanţei şi în acest anotimp, de aceea fii responsabilă cu tine şi cu cei dragi de pe lângă tine. Nu pleca la plajă fără loţiuni cu protecţie UV şi nici fără pălărie! În dragoste şi carieră lucrurile evoluează încet şi natural fără să depui tu vreun efort în acest sens.

În primele zile ale acestei săptămâni vei încerca să te dai pe lângă anumite persoane doar pentru că ştii că relaţia cu acestea îţi va aduce beneficii. Este în regulă ca din când în când să apelezi la viclenie, însă nu face din asta un scop şi nu adopta o astfel de atitudine dacă acţiunile tale îi afectează negativ pe cei din jur. Păastrează-ţi demnitatea şi profită de conjuncturi în acelaşi timp!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod