Horoscopul săptămânii 2-8 mai. Capricornul este oprit în loc de bârfe

În ceea ce privește relația lui actuală, Capricornul este oprit în loc de bârfe.


Descoperă previziunile astrale pentru zodia ta şi află cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în această săptămână!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Dragoste

Capacitatea ta de conversație poate atinge noi culmi în această săptămână și te-ai putea surprinde cu hotărârea ta de a aduce anumite schimbări printr-o anumită discuție.

Tranzitele planetare te încurajează să vorbești și să nu te pitești după tufiș atunci când vine vorba de a-ți exprima nevoile în ceea ce privește viața de cuplu.

Tu și partenerul/a de viață veți face progrese mari fiind sinceri și fără teamă.

Bani

În prezent, viața ta profesională se opune vieții tale de acasă. Amândouă își doresc tot timpul tău și va trebui să îl oferi.

Schimbă ceva în viața de acasă pentru a încorpora viața profesională.

Spre exemplu, transformă o cameră liberă într-un birou, acest lucru îți va face orele de lucru mult mai productive, echilibrate și... profitabile. Ai nevoie de mai mulți bani, dar și de liniștea din familie.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Dragoste

Conjuncțiile astrale din această săptămână te fac să fii mai comunicativ/ă. Limba ți se dezleagă și ai beneficii de pe urma confersațiilor pe care le porți cu persoana iubită.

Dacă ieși la o primă întâlnire, atunci s-ar putea să te bucuri și mai mult de procesul de seducție, cuvânt cu cuvânt, propoziție cu propoziție, până cel/cea de lângă tine e complet încântată.

Bani

Îți dorești mult să ai parte de un schimb de informații, un schimb de experiență. Este posibil să fii îndrumat/ă să predai sau să te întorci pe băncile școlii pentru un curs de weekend,

Mintea îți merge grozav și ai niște idei grozave.

Cum pot abilitățile tale de comunicare să-ți aducă mai mulți bani? Ai niște idei profunde care te imploră să le lași să iasă la suprafață. Acum este momentul să o faci!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Dragoste

Dacă încerci să ascunzi chiar și cel mai mic secret de partenerul/a de viață, acesta va fi scos din ghearele tale în două secunde.

Cu tranzitele planetare din această săptămână, radarul său psihic este neobișnuit de puternic și va ști dacă nu spui întregul adevăr sau dacă pui ceva fals în poveste.

Vei fi gâdilat/ă și interogat/ă, tachinat/ă și convins/ă până vei fi sincer/ă.

Bani

Situația ta financiară este trezită la viață în această săptămână. Ți se cere să schimbi felul în care vezi banii în viața ta.

Acest lucru poate deschide un nou canal pentru a manifesta noi surse de venit dacă îți ții ochii deschiși.

Ai tot ce ai nevoie pentru a da niște lovituri serioase, dar și pentru a-ți achita datoriile, dacă este cazul.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Dragoste

Săptămâna aceasta este despre cuvinte și expresii simple precum: „Te iubesc” capată conotații majore.

De fapt, orice declarație pe care o faci față de persoana iubită poate evolua într-o conversație cu privire la scopul și direcția relației tale.

O discuție despre dacă să mergeți la film sau la cină poate atinge proporții de neimaginat.

Bani

Săptămâna aceasta îți vei regândi tehnica de a cheltui, deoarece extrasul de cont al cardului tău te-a speriat puțin.

Dacă ești surprins/ă de cât ai cheltuit, dai vina pe astre. Din fericire, ajutorul și salvarea ta vin de acasă, din familia.

Pornirea unei afaceri de familie îți poate aduce banii suplimentari de care ai nevoie pe termen scurt. Folosește-ți abilitățile!

Leu(22 iulie - 22 august)

Dragoste

Configurația astrală actuală poate crea câteva complicații în viața ta amoroasă.

Dacă ieși la o întâlnire, atunci ai putea să intri în conflict cu privire la o chestiune care este, de fapt, foarte banală. Ai tendința de a te implica în certuri inutile.

Nu trebuie să fie așa dacă porniți de la început să fiți complet sinceri unul cu celălalt.

Bani

În ceea ce privește banii, totul este bine din acest punct de vedere.

Cu toate acestea, nu ar strica să arunci o privire mai atentă asupra finanțelor comune pentru a te asigura că atât tu, cât și partenerul/a sunteți pe aceeași pagină cu economisirea și achitarea datoriilor.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Dragoste

Deși, în general, preferi armonia în locul discordiei, configurația astrală actuală te încurajează să îți exprimi punctul de vedere.

Persoana iubită poate insista să mergi pe o anumită direcție, nu pentru că îți dorești, ci pentru că ea vrea să faci asta.

Acest lucru îți provoacă, în mod natural, resentimente. Va trebui doar să-i spui adevărul despre cum te simți.

Bani

Anumite abilități ale tale îți vor aduce bani frumoși în această săptămână.

Gândește-te la oameni sau locuri de muncă dintr-o perioadă anterioară din viața ta și vei avea răspunsul la o dilemă financiară pe care o ai în prezent.

Dacă consideri că ai făcut o impresie grozavă în ultima vreme, cere o mărire de salariu șefilor tăi. Au nevoie de tine și ți-o vor acorda!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Dragoste

Poziția astrelor din această săptămână poate indica o perioadă complicată, cu niște întrebări insistente care îți tot apar în minte.

O muncă inteligentă de detectiv ar trebuie să rezolve problema cu care te confrunți. Vei lămuri o situație cu persoana iubită, a cărei atitudine ar putea fi cauza acestei dificultăți.

Bani

Este o săptămână ciudată. Unele energii astrale te împing să te concentrezi mai mult spre confortul casei tale, pe când altele te fac să te îndrepți spre carieră.

Acest lucru poate crea haos în viața ta pe termen scurt. Cheia este să te uiți la cei în care ai încredere și pe care îi admiri și să le urmezi exemplul pentru moment.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Dragoste

S-ar putea să-ți fie greu să vorbești despre cum te simți, deoarece nu știi ceea ce simți cu adevărat.

Ai putea încerca, dar lipsa ta de tact ți-ar putea crea și mai multe probleme decât ai deja.

Partenerul/a de viață te presează să dai un fel de răspuns sau explicație, dar ar fi mai bine să amâni asta până când îți vei clarifica sentimentele pentru el/ea.

Bani

Săptămâna aceasra s-ar putea să fii tentat/ă să îți mărești eforturile pentru a obține mai mulți bani.

O parte din tine vrea să învețe ceva nou, dar acest lucru presupune mai multe riscuri decât dacă continui cu ceea ce ai învățat.

Atenția la detalii îți va permite să realizezii tot ce îți dorești și mai mult de atât.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Dragoste

Poziția astrelor din această săptămână te determină să amâni o ieșire sau o întâlnire.

S-ar putea să reacționezi exagerat la un eveniment recent care te-a făcut să pui la îndoială motivele ultimului tău iubit/ă și, de asemenea, pe ale tale de a te implca într-o relație.

Dacă poți vorbi despre asta ca un adult, s-ar putea să descoperi să nu ai de ce să-ți faci griji. Cu siguranță merită încercat.

Bani

Ai ocazia de a-ți îmbunătăți simțitor abilitățile de a câștiga bani în această săptămână dacă ești atent/ă.

Ai multe șanse să obții mai mulți bani, dar accentul se va pune pe datoriile pe care le ai. Această luptă nu trebuie să ți se pară urâtă, ci extrem de utilă.

În loc să-ți pierzi răbdarea într-o situație de criză, caută să echilibrezi intrările și ieșirile monetare.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Dragoste

Entuziasmul tău pentru a anumită persoană poate fi atentuat din cauza unor bârfe iritante pe care le-ai auzit despre ea.

Conjuncțiile astrale din această săptămână te fac să realizezi că poate nu o cunoști încă atât de bine, astfel încât te vei întreba cât de mult adevăr există în ceea ce ai auzit.

Cu toată sinceritatea, poate ar fi mai bine să o întrebi direct.

Bani

Astrele îți oferă un impuls necesar de energie pentru a face totul la timp și sub buget.

Ambiția ta este la cote maxime și s-ar putea să nu te bucuri de ajutorul altcuiva în realizarea planurilor tale. Vei face totul de unul/a singur/ă.

Situația ta financiară se va îmbunătăți atât timp cât îți ții capul în jos și îți faci treaba. Răbdarea nu este opțională, este necesară.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Dragoste

Alinierea planetară din această săptămână poate părea că pune pisica printre porumbei în ceea ce privește noua ta relație.

Cu toate acestea, s-ar putea să ți se testeze determinarea de a face relația să funcționeze, chiar dacă este posibil să întâmpini unele dificultăți.

Să discuți despre asta ar ajuta, cu excepția faptului că unul dintre voi poate avea tendința spre o tăcere încăpățânată, iar celălalt spre iritare. Încearcă oricum!

Bani

Săptămâna aceasta te vei gândi serios la schimbarea locului de muncă și s-ar putea ca astrele să te ajute în aceste sens.

Cu toate acestea, gândește-te bine înainte dacă îți poți schimba situația existentă în bine sau dacă să începi să cauți ceva mai bun.

Aspectele astrale susțin renunțarea, dar numai atunci când programul și banii noului job sunt favorabile.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Dragoste

Tranzitele planetare din această săptămână creează o conversație animată și foarte interesantă, genul acela care schimbă lucrurile între oameni și care ar putea face o diferență semnificativă în modul în care relaționează unii cu alții.

Fie că decizi că ceva necesită o discuție serioasă sau dacă acest lucru vine în mod natural, cu siguranță vei elimina câteva riduri și vei netezi câteva pene ciufulite.

Poate îți vei dori să sărbătorești o descoperire.

Bani

Ești pregătit/ă pentru o descoperire majoră în această săptămână.

Cheltuielile tale au scăzut încet, dar constant, iar acum este timpul să te distrezi puțin controlat.

Prietenii ar putea dori să participe, dar asigură-te că le este clar că trebuie să-și plătească partea.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod