Horoscopul săptămânii 2-8 ianuarie. Săgetătorul trebuie să facă totul cu măsură


Descoperă previziunile astrale pentru zodia ta şi află cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în această săptămână!
Citește horoscopul pentru săptămâna 2-8 ianuarie

Berbec


Dragoste: Relația cu persoana iubită va fi sinceră și plăcută în această săptămână. Dacă ești singur/ă, s-ar putea să întâlnești pe cineva pe care l-ai putea admira și iubi toată viața.

Cu toate acestea, pot apărea unele dificultăți, dar norocul nu te va părăsi niciodată. Se recomandă să ai ceva timp pentru partenerul/a de viață și să petreci timp de calitate alături de el.

În ceea ce privește dragostea, a fi realist/ă cu tine însuți/însăți te poate ajuta foarte mult.


Bani:
Planifică totul din timp pentru a-ți menține bunăstarea financiară. Pentru câteva zile, trebuie să îți monitorizezi atent cheltuielile. În tot acest timp, fii extrem de precuat/ă atunci când iei decizii financiare, mai ales când ai de-a face cu lucruri necunoscute.

Ar trebui să îți planifici din timp cheltuielile pentru a minimiza stresul financiar.

Dacă ești pe cale să ceri un împrumut, astrele te vor ajuta să reușești.

Taur


Dragoste: Vei avea parte de momente frumoase în această săptămână. Dacă ești căsătorit/ă, liniștea va fi cea care va dicta atmosfera.
Dacă încă ești singur/ă, atunci o propunere tentantă ar putea veni în această săptămână.

S-ar putea să ai șansa de a petrece câteva momente frumoase alături de iubitul/iubita ta. Nativii căsătoriți pot plănui să cumpere o casă nouă.

S-ar putea să te apropii mai mult de soțul/soția, pe măsură ce amândoi visați la un viitor mai bun împreună.

Bani: Este o săptămână bună pentru bani, chiar dacă aceste zile pot fi presărate atât cu suișuri, cât și cu coborâșuri. Te vei baza pe partenerul/a de viață care te poate ajuta din punct de vedere economic.


O chestiune legată de proprietăți și averi poate da naștere unor dispute în familie. Pe de altă parte, cei care au o afacere de familie, pot avea o săptămână grozavă.

E posibil să ai șansa de a-ți extinde afacerile.

Gemeni


Dragoste:
Dacă ești singur/ă, săptămâna aceasta te poți logodi. Dacă ai pe cineva de multă vreme, te vei distra de minune alături de partener/ă.

Dacă ești căsătorit/ă, relația dintre tine și soț/soție se poate destabiliza. Socrii sau unele rude apropiate pot interveni în relația ta și îți pot distruge intimitatea din cuplu.


O dragoste secretă poate apărea de nicăieri. Ai grijă totuși la consecințe.

Bani:
Săptămâna aceasta chiar poate fi profitabilă pentru tine. Este posibil să primești banii pe care i-ai împrumutat.

Se anunță o creștere economică, însă un eveniment familial sau un cost legat de îngrijirea personală poate cauza cheltuieli.

Socrii tăi sau alte rude te pot sprijini financiar. (Articolul continuă pe pagina următoare...)

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod